Quickstart van je Online Training In Den Haag [20 mei training] Claim jij nog een plek? >

Vorige week was ik in Egypte met mijn zus. Vakantie. Zonder kinderen. Wat een zaligheid was dat. Alleen maar doen waar je zin in hebt en dat voor 7 dagen lang.

Gesnorkeld, een dag op de boot geweest en zelfs gezwommen met paarden. Ik las vanaf mijn strandbedje het boek van Bob Proctor:  “Change your paradigm, change your life.”

Het lezen van dit boek was op aanraden van mijn coach, want ik heb serieuze plannen om een huis in Frankrijk te kopen, en loop daarbij tegen best wat obstakels op.

Het grote plaatje heb ik wel maar de weg erheen is toch iets ingewikkeld als je een bedrijf hebt, dat in het buitenland opnieuw moet laten inschrijven, en mijn 3 pubers, die er dan wel zin in hebben en dan weer totaal niet.

Bob droeg onder andere bij aan de film “The Secret” die over de wet van de aantrekkingskracht gaat en ik ook machtig mooi vind.

In het boek schrijft hij “The paradigm is the picture that controls your behavior and gives you the results you want.

En we willen allemaal graag moeiteloos of in flow leven en ondernemen, maar als het plaatje niet klopt en je moet vechten en vreselijk veel moeite doen om je resultaten te behalen, dan gaat het tegen de wet van “create or disentegrate” (creëer of laat vergaan)  in. Je probeert dingen te forceren en het wil allemaal niet lukken. Misschien werk je ontzettend hard maar doe je de compléet verkeerde dingen, waardoor resultaat uitblijft.

Als jij mij een beetje beter kent weet je dat ik een regelrechte go-getter ben en als het linksom niet gaat dan wel rechtsom.

Maar dit boek gaf me enorm veel inzichten. Voor mij hoe het aan te pakken met de droom van het huis in Frankijk met pubers die dan wel mee willen en dan niet.

En ook hoe dit voor je bedrijf kan werken.

Want vaak verliezen we het grote plaatje uit het oog. De droom. Waar je het allemaal voor doet. Ik spreek veel ondernemers die eigenlijk redelijk doelloos ondernemen.

Als ik dan vraag wat is je focus voor je bedrijf voor 2022, hoor ik: ik wil met een paar klanten fijn werken. En als ik dan vraag met hoeveel klanten en wat de omzet dan gaat worden voor 2022 dan weten ze het niet echt precies.

Daar kun je niet een serieuze business mee bouwen zo zonder plan.

En hierdoor krijg je ook:

  • Maandelijks gepieker om het krijgen van nieuwe klanten want je hebt geen overzicht in je aantallen leads en sales en welke strategie er anno 2022 echt goed voor je werkt.
  • Door afleiding wordt je voor het karretje van een ander gespannen.
  • De grote droom verdwijnt steeds meer naar de achtergrond

En voor je het weet ben je dan eind 60 en vraag je je af wat je nu eigenlijk gedaan hebt al die jaren. En waarvoor want wat je eigenlijk graag wilde bereiken is nu praktisch niet meer haalbaar.

Dus waar doe jij het eigenlijk allemaal voor? En ben je op koers of kun je wel wat hulp gebruiken?

Als je graag 20 % minder hard wil werken en meer omzet wil draaien en meer genieten, boek dan hier een strategiegesprek in

O ja en als je een money mind issue hebt; deze quote van Bob vond ik fantastisch om een anders naar geld te kijken.

I want more than I’ve got, not because I want more money but because I want to grow. I want to become more aware of my oneness with infinite intelligence, with God. If we really understand this and keep working on it, It’s going to happen but we have to keep working on it. We have to paint the picture of the good that we desire and write it down

Comments

comments

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Gratis PDF, maak van je online training een daverend succes

>