Wil je je business serieus naar het volgende plan trekken?

Ben je een ervaren ondernemer en klaar voor jouw next level onderneming?

Je hebt een stabiele omzet en voor nu ook voldoende klanten.  Gaat het best goed maar je voelt aan alles dat er veel meer in zit?


Lees dan verder


Je voelt dat er nog een wereld aan kansen liggen maar wat zie je niet?

En je voelt dat je nog een wereld aan kansen laat liggen, met name online. Kortom; ben jij er klaar voor om je bedrijf naar het volgende level te brengen?
Want je blijft je maar hangen op het zelfde niveau aan inkomsten, hoe hard je ook werkt?

Wil je je inkomsten opschalen en makkelijker meer omzet draaien?

Ben je tevreden over je inkomen maar vergt het wel van je dat je altijd maar met je bedrijf bezig bent, de klok rond? En staat je omzet dan weer niet in verhouding tot het aantal uren dat je werkt? Wil je minder ‘to do’ lijstjes waar nooit een einde aan lijkt te komen en echt slimmer en gestructureerder werken, volgens een bewezen aanpak?
Wil je minder ín je bedrijf werken en is het tijd om ààn je bedrijf te werken zodat je je tijd 
overhoudt voor de dingen die je óók leuk vindt om te doen?


Ik zie heel veel ondernemers tegen dit punt aan hangen en daar ook blijven


Een omzet waar je niet over mag klagen, maar het kost wel veel tijd om die te realiseren. Je bent heel gelukkig met wat je doet maar ervaart niet echt de vrijheid die de reden is geweest om te gaan ondernemen. Je bent altijd druk met het werven van nieuwe klanten óf met het leveren van je diensten, daarom heen is er weinig tijd voor andere dingen.
En al die tijd was dat oké. Je doet immers wat je leuk vindt, bij het opbouwen van een bedrijf hoort nu eenmaal dat je de eerste periode investeert. Ja, ook vooral in tijd en energie. Maar dat punt ben je op dit moment eigenlijk wel voorbij. Het wordt tijd voor iets nieuws.

Het is tijd voor meer en voor anders als je dit met enige regelmaat denkt:

 • Hoe kan ik mijn omzet verhogen zonder veel harder te moeten werken? Ik heb echt geen extra tijd meer?
 • Hoe bereik ik mijn doelen op een schaalbare manier, hoe moet ik dat doen en waar moet ik beginnen?
 • Ik  ben op zoek naar een systeem, naar een strategie, ik wil de regie over mijn omzet krijgen. Maar hoe doe ik dat, wat past er bij mij, bij mijn bedrijf, bij mijn klant. Ik heb geen tijd om dat allemaal uit te zoeken.
 • Online ligt er een wereld aan mogelijkheden, ik zie alleen niet hoe dat optimaal voor mij zou kunnen werken.
 • Ik wil wél meer omzet maar niet nog meer ten koste van mijn privéleven,

Boek een afspraak met mij voor mijn 1 op 1 coaching

 • We hebben bij aanvang twee uur een tekentafelsesssie om te inventariseren waar je nu staat en waar je naar toe wilt: we maken de schets van je ideale bedrijf.
 • We maken een actieplan voor de komende maanden en bepreken welke acties er moeten worden doorgevoerd, hoe wanneer en door wie.
 • Na de tekentafelsessie zijn er de komende 6-12 maanden elke maand 1-op-1 coaching
 • Online marketing planningscall waarin we gaan opschalen, opstarten en opschonen
 • Je krijgt toegang tot mijn bibliotheek aan live kennis en de online training die bij jouw next level onderneming past. Welke training dat wordt bespreken we tijdens het intake gesprek en de tussentijdse calls.
 • Twijfel je over de content die je produceert die we in het actieplan hebben opgenomen, je kunt mij de teksten mailen, waarna ik je van inhoudelijk feedback voorzie. (Verwachtingenmanagement: dit is maximaal 1 uur per maand naast de coaching)


Wat is voor jou het eigenlijk ‘het volgende niveau’?

Je wilt je omzet verdubbelen en minder hard werken? Wil je meer vrijheid, of meer mensen helpen maar wordt de tijd opgeslokt door te veel “to do’s”die te weinig resultaat oplevert?

Hoe zou het voor je zijn als je:

Kunt sparren met een doorgewinterde online ondernemer over hoe dit  aan te pakken zodat je kunt gaan modelleren in plaats van het wiel zelf uit te vinden? Om op niveau en met bewezen plannen en strategieën aan de slag te gaan, één op één. Om te leren welke acties je moet nemen, die op jouw bedrijf aansluiten om je bedrijf echt naar dat volgende niveau trekken?

Dat is mogelijk als we 1 op 1 gaan samenwerken.

Speciaal voor jou heb ik dan iets bijzonders.

Sinds jaren werk ik uitsluitend 1 op 1 met mijn VIP klanten die aan de Online Succes Academie deelnemen. Ik zie wat hoe ze groeien en ik zie hoe waardevol mijn kennis is. Ik zie wat ontstaat als we mijn bewezen kennis en ervaring over online ondernemen combineren met jouw droom om next level te gaan.

Ik kan je helpen jouw dromen waar te maken. Ik heb plaats voor twee VIP ondernemers die ik intensief wil helpen door te breken naar hun volgende niveau.

Wil je van een ervaren online ondernemer de fijne kneepjes van het online business vlak leren, dan is dit jouw unieke kans.

Ik ga met je meekijken / je helpen je online salessysteem en deze samen met jou optimaliseren.

Wat kan je verwachten?

 • Je hebt een glasheldere duidelijke omzetdoelstelling waar je ook nog in gelooft. Je hebt een dag tot dag stappenplan om je doelstelling waar te maken inclusief de deelstappen die en detail zijn uitgewerkt. Je bent glashelder over wat te doen en hoe dit te doen: resultaat gegarandeerd!
 • Je hebt een perfect matchend aanbod geformuleerd dat schaalbaar is waardoor je meer klanten kunt helpen
 • Je hebben de keuze gemaakt welke strategie het beste past  bij jou, bij je bedrijf,  bij je doelgroep en bij je doelstelling en hoe je deze kan implementeren voor meer omzet en in minder tijd en meer vrije tijd
 • Je hebt exact door hoe je optimaal gebruik kunt maken van de kansen die het internet je biedt
 • Eindelijk meer omzet in minder tijd meer vrije tijd en veel meer voldoening en echt plezier in je werk

Op dit moment heb ik nog maximaal twee plaatsen vrij voor 1 op 1 coaching

Dit zeggen anderen over de samenwerking

De eerste keer dat ik een webinar gaf volgens de richtlijnen van Irene zette ik 17k om in 1 uur. Ik kon het niet geloven. Alleen als het niet bij 1x blijft, dan ontkom je er niet meer aan te accepteren dat dit is wat je kan en je gegund is. Echt superblij mee, ook voor mijn klanten. Want die maken een megatransformatie door momenteel.

Linda Krohne

Leer snel, leer slim en implementeer vakkundig.
Ik wens iedereen Irene die zijn of haar coaching/consultancy aanbod meer schaalbaar wil gaan ontwikkelen en online wil gaan aanbieden.  Haar ervaring en kennis die ze met je deelt is onbetaalbaar.

Margerieth Visser

Direct 10.000 euro omgezet
Hoe je jouw dienst of product ECHT zo goed mogelijk over de bühne krijgt? Na mijn miljoenenbedrijf startte ik from scratch met mijn nieuwe bedrijf. En dat is precies wat Irene in beeld kwam. Zij heeft mij supergoed geholpen door stap voor stap naar die lancering toe te werken.
Zij legt het zo goed uit dat ik precies wist wanneer ik wat moest doen.

Miranda Nouwen

Ik wilde een kwalitatief goede online training te maken. De opleiding vind ik zo onwijs goed en compleet! Heel blij dat ik de online leeromgeving er bij gekocht heb. Wat werkt het goed!!! En wat ziet het er professioneel uit!  
Mijn resultaat is dat mijn online training binnen 2,5 maanden van start is gegaan, en dat ik 'm nu gaandeweg nog veel verder vul. Maar hij staat èn ik heb al 23 deelnemers.

Merel Groenenveld

Over Irene

Met ruim 15 jaar businesscoach ervaring op gebied van online trainingen maken, online marketing strategie en sales en persoonlijke ontwikkeling help ik jou met jouw business doelen.
Het resultaat is dat je minimaal 20 % minder hard hoeft te werken in je bedrijf door slim online te ondernemen.
Daarnaast leer ik je authentieke online marketing en sales methodes en je tussentijdse interne obstakels te overbruggen.
Ik heb een raar talent, ik trek altijd geld aan, ik weet altijd hoe ik het kan maken en ik help mijn klanten hetzelfde te doen. Ik zie heel snel waar jouw volgende mogelijkheid zit om gelijk meer geld te verdienen. Ik kan je dit leren en ook hoe je dit allemaal moeitelozer kunt doen.

Ik leer je hoe je nooit meer van rekening naar rekening hoeft te gaan als je doet wat ik zeg.

In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen online marketing en sales.

Ik heb de afgelopen 15 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden.

Naast mijn 'reguliere' omzet lanceerde ik de afgelopen jaren 10x voor 100.000 euro in een paar weken en de laatste lancering deed ik zelfs in één week.
Dat is geen toeval, mijn businessplan is hier de basis voor geweest. Altijd.

Ik vind niets leuker dan mijn kennis door te geven en jou ambitieuze ondernemer te helpen je bedrijf zo in te richten zodat het jou gaat dienen en je je droomleven kunt gaan leiden.

Niet later maar nu is mijn motto en daarom.... boek je vandaag het beste je online doorbraak gesprek!

>