fbpx

1-op-1 coaching van Irene

Wil je je business serieus naar het volgende plan trekken?

Ben je een ervaren ondernemer en klaar voor de volgende stap?

Je hebt een stabiele omzet en voor nu ook voldoende klanten. Het gaat goed maar het mag eigenlijk nog wel beter. 

Je verdient je geld maar nog geen droominkomen.

En je voelt dat je nog een wereld aan kansen laat liggen, met name online. Kortom; ben jij er klaar voor om je bedrijf naar het volgende level te brengen?

Want je blijft je maar hangen op het zelfde niveau aan inkomsten, hoe hard je ook werkt?

Wil je je inkomsten opschalen en makkelijker meer omzet draaien?

Ben je tevreden over je inkomen maar vergt het wel van je dat je altijd maar met je bedrijf bezig bent, de klok rond? En staat je omzet dan weer niet in verhouding tot het aantal uren dat je werkt?

Wil je minder ‘to do’ lijstjes waar nooit een einde aan lijkt te komen en echt slimmer en gestructureerder werken, volgens een bewezen aanpak?

Wil je minder ín je bedrijf werken en is het tijd om ààn je bedrijf te werken zodat je je tijd
overhoudt voor de dingen die je óók leuk vindt om te doen?

Lees dan vooral door.

Ik zie heel veel ondernemers tegen dit punt aan hangen.

Een omzet waar je niet over mag klagen, maar het kost wel veel tijd om die te realiseren. Je bent heel gelukkig met wat je doet maar ervaart niet echt de vrijheid die de reden is geweest om te gaan ondernemen. Je bent altijd druk met het werven van nieuwe klanten óf met het leveren van je diensten, daarom heen is er weinig tijd voor andere dingen.

En al die tijd was dat oké. Je doet immers wat je leuk vindt, bij het opbouwen van een bedrijf hoort nu eenmaal dat je de eerste periode investeert. Ja, ook vooral in tijd en energie. Maar dat punt ben je op dit moment eigenlijk wel voorbij. Het wordt tijd voor iets nieuws.

Voor meer. voor anders.

Maar hoe dan?

Denk je nu:

 • Hoe kan ik mijn omzet verhogen zonder veel harder te moeten werken? Ik heb echt geen extra tijd meer?
 • Hoe bereik ik mijn doelen op een schaalbare manier, hoe moet ik dat doen en waar moet ik beginnen?
 • Ik  ben op zoek naar een systeem, naar een strategie, ik wil de regie over mijn omzet krijgen. Maar hoe doe ik dat, wat past er bij mij, bij mijn bedrijf, bij mijn klant. Ik heb geen tijd om dat allemaal uit te zoeken.
 • Online ligt er een wereld aan mogelijkheden, ik zie alleen niet hoe dat optimaal voor mij zou kunnen werken.
 • Ik wil wél meer omzet maar niet nog meer ten koste van mijn privéleven,
 • Hoe pak ik bovenstaande punten nu aan?

Wat is voor jou het eigenlijk ‘het volgende niveau’?

Je omzet verdubbelen en minder hard werken?

Wil je meer vrijheid, of meer mensen helpen maar wordt de tijd opgeslokt door te veel “to do’s”die te weinig resultaat oplevert?

Hoe zou het voor je zijn als je:

Kunt sparren met een doorgewinterde online ondernemer over hoe dit  aan te pakken zodat je kunt gaan modelleren in plaats van het wiel zelf uit te vinden? Om op niveau en met bewezen plannen en strategieën aan de slag te gaan, één op één. Om te leren welke acties je moet nemen, die op jouw bedrijf aansluiten om je bedrijf echt naar dat volgende niveau trekken?

Dat is mogelijk als we 1 op 1 gaan samenwerken.

Speciaal voor jou heb ik dan iets bijzonders.

Sinds jaren werk ik uitsluitend 1 op 1 met mijn VIP klanten die aan de Online Succes Academie deelnemen. Ik zie wat er met hen gebeurt. Ik zie hoe waardevol mijn kennis is. Ik zie wat ontstaat als we mijn bewezen kennis en ervaring over online ondernemen combineren met jouw droom om next level te gaan.

Ik kan je helpen jouw dromen waar te maken. Ik heb plaats voor twee VIP ondernemers die ik intensief wil helpen door te breken naar hun volgende niveau.

Wil je van een ervaren online ondernemer de fijne kneepjes van het online business vlak leren, dan is dit jouw unieke kans.

Ik ga met je meekijken / je helpen je online salessysteem en deze samen met jou optimaliseren.


Wat gaan we doen?

 • We hebben bij aanvang een halve dag een tekentafelsesssie om te inventariseren waar je nu staat en waar je naar toe wilt: we maken de schets van je ideale bedrijf.
 • We maken een actieplan voor de komende maanden en bepreken welke acties er moeten worden doorgevoerd, hoe wanneer en door wie.
 • Na de tekentafelsessie zijn er de komende 6 maanden elke maand 1-op-1 coaching, die wij verdelen in twee keer een half uur per maand.
 • Je krijgt toegang tot mijn bibliotheek aan live kennis en de online training die bij jouw next level onderneming past. Welke training dat wordt bespreken we tijdens het intake gesprek.
 • Twijfel je over de content die je produceert die we in het actieplan hebben opgenomen, je kunt mij de teksten mailen, waarna ik je zal adviseren. (Verwachtingenmanagement: dit is maximaal 1 uur per maand naast de coaching)

Wat levert het je op?

 • Je hebt een glasheldere duidelijke omzetdoelstelling waar je ook nog in gelooft omdat je een dag tot dag stappenplan hebt om het waar te maken en waarin alle deelstappen zo eenvoudig in zijn uitgewerkt zodat ze heel goed op te volgen zijn en dus het resultaat gegarandeerd is.
 • Je hebt een perfect matchend aanbod geformuleerd dat schaalbaar is waardoor je meer klanten kunt helpen
 • Je hebt een dag tot dag actieplan waarmee je alle kanten van online marketing benut waarmee je ook die doelstelling, hoe ver deze ook nog van jou verwijderd staat, te kunnen realiseren, zonder dat het je meer tijd kost.
 • We hebben de keuze gemaakt welke strategie het beste past bij jou, bij je bedrijf, bij je doelgroep en bij je doelstelling en hoe je deze kan implementeren voor meer omzet en in minder tijd en meer vrije tijd
 • Je hebt exact door hoe je optimaal gebruik kunt maken van de kansen die het internet je biedt
 • Eindelijk meer omzet in minder tijd meer vrije tijd en veel meer voldoening in je werk

Over Irene

Als online business coach leer ik ondernemers online trainingen te creëren en deze online goed te verkopen. Dat is mijn expertise en ik heb de afgelopen 10 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden.

In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen online marketing en sales.

Na mijn HBO opleiding heb ik bij elkaar wel bijna honderdduizend euro geïnvesteerd in mijn eigen ondernemersontwikkeling. Ik noem dit mijn leergeld en ik heb echt wat moeten overwinnen om zoveel in mijn eigen ontwikkeling te investeren. Maar het was het waard. Ik weet hoe ik in enkele weken ook honderdduizend euro kan omzetten met een prachtig programma en een strategie die ik mij eigen gemaakt hebt. Dit kun je echt meerdere keren per jaar doen en hoe je dat doet wil ik je graag leren.

Ik heb een volledige financiële vrijheid voor mij en mijn gezin kunnen creëren in de afgelopen 3 jaar.

Dit jaar heb zelfs een mooier huis kunnen kopen voor ons gezin dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. In loondienst was dit mij nooit gelukt! Allemaal omdat ik weet hoe je het internet voor je kunt laten werken.

En dat wil ik jou ook leren.

Wil je hiervoor in aanmerking komen?

Vul dan het bovenstaande formulier in. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

>