Trek online moeiteloos de allerleukste klanten aan en voel je eindelijk vrij in je business


Online trainingen zijn nog nooit zo populair geweest. Wil jij er één creëren of  optimaliseren? Lees verder op de website. 
Ik help jou, ambitieuze coach en trainer of kennisondernemer je online business te bouwen of te optimaliseren, zodat je nog meer kunt verkopen, écht impact maakt op meer mensen en wordt erkend als de go-to-person in jouw markt. En verkoopt….zelfs... als je langs het strand loopt!

Van 1 op 1 naar 1 op veel mét behoud van kwaliteit. Lees hier wat je nodig hebt om te starten met een online training of geweldig te optimaliseren.

  • Hoe je je het beste voorbereidt op het maken van een online training
  • Hoe je er voor zorgt dat je echt impact maakt op je online cursist
  • Hoe je je online training inzet als low end product en zelfs als high end...

Ga je webinars geven? 

Met deze checklist  ontvang je mijn vier-weken planning zodat je houvast hebt in wat je

wekelijks voor acties doet en niets vergeet zodat je webinar altijd bomvol zit. 

Download hier de checklist:
mis geen enkele promotie mogelijkheid meer en verhoog je aantal deelnemers aanzienlijk!

Ontvang wekelijks online business tips en trends en als dank deze checklist


Inhoud webinar planning checklist

  • vier weken planning van aanmaken van registratie pagina tot je laatste technische check
  • 35 tips om je webinar vol te krijgen op een organische manier
  • afvinklijstjes zodat je geen enkele actie vergeet en top voorbereid bent
Een webinar geven? Voorkom deze 6 valkuilen en start in 1 keer goed
Wil je een webinar geven?Of ben je ooit al eens gestart dan weet ik bijna 100 % zeker dat dit[...]
3 mythes over online trainingen
#Mythe 1Online trainingen moet ik voor een paar tientjes verkopen anders loopt het niet. Vaak denken mensen dat je een online[...]
Ondernemen in vrijheid
Hoe vrij ben jij momenteel?Vrij van je agenda, locatie onafhankelijk en ... financieel vrij?Zoals je weet help ik ondernemers met[...]

Irene Ogier 

Ik help ambitieuze coaches en trainers hun droomleven te creëren dankzij hun droombedrijf. Ik leer je hoe je meer tijd, vitaliteit, energie en vervulling krijgt in je leven en hoe jouw bedrijf 

je hierbij kan helpen. Ik leer je authentieke online marketing en sales methodes en je tussentijdse interne obstakels te overbruggen.

Ik ben een van de Senior Leaders van Tony Robbins help ik internationaal vele ondernemers met hun doorbraken. 

Ik heb een raar talent, ik trek altijd geld aan, ik weet altijd hoe ik het kan maken en ik help mijn klanten hetzelfde te doen. Ik zie heel snel waar jouw volgende mogelijkheid zit om gelijk meer geld te verdienen. Ik kan je dit leren en ook hoe je dit allemaal moeitelozer kunt doen.


ik leer je hoe je nooit meer van rekening naar rekening hoeft te gaan als je doet wat ik zeg. 


In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen online marketing en sales.


Mijn missie is om coaches trainers en ander kenniswerkers te leren om voor minimaal 20 % minder hard te werken door slimmer te ondernemen zodat je  100 % uit je leven kunt halen wat er in zit. Ook leuke uitdagende dingen doen, die je er voor jou toe doen.

ik heb de afgelopen 12 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden.

 
Naast mijn 'reguliere'  omzet lanceerde ik de afgelopen jaren 8 x voor 100.000 euro in een paar weken en de laatste lancering deed ik zelfs in één week.
Dat is geen toeval, mijn businessplan is hier de basis voor geweest. Altijd. Wil je leren hoe jij dit kunt toepassen op jouw business?

Ik vind niets leuker dan mijn kennis door te geven en jou ambitieuze ondernemer te helpen je bedrijf zo in te richten zodat het jou gaat dienen en je je droomleven kunt gaan leiden.


Niet later maar nu!
De eerste keer dat ik een webinar gaf volgens de richtlijnen van Irene zette ik 17k om in 1 uur

Voordat ik begon met online Doorbreken vond ik dat ik al best goed bezig was. Alleen duurde het me allemaal te lang voordat ik echt grotere aantallen klanten kon bereiken en helpen. Ik wist al wel dat ik het kon, alleen het Hoe was het probleem. Daarnaast was ik gewoonweg te lui. Ik wilde wel, maar handelde er niet naar. Dat schoot natuurlijk niet op. En ik was ervan overtuigd dat ik geld liet liggen. Zo zonde.... dus de sprong gewaagd en coaching van Irene met open armen ontvangen.


Wat heeft het je tot nu toe gebracht?


Enorm veel plezier in alles wat ik doe. Het is geweldig om alle stappen die Irene aangeeft, toe te passen, en dan simpelweg te ervaren dat het werkt. Bizar goed zelfs. In mijn eerste kwartaal heb ik mijn ambitieuze doel behaald. De eerste keer dat ik een webinar gaf volgens de richtlijnen van Irene zette ik 17k om in 1 uur. Ik kon het niet geloven. Alleen als het niet bij 1x blijft, dan ontkom je er niet meer aan te accepteren dat dit is wat je kan en je gegund is. Echt superblij mee, ook voor mijn klanten. Want die maken een megatransformatie door momenteel. Het levert mij veel vrijheid op, deze manier van werken wat ten goede komt aan mijzelf, mijn gezin en mijn klanten. Een aanrader.


Linda Krohne / Spiritueel Coach

Online Doorbreken Programma
breek fenomenaal door met je online bedrijf

Je wilt verdubbelen of verdriedubbelen dit jaar: van 70.000 naar 250.000 euro bijvoorbeeld
en denkt... hoe?

Je wilt best webinars of challenges geven en hebt het al geprobeerd maar de resultaten waar je van hoort en de bijbehorende doorbraken dat zou je ook graag willen?

In dit traject deel ik mijn gouden succesformule één op één met jou. Het enige wat ik maandelijks doe is mijn planning te pakken, de templates met uitleg hoe alles toe te passen en aan de slag te gaan.

Je kunt al deze templates en scripts kopiëren en aanpassen, je volgt me stap voor stap én leert dit toe te passen zodat het jouw tweede natuur wordt.
Dat bereik je met het Online Doorbreken Programma

>