Online de Allerleukste Klanten Krijgen Programma

"

Ik wilde manieren leren om meer klanten aan te trekken en mijn maillijst laten groeien. Zodat ik daarna eventueel webinars zou kunnen geven. ..Uiteindelijk kwam ik erachter dat ik een heel nieuw product wilde aanbieden en van daaruit kwam het idee om direct een webinar te ontwikkelen. Het grappig is dat ik uiteindelijk eerst het webinar heb gemaakt en gegeven en pas daarna het product echt ben gaan uitschrijven. Doordat Irene mij heeft geleerd en geholpen om heel concreet de pijnen en verlangens van mijn klanten helder te krijgen en deze te verwerken in mijn webinar, kon ik daardoor ook gemakkelijk de oplossing bedenken (mijn nieuwe product). Ik heb dus eerst mijn product verkocht, Irene heeft geholpen om een goed sluitend en lopend webinar te geven en nu ben ik mijn product gaande weg aan het uitwerken. Ik weet zeker dat als ik eerst mijn product helemaal had moeten maken, ik deze of nooit af had gekregen, want de waan van de dag of dat het tig keer zo lang had geduurd en dan alsnog met mijn handen in het haar had gezeten hoe dit aan mijn klanten aan te bieden. Het was/is even aanpoten maar super gelukkig met het resultaat dit had ik 4 maanden geleden nooit bedacht.  Ik heb ontzettend  goede informatie gekregen met veel invultemplates en schema's die je houvast geven, was heel blij  met Irene zelf

Ik heb nu een nieuw product met een goed webinar (waar ik verder op kan bouwen) De implementatiemiddagen waardoor ik een kruis in mijn agenda zette en gewoon 3,5 uur aan mijn bedrijf werkte. Ik maak graag en schaamteloos reclame voor je! 


Marielle Duivenvoorde - Hypno Therapeut

Wat zeggen je voorgangers over de Online Succes Academie? 

Thea  Adema

Trainingscentrum  &expert in kinder-, puber- en opvoedcoaching

Binnen mijn opleidingen centrum voor kindercoaching en opvoedcoaching wilde ik mijn aanbod graag uitbreiden met online opleidingen. Bij De Web Academie vond ik precies wat ik zocht. Genoeg ondersteuning om het technische deel van het aanbod te ontwikkelen en alle mogelijkheden om de inhoud van de opleidingen op mijn eigen manier in te vullen. De leeromgeving ziet er mooi rustig en overzichtelijk uit en deelnemers kunnen gemakkelijk inschrijven en direct starten met een opleiding.


Het resultaat is dat er inmiddels 3 online opleidingen zijn toegevoegd binnen mijn opleidingen centrum en het is fijn dat deelnemers nu meerdere mogelijkheden hebben om deel te nemen aan mijn opleidingen.
Ik ben erg tevreden over het resultaat.

Pepijn van der Vorst

Trainer Product Owner & Business Value

Fijne training, echt heel veel aan gehad.

"Ik heb mijn  eerste online training ontwikkeld tijdens het traject en het is fijn dat er echt een rode draad zit in de training die je echt van het begin meeneemt en leidt tot aan het einde: de training is af.”

profile-pic

Marloes Halmans

Ik heb in 2014 met haar hulp een online leeromgeving gemaakt voor mijn loopbaancoachingtraject. Ik ben echt enorm blij met haar professionaliteit en hulp! Het scheelde mij destijds enorm veel tijd omdat ik niet na elke sessie opdrachten moest sturen maar vooral bij zakelijke opdrachtgevers zorgde het echt voor een enorm professionele indruk dat ik die enorm mooie academy had. Ik heb heel wat klanten gekregen omdat ik tijdens een gesprek mijn leeromgeving kon laten zien die er tip top uitzag en dat verwachtten opdrachtgevers niet altijd. Bovendien heb ik ooit voor een ander bureau met een leeromgeving van hen gewerkt die bedroevend slecht en ouderwets was. Irene werkt met de nieuwste technieken en deelt haar inzichten heel gul. Dat vind ik top aan haar. Daarmee maak je het echt state of the art en van nu.

Dat ik die leeromgeving had, stelde me in staat veel systematische en geautomatiseerder te werken en inmiddels heb ik dankzij het feit dat dit ik die leeromgeving heb, nu een licentiestructuur en trainen mijn team en ik coaches in deze methodiek waar zij vervolgens weer mee werken en inlog voor hun klanten voor krijgen. Wat geautomatiseerd en gesystematiseerd is, is schaalbaar 🙂

Sinds 2016 doe ik zelf namelijk geen loopbaancoaching meer maar doen andere coaches dat, met gebruik van mijn leeromgeving. In 2015 ben ik daarnaast programma’s voor ondernemers gaan ontwikkelen die ook met een leeromgeving werken. Als het eenmaal technisch goed staat en de goede koppelingen heeft om zichzelf via geautomatiseerde processen en aan elkaar gekoppelde systemen te verkopen is het een mega stap in groei van je bedrijf. Je kunt super eenvoudig steeds nieuwe trainingen ontwikkelen en verkopen.

Er zijn veel aanbieders op dit gebied omdat online trainingen hip is. Ikzelf vind Irene daarin onderscheidend vanwege het kwaliteitsniveau dat zij biedt en het slagingspercentage van haar cursisten. Zij is er heel erg op gericht dat je het zorgvuldig doet en afmaakt, zodat het ook echt staat na de training. De live dagen die ze toevoegt aan de training zijn daarin enorm helpend.

Ik werk met veel ondernemers samen ook voor mijn klanten en ben heel selectief in over wie ik echt mijn enthousiasme deel omdat er veel aanbod is, maar niet alles kan meten aan mijn eigen standaarden.
Irene vind ik top en niet voor niets zijn al heel veel van mijn klanten naar haar toe gegaan om met haar een online leeromgeving te bouwen die hen helpt hun business op te schalen en verder te professionaliseren. En bijkomend voordeel: Irene is lekker nuchter!
Ik hoop dat je iets kunt met mijn eigen ervaring!

Succes!

Marloes


Marloes Halmans Business Coach

profile-pic

Dat mijn online training bijna af is, en mooier is geworden dan ik had durven dromen!

Het idee voor het maken van een online training was er al even. Ik zag op tegen de technische aspecten, en hoe je vanuit een beveiligde omgeving zou kunnen werken. Het feit dat je op technisch gebied volledig ontzorgd wordt, en tijdens de training zoveel vragen kunt stellen als je wilt, is ontzettend fijn. De support heeft er zeker voor gezorgd dat ik heb doorgezet.

Ik vond het het feit dat de leeromgeving voor je wordt gemaakt, maar dat je deze zelf helemaal passend op je training in kunt richten, met voldoende technische ondersteuning heel fijn.

En het grote voordeel is dat er een logische opbouw in mijn training zit, de inhoud voldoende afwisselend is, en dat het technisch gezien staat als een huis!

Ik zou anderen de training zeker aanraden. De training bespaart je ontzettend veel tijd en frustratie boven dat je alles zelf moet uitzoeken.

Mariska
profile-pic

Vertrouwen dat ik het echt zelf kan!

Rust, overzicht, stap voor stap. Super fijn.

De technische ondersteuning en de filmpjes middels screen cast o matic waren heel erg fijn.

Pluspunten voor mij waren:

- Vertrouwen ervaren dat je zoveel zelf kunt. Echt wauw. En het werkt ook nog eens allemaal. - Fantastisch om je waarde zo groots te kunnen gaan verspreiden middels een online training.

- VIP pakket in klein groepje. Veel aandacht. Heel fijn! Effeciënt je tijd kunnen gebruiken.

Ik ben met plezier een lopend reclamebord voor je en heb je naam al meermaals laten vallen!

Manon
profile-pic

Dat het qua techniek allemaal best te doen is (daar zag ik met name tegenop)

Het grote pluspunt van deze training is voor mij geweest dat mijn leeromgeving voor mij werd ingericht. Je krijgt de video's met uitleg om de leeromgeving verder vorm te geven, hoe de lessen erin te voegen en het uitwerken van de inhoud van de online training.

Ik vond jouw nuchterheid prettig. Gewoon lekker 'normaal' (zo kom je op mij iig over :-)) en daar hou ik van. En dat het inrichten van de online leeromgeving uit handen werd genomen was voor mij een enorm pluspunt.

Ik heb meer vertrouwen in de technische kant en in het stap voor stap uitwerken van mijn online training. Ik heb mijn 'echte' passie ontdekt en nu mijn ideale bedrijf neergezet!

Wendy

Vivienne Feitsma Rijangstcoach ontwikkelde de training hoe je van je rijangst af komt. Dat kan namelijk ook online!

Yvonne Dam van Amaze Yourself Academy maakte haar tweetalige training. Tegen welke uitdaging liep ze aan hoe overwon zij deze?

Pauline Jonker van Maak mij wat wijs.nl ontwikkelde een online training voor middelbare scholieren. Inmiddels kloppen zelfs andere huiswerkbegeleiders bij haar aan om haar platform te gebruiken.

Roel en Sandra van Leefintens ontwikkelde een training ontspannen opvoeden. Roel vertelt over de challenge en lancering van zijn online training

profile-pic

Mijn online training en salespagina

Door de duidelijke uitleg in de instructievideo’s en de tools in de Web Academie, maar ook door de plezierige manier waarop Irene coacht, heb ik mijn eigen online training op kunnen zetten. Daarnaast heeft haar nauwe betrokkenheid in de Facebookgroep goed geholpen. Verder gaf zij mij inspiratie, ideeën en praktische tips. Ook voor mijn salespagina, waardoor die er nog professioneler uitziet. Kortom ik ben superblij met Irene!

Wat mij erg aantrok, is dat je zelf je eigen online training kunt maken. In haar webinars laat Irene voorbeelden zien van wat andere cursisten hebben gemaakt. Dat wilde ik ook! Ze legt heel helder uit welke stappen je moet zetten om tot een mooi resultaat te komen, maar leert je ook hoe je je online training kunt promoten. Heel volledig dus.

Je kunt zonder technische achtergrond kun je zelf in je eigen tempo iets moois neerzetten

En je hoeft het niet helemaal alleen te doen. Daar waar je er niet uitkomt, kun je Irene, je medecursisten of buddy vragen of ze meekijken. Het fijne is dat Irene precies ziet en weet hoe je iets naar een hoger niveau tilt. Ze is heel deskundig, echt een vakvrouw!

De webinars met samenwerkingspartners geven de aanvullende informatie die je nodig hebt om je online training tot een succes te maken.

Ik ben erg blij met het resultaat. Het is ook nog eens erg leuk en leerzaam om een online training te maken. Kortom het is de investering dubbel en dwars waard!

Dank je voor de inspiratie en alles wat ik van je heb mogen leren, lieve Irene!

Christine
profile-pic

Het resultaat is dat mijn online training startklaar is en er al een deelnemer begonnen is.

De training is heel praktisch. Irene loodst je stap voor stap door alles heen. Het is heel makkelijk te volgen en goed te begrijpen. Ook staat Irene altijd voor je klaar om je te helpen.

Dat je alle tools krijgt om zelf een online leeromgeving te maken. Praktisch dat je er meerdere trainingen mee kunt maken, het is dus een investering voor lange termijn.

Ik kan nu een eigen online training maken. Ik heb veel geleerd over het lanceren van een product. Op dit gebied heb ik ook nog veel te leren, maar met behulp van de training zijn de eerste stappen gezet.. Door de training stond mijn programma binnen 3 maanden.

Ja, het is een waardevolle training, waar ik veel van geleerd heb. Een groot voordeel is dat ik in de toekomst nog meer online programma's kan maken door het volgen van deze training.

Pauline
profile-pic

Super! Er staat nu mijn eigen prachtige en professionele leeromgeving online, die ik in de toekomst makkelijk nog verder kan uitbouwen met meerdere online cursussen.

Irene is nuchter, praktisch en helpt je om goede keuzes te maken en de vaart erin te houden. De maandelijkse coaching was daardoor heel waardevol. Het zorgde niet alleen voor een stuk achter de deur, maar ook voor veel nieuwe ideeën en inspiratie. Na iedere afspraak had ik weer zin om lekker verder te gaan. Alle technische kennis die je nodig hebt, legt Irene duidelijk en overzichtelijk uit in de videolessen. Handig dat je deze altijd weer terug kunt kijken als je met een bepaald onderdeel bezig bent en even wilt weten hoe het ook alweer zat.

De combinatie van online leren, zelf leren hoe je een complete online training maakt en mét alle techniek erbij die je daarvoor nodig hebt. Zodat je in 6 maanden tijd je eigen Academie, met alles erop en eraan hebt klaarstaan.

Groot voordeel van de training is dat hij zo ontzettend compleet is. Echt alles wat komt kijken bij een online academie, van lancering en marketing tot en met het koppelen van een handig betaalsysteem, komt aan bod. Naast de persoonlijke coaching, waren ook de webinars een waardevolle toevoeging; hier kon je al je vragen kwijt en leerde je weer van de vragen en ideeën van andere ondernemers in de groep. Ik kan nu prachtige pagina's maken, waardoor de academie er nu heel mooi en professioneel uitziet.

Wil je serieus aan de slag met het maken van je eigen online training? Dan is de training van Irene echt een goede keus. Het is best een investering - ook qua tijd -, maar ik heb er geen moment spijt van gehad!

Femke Brand
profile-pic

Het is mij gelukt om een online training neer te zetten in een digitale leeromgeving dankzij de professionele hulp van Irene Ogier.

Door de duidelijke stap voor stap uitleg in de Online Succes Academie. Alle 1-op-1 skype sessies en VIP dagen samen met jou. En het sparren met "collega Online Succes Academie cursisten" in de besloten facebookgroep. Heel waardevol

ik weet nu hoe ik "zelfstandig" een nieuwe online training kan maken Ik weet nu wat de mogelijkheden zijn om de online training te lanceren en te verkopen Aangezien er al vele mede cursisten voor mij zijn gegaan die reeds succesvol van hun online trainingen een tweede inkomensstroom hebben gemaakt, heb ik er alle vertrouwen in dat mij dit ook gaat lukken. Ik ben nu bezig met de puntjes op de I aan het zetten van mijn eerste Engelstalige online training.

Jazeker, Ik kan deze training van harte aanbevelen aan een ieder die overweegt ook een eigen online training te ontwikkelen en te promoten.

profile-pic

Doordat ik stap voor stap werd meegenomen en die stok achter de deur voelde, heb ik binnen een half jaar tijd een nieuw bedrijf opgetuigd met de online training als core business.

De instructievideo's van Irene zijn zo duidelijk, dat ik niet meer hoefde te zoeken of puzzelen om iets in WordPress voor elkaar te krijgen. Gewoon het filmpje kijken en naklikken wat Irene doet. Waar ik bij mijn eigen website nog wel eens tegen mijn scherm zit te vloeken, is dat bij mijn online leeromgeving totaal niet nodig geweest. Dit werkt heel relaxt en je kunt snel meters maken.

Het is een alles-in-1-oplossing voor dummy's. Ik kom uit de ICT en weet dat de kans op een desillusie groot is als je een online leeromgeving laat maken door de eerste de beste websitebouwer. Het is een vak op zich. Wat mij dus vooral over de streep trok, was dat de online leeromgeving bij het programma was inbegrepen. Mijn lichting was al weer de 4e editie. Alleen al daarmee bewijst Irene haar expertise op dit gebied.

Ik heb op alle denkbare vlakken wel wat nieuws geleerd. De training leert je hoe je leerlijnen uitzet, zodat je cursist daadwerkelijk dat beloofde eindresultaat kan halen. Ook is voor mij een wereld open gegaan op het gebied van betaalmogelijkheden. Ik had voorheen een duur abonnement om mensen met I-deal te kunnen laten betalen, dat doe ik dus voortaan anders. Een ander belangrijk voordeel was voor mij de interactie in de Facebookgroep. Met mijn mede-cursisten ontstond er een behulpzame en ambitieuze sfeer (samen gaan we elkaar naar die eindstreep helpen), waardoor je energie en motivatie blijft houden om in een korte periode zo'n belangrijk nieuw onderdeel van je bedrijf te ontwikkelen.

Ik ben al vanaf de eerste dag lyrisch over deze training en heb het al aan veel collega-ondernemers aangeraden. Ik zie helaas vaak bij anderen dat zij zelf gaan knutselen (inclusief de frustratie over de amateuristische uitstraling) of dat ze het bij hun vaste webbouwer beleggen voor duizenden euro's (inclusief de frustratie over de grote gebreken wanneer het opgeleverd wordt). Doe het jezelf niet aan en doe het gewoon in 1 keer goed. Met deze methode van Irene betaal je eenmalig en kun je de komende jaren keer op keer nieuwe trainingen in jouw online leeromgeving maken, Geen geknutsel meer, maar precies weten wat je doet, omdat het je zo makkelijk gemaakt wordt. Doen!

Joyce Kooijman
Need2write

Joyce Kooijman
online academie
Divera van der Elst(Dé coach voor beginnende coaches)  Divera.nl

Divera:  "Jouw aanvullende begeleiding is echt  'de kers op de taart'." 

De training De Online Succes Academie leek mij precies wat ik nodig had om mijn idee om te zetten in werkelijkheid: de kennis en kunde in mij omzetten in een online training zodat ik het aan veel mensen beschikbaar kan stellen.

Ik ben meer dan tevreden over de training en jouw persoonlijke begeleiding.Vaak vond ik jouw aanvullende begeleiding echt 'de kers op de taart'. Ik voel dat je je voor 100% betrokken voelt met mij en mijn doelstellingen en ik vond het heel waardevol om vrij met je te kunnen brainstormen. En jouw concrete tips hebben me meer dan eens een enorme energie-boost gegeven.

Wat mij het meeste aantrok in de training was:

  • Het kant en klare pakket: de inhoud én de omgeving met alles erop en eraan.
  • Plus jouw coachmomenten
  • Je krijgt echt alle begeleiding en kennis van techniek die je nodig hebt
  • Jouw kennis, kunde en ervaring op het gebied van online programma's
  • Alle hulp en resources om de training succesvol te lanceren

Heb je ook de wens te starten met een online training, ik kan je deze training echt voor 100% aanbevelen!

Bekijk de online training

profile-pic

Grootste resultaat is dat ik een online training heb ontwikkeld al tijdens het traject en gaande weg verder heb ontwikkeld.

Jouw support bij vragen in de FB groep geeft veel vertrouwen. Door diverse heldere instructie filmpjes en door je betrokkenheid ook bij de fb groep heb ik mijn online training ontwikkeld!

Het fijne is dat er al direct door jullie een online leeromgeving is gebouwd met diverse templates, waardoor je zelf aan de slag kan.

Ik heb veel geleerd van diverse tools! (Vaardigheden) voor geluidsfragmenten en video, helemaal top! Inzicht: dat het niet perfect hoeft te zijn en dat ik op eigen tempo kon werken.

Zeker te weten zal ik andere ondernemers aan jou doorverwijzen!

Henny
profile-pic

Door de online workshops ben ik met een nieuwe doelgroep in contact gekomen. Driekwart van de klanten die de online workshop heeft gekocht was nog geen klant bij mij.

Zonder Irene was het niet gelukt om deze online workshop te maken en online te zetten. Het grote voordeel bij de training van Irene is dat je leeromgeving voor jou gemaakt wordt zodat je die zelf kan invullen.

Daarnaast ook de persoonlijke betrokkenheid van Irene, haar duidelijke uitleg (lesgeven is een vak) en duidelijke video's.

Er is echt iemand die je begeleid in het proces, je hulp bij technische zaken en iemand die de basis van jouw website maakt.

Ik zal je deze training zeker aanraden: Door de online workshops ben ik met een nieuwe doelgroep in contact gekomen. Driekwart van de klanten die de online workshop heeft gekocht was nog geen klant bij mij.

profile-pic

Ik heb in drie maanden tijd een online training in elkaar kunnen zetten dankzij de vele inzichten die ik gekregen heb

Door de leeromgeving te installeren en klaar te zetten, advies over tools advies over het promoten van de training, het houden van de webinars, de inzichten van gast experts... top!

Ik heb heel veel goede verhalen gehoord van je partners. Lang getwijfeld, want mijn collega's/vrienden hadden een andere keuze gemaakt. Op je website gaven de modules die je liet zien de doorslag, samen met het installeren van de online omgeving. Ik kende je al een beetje voordat ik een training zocht. Dat scheelt ook weer.

Het ging mij met name om de tooling, het opzetten van de training, het leden afgeschermde deel, enz. Ik had zelf al een heel goed beeld van wat ik wilde en hoe het eruit moest zien. Naast de tooling ging het mij met name om de organisatie van webinars, promoten, de verhalen van de gast experts, enz.
Ik heb in drie maanden tijd een online training in elkaar kunnen zetten dankzij de vele inzichten die ik gekregen heb.

Roel
online academie
Carmen Lamp en Monique Thoonsen
pedagogen
Leren met 7 Zintuigen
7zintuigen.nl

Carmen en Monique:  "Het staat vast op je agenda, daardoor ga je het ook echt doen" 

Ik kende de Online Succes Academie nog niet, maar had wel een workshop bij Irene gevolgd voor het maken van een website. Daarna heb ik een gratis webinar gevolgd. Beiden zijn goed bevallen, waardoor ik voorgesteld heb aan mijn compagnon om onze e-learning met behulp van de Online Succes Academie te gaan bouwen.

Het programma hielp ons doordat er nu een tijdsschema met vastgestelde stappen verbonden werd met onze plannen om een e-learning te maken. Daardoor ga je het ook echt doen, staat het vast op de agenda.

Het fijnste vonden wij de stappen. Dat werkte, dat er een programma is dat je volgt. En de deskundigheid van Irene. Ook haar ervaring was voor ons belangrijk. Irene straalt vertrouwen uit, ze weet waar ze het over heeft. Irene's enthousiasme en betrokkenheid zijn erg fijn.

Wat ons met name goed heeft geholpen onze training op te zetten was: Het terug kunnen kijken van alle modules.
De skype-sessies waarin alles op maat was, onze vragen, onze problemen.
En de korte reactietijd op onze vragen en via de Facebook-groep, dan kun je ook snel weer door.

online academie
Saskia Klaaijsen(Anahata personal Coaching)  HSP training.nl 

Saskia:  "Mijn gratis online minicursus heeft in één dag 120 deelnemers getrokken en al een aantal deelnemers aan de betaalde training!" 

De Online Succes Academie was de stok achter de deur die ik nodig heb om de online training nu echt eens te gaan bouwen! De Online Training Academie bood alle oplossingen voor mijn behoefte: ik kon geheel zelfstandig mijn eigen Academie bouwen in een goed functionerende leeromgeving, met veel aandacht voor technisch complexere zaken zoals een afgeschermde ledenomgeving en online betalen. En ik kon deelnemen aan de facebookgroep en webinars voor vragen. Ideaal!

Ik heb er heel veel plezier aan het bouwen gehad. Stap voor stap kreeg mijn online trainingsomgeving vorm, dat werkte heel motiverend en 5 maanden later staat HSPtraining als een huis! Ik heb persoonlijk veel geleerd over de techniek, vormgeving, allerlei handige tools op internet, filmpjes maken en veel inspiratie opgedaan voor de marketingkant van het verhaal.

Ik heb genoten van de facebookgroep en de webinars. Irene en de andere deelnemers hielpen me bij vragen snel uit de brand en het leverde heel veel inspiratie op. Deze week is de promotie flink los gegaan. Mijn gratis online minicursus heeft in 1 dag 120 deelnemers getrokken en een handjevol deelnemers aan de betaalde training.

Ik vond het prettig om op deze manier zelfstandig je leeromgeving te bouwen met ondersteuning tegen een goede prijs.

De 3 grootste voordelen van Online Training Academie waren

1. Zelfstandig werken

2. De goede interactie in de facebookgroep: inspirerend en actieve en snelle hulp bij mijn vragen door Irene & deelnemers

3. Aandacht voor techniek & marketing

4. Grote betrokkenheid en inbreng van Irene

(ik kan niet kiezen :-))

Lieve Irene, Dankjewel voor je hulp, ondersteuning, inspiratie!
online academie
Manon Brinkman (loopbaan) coach/trainer persoonlijke effectiviteit bij Maakmeermogelijk.nl


Manon:  "Deze training is daarmee echt een totaalpakket waardoor er een nieuwe onlinewereld voor me open ging waarmee ik veel meer mensen kan bereiken dan daarvoor." 

"Toen ik bedacht had dat ik online trainingen wilde gaan aanbieden, vroeg ik me af of ik daar wel genoeg 'technische' kennis voor had. Ik weet alles van loopbanen en persoonlijke effectiviteit, maar om dat te vertalen naar een online omgeving leek me nog een hele uitdaging. Ieder z'n vak, dacht ik vooraf enigszins sceptisch, maar omdat ik mensen leer te denken in mogelijkheden, dacht ik: 'practice what you preach!' gewoon doen.

Eenmaal begonnen, zag ik tot mijn eigen verbazing hoe ik daadwerkelijk zelf mijn online training opbouwde. Ineens realiseerde ik me dat ik heuse e-learning aan het maken was. Wow!

Mijn grootste angst vooraf was, dat ik een vage gebruiksaanwijzing zou krijgen waarmee ik het dan maar zelf moest uitzoeken. Niets bleek minder waar. Irene legt alles superhelder uit en is altijd snel persoonlijk bereikbaar als ik een vraag heb. Gelukkig is ze ook heel geduldig.

Mijn training moest sneller af zijn dan binnen de 12 weken die er eigenlijk voor staan. Ik kreeg alle hulp van Irene om dat te realiseren. Ze was heel flexibel in het inplannen van de begeleidingsafspraken.

Naast technische kennis heeft Irene ook veel ervaring met marketing en heb ik ook daarvan geleerd. Deze training is daarmee echt een totaalpakket waardoor er een nieuwe onlinewereld voor me open ging waarmee ik veel meer mensen kan bereiken dan daarvoor. Binnenkort ga ik vol vertrouwen mijn tweede training bouwen. Het is fijn dat je, als je dit één keer hebt geleerd, je er daarna voor de rest van je leven profijt van hebt."

online academie
Liesbeth van WoerdenCoach/trainer
Loslaatcoach.nl 

Liesbeth:  "Ik heb zoveel te bieden en wil dat doorgeven aan mijn klanten" 

Ik heb zoveel te bieden aan mijn klanten en wil dit graag op een mooie manier vormgeven en doorgeven.

Irene is oprecht, super-expert en geduldig en heel fijn om mee te werken.

Dit jaar heb ik ontzettend veel 'technische' dingen geleerd en een jaar geleden had ik dit nog niet eens voor mogelijk gehouden dat ik dit allemaal zou kunnen.

De Online Succes Academie training ziet er heel concreet, aantrekkelijk en prachtig uit. Heel goed en overzichtelijk ook voor een leek.

Door Irene's geduld en enthousiasme hielp ze me steeds dóór te gaan op momenten dat ik dacht dat ik het niet kon.

Irene je bent een kanjer!

online academie
Lisette TolBusiness coach bij
deontspannenondernemer.nl

Lisette:  "Je leert ook nog eens de waardevolle Marketing en Sales methodes die echt werken. Zodat je van je online training ook nog een echt succes kunt maken!" 

Ik ben begonnen met het maken van een online training naast mijn viermaanden Succesprogramma zodat mensen kunnen kennismaken met mijn methode. ik ben business coach voor ambitieuze coaches, trainers en dienstverleners.

Wat mij aanspreekt in de samenwerking met Irene is dat zij ingewikkelde, technische materie heel goed toegankelijk brengt.

Ze is een echt leuk mens , warm en met humor.

Super om haar als online coach te hebben.

Het grote voordeel van de Online Succes Academie training is dat je in je eigen tempo je eigen online training kunt maken in een kant en klare leeromgeving.

Bovendien leer je ook nog eens heel veel over waardevolle Marketing en Sales methodes die echt werken. Zodat je van je online training ook nog een echt succes kunt maken!

online academie
Kim VermeerMandala-academie.nl

Kim:  "Tot mijn grote geluk is het met binnen 1 maand gelukt mijn investering terug te verdienen" 

Sinds 2008 geef ik cursussen mandalatekenen. Regelmatig hoorde ik geluiden als: jammer dat je zo ver weg woont, ik kan niet op dinsdagavond, zijn er ook lessen in het weekend? Drie jaar geleden ontstond het idee om een online cursusomgeving mandalatekenen te maken. Maar ja, hoe beveilig je die, waarin bouw je dat dan en de bekende…daar heb ik eigenlijk geen tijd voor en ik ben niet technisch genoeg. Voldoende beren op de weg dus.

De training Online Cursus maken kwam dit jaar op mijn pad en ik zag het gelijk als de oplossing voor al mijn excuses tot nu toe om niet te beginnen aan online lesgeven. Irene heeft mijn beren van de weg terug het bos ingestuurd en ik kon heel zelfstandig mijn online cursus bouwen met directe hulp als ik ergens tegenaan liep.

Deze training is resultaat en oplossingsgericht! Alle problemen die ik voorzag bij het maken van een online cursusomgeving waren in 1 klap weg met deze training.

Het pakket dat je krijgt om je eigen lesomgeving te bouwen is zeer compleet.

De ondersteuning van Irene en haar team is niet van 9-5 maar ook daarbuiten. En dat is handig voor iemand die, net als ik, overdag nog in loondienst is en in de avonduren haar eigen bedrijf runt.

Inhoudelijk wordt ook ingegaan op bijvoorbeeld marketing en sales voor je cursus.

Als jij ook een online training wil maken, dan kan ik je deze online training om alles te leren wat je nodig hebt voor 100 % aanraden!

Het was even een investering, maar ik had me ook voorgenomen in 12 termijnen te betalen zodat ik de tijd zou hebben om de investering terug te verdienen. Tot mijn grote geluk is dat al binnen 1 maand gelukt!

online academie
Chantal van Riel Presentatiecoach

  Chantal: "Toegankelijk voor iedereen" 

"Ik heb een product nodig waarbij ik mens makkelijk kan bereiken en een emaillijst opbouw. Wat me aanspreekt in de samenwerking met Irene is dat ze open, oordeelloos en betrouwbaar is 🙂

Irene deelt haar kennis op een begrijpelijke manier en in duidelijke structuur. Zo kan ik mijn product in 6 maanden af hebben!

online academie
Elies Hoeksma Equilogica.nl - coach met paarden

Elies: "Met kleine stapjes kom ik tot het resultaat" 

Ik wil graag voorbereid zijn op de toekomst en een passief inkomen zien op te bouwen. Een online training zou ook een waardevolle aanvulling zijn op de live coaching die ik bied.

Irene weet de materie heel helder en in kleine stapjes uit te leggen. Ze is de stok achter de deur en het heldere systeem hielp ze mij focus te houden en met kleine stappen tot resultaat te komen."

online academie
Carola Millenaar-Vieregge Reiki - Coach Zilverzout - Reiki, Muziek, Educatie
Zilvervismethode.nl

Carola: "Voor de coolste internet juf!" 

"Ik wist niet wat ik ervan moest denken. Een internet coach. Wat is dat? Hoe werkt dat? Is dat persoonlijk? En hoe gaat het contact dan? Als je aan het smoren bent in je ondernemers-gedoe? Als eerste heeft Irene me geholpen de drempels tot wordpress te verlagen. En wel door er dus heel erg te ZIJN voor me. Digitaal, dus via mail en via facebook. Op de juiste momenten zelfs een belletje of skype. Ik zat in Brazilie, Irene in Ypenburg / Den Haag en dat werkte! En hoe! Ik ben nu mijn online-academie aan het bouwen onder Irene's deskundige leiding en ik werk met zoveel plezier aan het bouwen en vormgeven van de sites, dat ik alleen maar kan zeggen: doen! "

online academie
Marijke Ruijter FLEXinBedrijf
Schitteronline.nl

Marijke: " Fijn dat je ons als “jouw” cursisten bij de hand hebt genomen!" 

Aangezien ik zelf al met plannen rondliep om een zelf online training te gaan maken en eigenlijk geen idee had hoe ik dat het beste op kon gaan zetten, ben ik op internet gaan zoeken en jouw aanbod kwam precies op het goede moment. Jouw webinar incl. aanbieding over deze training heeft voor mij de doorslag gegeven om voor jou te kiezen.

Deze training heeft mij zeker heel goed op weg geholpen om de basis neer te zetten. Je krijgt  in de training enorm veel praktische informatie die je echt helpen om grote stappen te zetten. De besloten facebook groep is ook heel fijn omdat je daar kunt sparren met anderen die met hetzelfde bezig zijn. Bovendien krijgen we van jou ook gewoon antwoord als we met een vraag zitten. De duidelijke stap-voor-stap handleidingen en voorbeelden. Ook als je geen kaas hebt gegeten van de technische kant, kun je met deze training heel goed je eigen online training opzetten. Je moet er uiteraard wel zelf tijd in stoppen!

De 3 grootste voordelen de online academie training voor mij: het is online te volgen, dus op elk door jou gewenst tijdstip beschikbaar. Betaalbaar en dan ook nog inclusief een eigen leeromgeving, mijn eigen online academie.

Fijn dat je ons als “jouw” cursisten bij de hand hebt genomen. Dat we altijd met een lastige, praktische vraag bij je terecht kunnen. Ook heel fijn dat je met regelmaat een online vraag & aanbod webinar organiseerde (en omdat ik er niet altijd bij kon zijn, is het ook fijn dat het webinar opgenomen werd zodat het op een later tijdstip terug gekeken kan worden). Ik blijf jou graag volgen, ook omdat jou persoonlijkheid mij aanspreekt. To the point en geen poespas.

online academie
Carla van WeesTimemanagement trainer
Allinplace.nl

Carla: "

Goed van start"

Carla van Wees maakte in 12 weken haar eerste online Training:

Ik wou al een hele tijd iets met online training, omdat ik denk dat online of blended learning de toekomst heeft. Ik wilde graag een omgeving waar ik mijn cursus op kwijt kan. Mijn eerste training is af. Zonder de Online Academie Training zou ik zijn blijven hangen in de fase “geen idee hoe dit aan te pakken” Met name vanwege de betalingsautomatisering en het toegang geven tot de site. Ik wilde het gewoon ook heel erg graag zelf leren doen.

Nu mijn eerste training af is heb ik al zin om de volgende training te gaan maken! Maar ik ga me eerst richten op de marketing van de eerste training 🙂

Ik zie het maken van een online leeromgeving zeker als een haalbare kaart, maar wel professionele hulp nodig. Het was me niet gelukt zonder ondersteuning.

De grote voordelen van deze online Academie Training zijn voor mij:

  • Het is in je eigen tempo te volgen
  • Je krijgt gerichte hulp als je ergens niet uitkomt
  • Je leeromgeving al standaard al ingericht is, waardoor je goed van start kunt
online academie
Franca Nijman Kindercoach Kindertherapie Haaglanden.nl

Franca: "Ik wilde mijn gedachtengoed digitaal maken 

Mijn gedachtegoed , de cursus die ik al jaren live gaf, wilde ik nu eindelijk eens digitaal te maken. Met het opzetten van mijn cursus waren de instructiefilmpjes heel handig.

Irene reageert altijd heel snel en is heel geduldig

Facebookgroep is leuk en enthousiast.

online academie
Mirjam DiepenbrockDierentrainer 
AAnimalsoul.academy

Mirjam: "Mijn wens: méér tijd over houden voor de dingen die mij ook gelukkig maken"

“Al lange tijd wilde ik mijn training intuïtief communiceren met dieren online geven en de online Academie training vervulde deze wens die ik al heel lang koesterde."

Deze Online Academie training heeft mij voor 100% geholpen bij het opzetten van mijn eigen online training academie.

Mijn wens was om mijn cursussen digitaal aan te bieden zodat ik meer tijd over zou houden voor de dingen die mij ook gelukkig maken. Zoals vrije tijd voor mijn paarden, gezin en sociale contacten.

Ik lanceerde mijn online cursus enkele weken terug en heb het cursusbedrag er al volledig uit, ik kon starten met een flinke groep cursisten!

Ik kan deze cursus van harte aanbevelen."

Tea Adema    Kinder- en opvoedcoach 


Tea: "De leeromgeving ziet er mooi rustig en overzichtelijk uit."

Binnen mijn opleidingen centrum voor kindercoaching en opvoedcoaching wilde ik mijn aanbod graag uitbreiden met online opleidingen. Bij De Web Academie vond ik precies wat ik zocht. Genoeg ondersteuning om het technische deel van het aanbod te ontwikkelen en alle mogelijkheden om de inhoud van de opleidingen op mijn eigen manier in te vullen. De leeromgeving ziet er mooi rustig en overzichtelijk uit en deelnemers kunnen gemakkelijk inschrijven en direct starten met een opleiding.


Het resultaat is dat er inmiddels 3 online opleidingen zijn toegevoegd binnen mijn opleidingen centrum en het is fijn dat deelnemers nu meerdere mogelijkheden hebben om deel te nemen aan mijn opleidingen.


Ik ben erg tevreden over het resultaat.

https://www.opvoedcoachacademie.nl/overzicht-praktische-pubercoachopleiding/
profile-pic

Ik zeg: DOE HET en streef jouw doel na door nu echt ook stappen te gaan zetten!

Ik was al langer van plan om een online training te bouwen, maar wist niet waar ik aan moest denken en waar ik moest beginnen totdat ik een webinar van Irene volgde.
Dit was al zo waardevol én hoopgevend dat ik vrijwel meteen besloot om eindelijk de sprong maar eens te wagen.
Je verandert immers niets door alleen maar doelen te stellen, je zult uiteindelijk ook echt stappen moeten gaan zetten om die doelen te realiseren.
De Online Succes Academie heeft daar echt verandering in gebracht. Stapsgewijs en met een uitgebreide leeromgeving heb ik mijn eigen online training kunnen bouwen.
Ik vind het echt een meerwaarde dat alle techniek al voor je gedaan wordt, je kunt direct starten met het bouwen van je eigen training zonder je druk te hoeven maken over plug-ins voor ledenregistratie etc. Het meegeleverde thema werkt ook voortreffelijk. Je kunt vrijwel alles qua vormgeving naar je eigen hand zetten.
De begeleiding is ook prettig, met de Zoom-sessies kun je al je vragen stellen en persoonlijk laten beantwoorden.
Heerlijk om een “back-up” achter de hand te hebben als je ergens niet uitkomt. Daarnaast is er ook nog de besloten Facebookgroep waar je met mensen die gelijk met jou starten kunt sparren over allerlei zaken over de lessen en uitvoering ervan.

Je zet echt een basis neer waar je JAREN/ zo niet, altijd mee vooruit kunt. Je kunt zoveel trainingen bouwen als je wilt en dus jouw aanbod steeds uitbreiden. Ik ben Irene én haar team ontzettend dankbaar voor alle hulp en ondersteuning, waar ik nu na mijn training nog steeds op terug kan vallen. Dus twijfel je nog? Ik zeg: DOE HET en streef jouw doel na door nu echt ook stappen te gaan zetten! Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Marije Hondeveld https://stralendestart-online.nl/vaopafroep/
>