Als online business coach help ik jou, ambitieuze coach of trainer je droomleven te creëren dankzij je droombedrijf. Ik leer je hoe je meer tijd, vitaliteit, energie en vervulling krijgt in je leven en hoe jouw bedrijf je hierbij kan helpen. Ik leer je authentieke online marketing en salesmethodes en je tussentijdse interne  saboteurs te verwinnen.

Ik heb een raar talent, ik trek altijd geld aan, ik weet altijd hoe ik het kan maken en ik help mijn klanten hetzelfde te doen. Ik zie heel snel waar jouw volgende mogelijkheid zit om gelijk meer geld te verdienen. Ik kan je dit leren en ook hoe je dit allemaal moeitelozer kunt doen.

Dat is mijn expertise en ik heb de afgelopen 10 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden. 

In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen online marketing en sales. 

Mijn missie is om coaches trainers en ander kenniswerkers te leren om voor minimaal 20 % minder hard te werken door slimmer te ondernemen zodat je  100 % uit je leven kunt halen wat er in zit. Ook leuke uitdagende dingen doen, die je er voor jou toe doen.

ik heb de afgelopen 10 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden. 
Naast mijn 'reguliere'  omzet lanceerde ik de afgelopen jaren 8 x voor 100.000 euro in een paar weken en de laatste lancering deed ik zelfs in één week.
Dat is geen toeval, mijn businessplan is hier de basis voor geweest. Altijd. Wil je leren hoe jij dit kunt toepassen op jouw business?

Ik vind niets leuker dan mijn kennis door te geven en ambitieuze ondernemers ook succesvol te maken.

Door de online workshops ben ik met een nieuwe doelgroep in contact gekomen. Driekwart van de klanten die de online workshop heeft gekocht was nog geen klant bij mij.

Zonder Irene was het niet gelukt om deze online workshop te maken en online te zetten. Het grote voordeel bij de training van Irene is dat je leeromgeving voor jou gemaakt wordt zodat je die zelf kan invullen.

Daarnaast ook de persoonlijke betrokkenheid van Irene, haar duidelijke uitleg (lesgeven is een vak) en duidelijke video's.

Er is echt iemand die je begeleid in het proces, je hulp bij technische zaken en iemand die de basis van jouw website maakt.

Ik zal je deze training zeker aanraden: Door de online workshops ben ik met een nieuwe doelgroep in contact gekomen. Driekwart van de klanten die de online workshop heeft gekocht was nog geen klant bij mij.

profile-pic

Mijn missie is om coaches trainers en ander kenniswerkers te leren om voor minimaal 20 % minder hard te werken door slimmer te ondernemen zodat je  100 % uit je leven kunt halen wat er in zit. Ook leuke uitdagende dingen doen, die je er voor jou toe doen.

Even voorstellen:


Ik ben opgegroeid in Zuid-Holland in een onderwijzers gezin en mijn vader zei altijd :"Jij moet onderwijzeres worden." Dat leek me niets, met van die ongemotiveerde kinderen aan de slag. Ik ging iets heel anders doen! Máár, het trainen zat wel in mijn bloed. Sinds 2011 coach en train ik ambitieuze coaches en trainers hun online en schaalbare bedrijf te bouwen door o.a. inzet van online trainingen en door authentieke online marketing toe te passen.

Dat is mijn expertise en ik heb de afgelopen 9 jaar al duizenden cursisten mogen helpen. In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbeste business coaches op het gebied van ondernemen online marketing en sales.

Ik ben één van de senior leaders verbonden aan Tony Robbins, de grondlegger van de coaching business en peak performance coach, en reis zo de wereld over om op die manier mijn bijdrage te leveren en kennis en vaardigheden door te geven die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. 

Ik vind niets leuker dan mijn kennis door te geven aan jou en leer je graag hoe jij je bedrijf zo kunt inrichten dat je bedrijf joú gaat dienen en jij het verschil kunt maken met jouw bedrijf en dat je het droomleven kunt gaan leiden dat jij zo graag wilt.


Kan ik jou ergens mee helpen?


Vul dan onderstaand formulier in. Op werkdagen stuur ik je antwoord toe!

>