Jouw Succes is mijn succes!

dat is mijn favoriete quote

Australian Labradoodle honden voor 't Franse huis

Als online business succes coach met meer dan 15 jaar ervaring, help ik jou, ambitieuze coach of trainer consultant of educatieve ondernemer!

Creëer met mij dat zalige online bedrijf dat je dient en zoveel vrijheid geeft dat je ALTIJD kunt doen waar jij het meest happy van wordt.

Opschalen & meer verdienen in minder tijd  dat is waar het in de basis om draait bij mij en dan ook op een slimme manier. 

Ik leer je authentieke online marketing en salesmethodes en je tussentijdse obstakels te verwinnen.

Ik heb een raar talent, ik trek altijd geld aan, ik weet altijd hoe ik het kan maken en ik help mijn klanten hetzelfde te doen. Ik zie heel snel waar jouw volgende mogelijkheid zit om gelijk meer geld te verdienen. Ik kan je dit leren en ook hoe je dit allemaal moeitelozer kunt doen.

Dat is mijn expertise en ik heb de afgelopen bijna 16  jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden. 

In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen online marketing en sales. 

Mijn missie is om coaches trainers en ander kenniswerkers te leren om voor minimaal 30 % minder hard te werken door slimmer te ondernemen zodat je  100 % uit je leven kunt halen wat er in zit. Ook leuke uitdagende dingen doen, die je er voor jou toe doen.

Naast mijn 'reguliere'  omzet lanceerde ik de afgelopen jaren 14 x voor 100.000 euro in een paar weken en de laatste lancering deed ik zelfs in één week.

 
Dat is geen toeval, mijn businessplan is hier de basis voor geweest. Altijd. Wil je leren hoe jij dit kunt toepassen op jouw business?


Ik vind niets leuker dan mijn kennis door te geven en ambitieuze ondernemers ook succesvol te maken.

Super tof interview met Zarayda Groenhart over het ontstaan van mijn online business

In het interview met Zarayda Groenhart deel ik hoe ik van "doodongelukkig in loondienst ging naar een droomleven met een succesvolle online business"

Linda Krohne

spiritueel coach

De eerste keer dat ik een webinar gaf volgens de richtlijnen van Irene zette ik 17k om in 1 uur. Ik kon het niet geloven. Alleen als het niet bij 1x blijft, dan ontkom je er niet meer aan te accepteren dat dit is wat je kan en je gegund is. Echt superblij mee, ook voor mijn klanten. Want die maken een megatransformatie door momenteel.

LINDA KROHNE

Onderwijzersgezin uit Zuid Holland

Ik ben opgegroeid in Zuid-Holland in een onderwijzers gezin en mijn vader zei altijd :"Jij moet onderwijzeres worden." Dat leek me niets, met van die ongemotiveerde kinderen aan de slag. Ik ging iets heel anders doen! Máár, het trainen zat wel in mijn bloed. Sinds 2011 coach en train ik ambitieuze coaches en trainers hun online en schaalbare bedrijf te bouwen door o.a. inzet van online trainingen en door authentieke online marketing toe te passen.

In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbeste business coaches op het gebied van ondernemen online marketing en sales. Zo heb ik alle opleidingen van Tony Robbins gevolgd en ben ik één van de senior leaders van Team Tony. 


Ik vind niets leuker dan mijn kennis door te geven aan jou en leer je graag hoe jij je bedrijf zo kunt inrichten dat je bedrijf joú gaat dienen en jij het verschil kunt maken met jouw bedrijf en dat je het droomleven kunt gaan leiden dat jij zo graag wilt.

1

Nog wat persoonlijker? Allright! 

 

 • Irene Ogier-Wind, 53 jaar online ondernemer sinds 2008
 • 3 kinderen (17,19, 22)
 • Getrouwd met een sportieve kok (heeft alles te maken met vrijheid te willen / moéten creëren in mijn business)

2

En ook 

 • Woont in Leidschendam en heeft een huis in Frankrijk op het platteland met 14 fruitbomen. (Zalig!) mijn droom!
 • Is gek op reizen
 • Opgeleid Tolk vertaler Frans. Later omgeschoold internetmarketingmanager. Nu senior leader bij Tony Robbins. Altijd blijven leren is mijn motto!
 • 3

  Tot slot

  • Gek op Australian Labradoodles - ik heb er 3- Amy en Phoebe en Micheline. Eind dit jaar verwachten we weer een nestje.  Ik en Armand zijn samen officiele Australian Labradoodle Fokkers
  • Groeide van een kantoortje op de overloop naar een watervilla zonder ruziënde buren dankzij mijn online business en deed 15 lanceringen van een ton in een paar weken.


  Op deze manier kan ik je helpen:

  Een-op-een matchcall

  Wil je serieus een goede online business bouwen en zou je mijn hulp willen? Boek dan een match call in. 

  Online Doorbreken programma

  Breek fenomenaal door met je online bedrijf. Leer authentieke goed verkopende webinars  & challenges te geven

  Online Training Maken

  Ontdek hoe je met 1 simpele techniek wel 100 mensen tegelijk helpt méér verdient en je vrijheid terug krijgt. Sinds 2014 coach ik ondernemers naar een succesvolle online training.

  Heb je een vraag?
  Stuur mij hieronder jouw vraag toe. Ik kijk naar je uit! 

  Volgen we elkaar al op de socials? Volg mij hier voor een blik achter de schermen van mijn online business. 

  Gratis starterskit "Maak je super winstgevende Online Training"

  Inclusief praktisch werkblad

  >