Over Irene

Als online business coach help ik jou, ambitieuze coach of trainer je droomleven te creëren dankzij je droombedrijf. Ik leer je hoe je meer tijd, vitaliteit, energie en vervulling krijgt in je leven en hoe jouw bedrijf je hierbij kan helpen. Ik leer je authentieke online marketing en salesmethodes en je tussentijdse interne  saboteurs te verwinnen.

Ik heb een raar talent, ik trek altijd geld aan, ik weet altijd hoe ik het kan maken en ik help mijn klanten hetzelfde te doen. Ik zie heel snel waar jouw volgende mogelijkheid zit om gelijk meer geld te verdienen. Ik kan je dit leren en ook hoe je dit allemaal moeitelozer kunt doen.

Dat is mijn expertise en ik heb de afgelopen 10 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden. 

In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen online marketing en sales. 

Eind 2011 lanceerde ik mijn eerste online training en in 2012 behaalde ik dankzij online trainingen een derde van mijn jaaromzet. Toch had ik het gevoel dat de Nederlandse ondernemers meer ondersteuning wensen dan een training volledig online te volgen. Ik stelde daarom in 2014 een nieuwe methode op en bied nu trainingen aan die online te volgen zijn maar waarbij live webinars en korte één op één sessies onderdeel zijn. Deze methode werkt als een trein en is voor de cursisten én voor mij enorm motiverend.

Want resultaat daar draait het natuurlijk gewoon om!
Inmiddels hielp ik al duizenden cursisten en ben ik ontzettend dankbij voor alle mooie transformaties die ik zie.

Doordat ik stap voor stap werd meegenomen en die stok achter de deur voelde, heb ik binnen een half jaar tijd een nieuw bedrijf opgetuigd met de online training als core business.

De instructievideo's van Irene zijn zo duidelijk, dat ik niet meer hoefde te zoeken of puzzelen om iets in WordPress voor elkaar te krijgen. Gewoon het filmpje kijken en naklikken wat Irene doet. Waar ik bij mijn eigen website nog wel eens tegen mijn scherm zit te vloeken, is dat bij mijn online leeromgeving totaal niet nodig geweest. Dit werkt heel relaxt en je kunt snel meters maken.

Het is een alles-in-1-oplossing voor dummy's. Ik kom uit de ICT en weet dat de kans op een desillusie groot is als je een online leeromgeving laat maken door de eerste de beste websitebouwer. Het is een vak op zich. Wat mij dus vooral over de streep trok, was dat de online leeromgeving bij het programma was inbegrepen. Mijn lichting was al weer de 4e editie. Alleen al daarmee bewijst Irene haar expertise op dit gebied.

Ik heb op alle denkbare vlakken wel wat nieuws geleerd. De training leert je hoe je leerlijnen uitzet, zodat je cursist daadwerkelijk dat beloofde eindresultaat kan halen. Ook is voor mij een wereld open gegaan op het gebied van betaalmogelijkheden. Ik had voorheen een duur abonnement om mensen met I-deal te kunnen laten betalen, dat doe ik dus voortaan anders. Een ander belangrijk voordeel was voor mij de interactie in de Facebookgroep. Met mijn mede-cursisten ontstond er een behulpzame en ambitieuze sfeer (samen gaan we elkaar naar die eindstreep helpen), waardoor je energie en motivatie blijft houden om in een korte periode zo'n belangrijk nieuw onderdeel van je bedrijf te ontwikkelen.

Ik ben al vanaf de eerste dag lyrisch over deze training en heb het al aan veel collega-ondernemers aangeraden. Ik zie helaas vaak bij anderen dat zij zelf gaan knutselen (inclusief de frustratie over de amateuristische uitstraling) of dat ze het bij hun vaste webbouwer beleggen voor duizenden euro's (inclusief de frustratie over de grote gebreken wanneer het opgeleverd wordt). Doe het jezelf niet aan en doe het gewoon in 1 keer goed. Met deze methode van Irene betaal je eenmalig en kun je de komende jaren keer op keer nieuwe trainingen in jouw online leeromgeving maken, Geen geknutsel meer, maar precies weten wat je doet, omdat het je zo makkelijk gemaakt wordt. Doen!

Joyce Kooijman
Need2write

profile-pic
Joyce Kooijman

Door de online workshops ben ik met een nieuwe doelgroep in contact gekomen. Driekwart van de klanten die de online workshop heeft gekocht was nog geen klant bij mij.

Zonder Irene was het niet gelukt om deze online workshop te maken en online te zetten. Het grote voordeel bij de training van Irene is dat je leeromgeving voor jou gemaakt wordt zodat je die zelf kan invullen.

Daarnaast ook de persoonlijke betrokkenheid van Irene, haar duidelijke uitleg (lesgeven is een vak) en duidelijke video's.

Er is echt iemand die je begeleid in het proces, je hulp bij technische zaken en iemand die de basis van jouw website maakt.

Ik zal je deze training zeker aanraden: Door de online workshops ben ik met een nieuwe doelgroep in contact gekomen. Driekwart van de klanten die de online workshop heeft gekocht was nog geen klant bij mij.

profile-pic
Marion Linnenbank

Mijn missie is om coaches trainers en ander kenniswerkers te leren om voor minimaal 20 % minder hard te werken door slimmer te ondernemen zodat je  100 % uit je leven kunt halen wat er in zit. Ook leuke uitdagende dingen doen, die je er voor jou toe doen.

Even voorstellen:


Ik ben opgegroeid in Zuid-Holland in een onderwijzers gezin en mijn vader zei altijd :"Jij moet onderwijzeres worden." Dat leek me niets, met van die ongemotiveerde kinderen aan de slag. Ik ging iets heel anders doen! Máár, het trainen zat wel in mijn bloed. Sinds 2011 coach en train ik ambitieuze coaches en trainers hun online en schaalbare bedrijf te bouwen door o.a. inzet van online trainingen en door authentieke online marketing toe te passen.

Dat is mijn expertise en ik heb de afgelopen 9 jaar al duizenden cursisten mogen helpen. In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbeste business coaches op het gebied van ondernemen online marketing en sales.

Ik ben één van de senior leaders verbonden aan Tony Robbins, de grondlegger van de coachingbusiness en peak performance coach, en reis zo de wereld over om op die manier mijn bijdrage te leveren en kennis en vaardigheden door te geven die ik de afgelopen jaren heb opgedaan.

Ik vind niets leuker dan mijn kennis door te geven aan jou en leer je graag hoe jij je bedrijf zo kunt inrichten dat je bedrijf joú gaat dienen en jij het verschil kunt maken met jouw bedrijf en dat je het droomleven kunt gaan leiden dat jij zo graag wilt.


Kan ik jou ergens mee helpen?


Vul dan onderstaand formulier in. Op werkdagen stuur ik je antwoord toe!

>