Breek door met je online business 


De meeste ondernemers krijgen hun online programma of diensten niet goed verkocht. Daar heb je dan keihard voor gewerkt!  

Ik help je online door te breken zodat je je ze zelfs als je lekker op het strand loopt verkoopt.

Is onderstaande voor jou herkenbaar?

 • Je hebt een geweldige dienst of traject maar je écht goed verkopen is nog een ding?
 • Je wilt verdubbelen of verdriedubbelen dit jaar: van 70.000 naar 250.000 euro of meer bijvoorbeeld en denkt... hoe?
 • Je wilt best webinars geven en hebt het al geprobeerd maar de resultaten waar je van hoort en de bijbehorende doorbraken die je ook wil blijven nog wat uit
 • Tijd heb je altijd tekort en je weet dat het allemaal slimmer kan, maar hoe dan?

Van € 70.000 naar € 100.000 in een jaar of naar 250.000 of meer: onmogelijk?

Alles is mogelijk maar uitproberen kost gewoon tijd

Als coach, trainer of kennisondernemer ben je met jouw expertise een kei in je vak, om een succesvolle online ondernemer te worden die ook nog eens tijd over houdt om die dingen te doen waar jij als mens blij van wordt 

zijn er een aantal skills die je nog mag ontwikkelen: zichtbaar worden, je expertstatus claimen. verbinden met je ideale klant, vertrouwen winnen en daarna online klanten maken.


Zonde van je tijd en van je geld

Eigenlijk gooi je nu je tijd weg en ook je geld.

Jouw kostbare tijd krijg je niet meer terug met het uitproberen en het uitvinden hoe het wiel werkt. Want hoeveel uren draai je nu met de gewone declarabele uren en het uitproberen in de marge? In een tiende van de tijd waarin je nu aan het experimenteren bent, pak je het in één keer goed aan.
Door te modelleren wat werkt en door niet zelf wielen te gaan zitten uitvinden....


Met 'uitproberen' boek je geen steady omzet

Hoe zou het voor je zijn als je:

Stap voor stap aan de hand werd meegenomen?

Ik weet hoe het werkt. Eerst heb ik zelf het wiel proberen uit te vinden, dat bleek én te langzaam te gaan én te veel geld te kosten. Toen ben ik gaan investeren en van daaruit ben ik mijn eigen formule ontwikkeld.  Alle aspecten van Online Marketing komen samen in de training die ik voor je heb ontwikkelt en dat maakt het uniek en magisch en een onlosmakelijk geheel.


Ik deel met jou mijn gouden succesformule.
Het enige wat ik maandelijks doe is mijn planning te pakken, de templates met uitleg erbij nemen en hoe alles toe te passen en aan de slag te gaan. Je kunt al deze templates en scripts kopiëren en aanpassen, je volgt me stap voor stap én leert dit toe te passen zodat het jouw tweede natuur wordt.

Ik leer je dit alles in kort en bondige online video's en geluidsopnames, werkbladen en opdrachten, templates met de informatie hoe ik dat maandelijks doe en leer je precies hoe alles te implementeren.

En hoe zou het zijn als je  gebruik kunt maken van alles wat voor mij bewezen werkt zodat je niet het wiel zelf hoeft uit te vinden? Ik deed 7 keer een lancering van een ton in een paar weken. Wat zou dit voor jouw bedrijf en je leven kunnen betekenen?

Om op niveau en met bewezen plannen en strategieën aan de slag te gaan, samen met andere ambitieuze ondernemers?

Om te leren welke acties je moet nemen, die op jouw bedrijf aansluiten om je bedrijf echt naar dat volgende niveau trekken?
Mijn gemiddelde omzet in een lanceringsperiode is een ton. 


Stel je voor dat jij dit zou leren. 


Welk perspectief zou dit je bieden?


Hoe fijn zou het zijn als je een berichtje ontvangt van je website dat je weer een product of dienst hebt verkocht terwijl je zelf een training aan het volgen bent? Op de automatische piloot verkopen, het klinkt mooi, echter er is wel het één en ander wat je hiervoor op zijn plaats moet hebben staan. Dan kan je dus echt de uren die je ’uurtje factuurtje’ besteedt verminderen.

Dit is wat je nog mag leren:

Wat ik van veel coaches en trainers hoor is dat toch een  dingetje zit op marketing en sales.


Maar weet je, het geven van een webinar, daar heb je een recept voor nodig. het is geen lukrake presentatie  en ik ga je leren daar de meest winstgevende taart mee te bakken. Met de juiste ingrediënten! 


Je kan een briljant webinar hebben maar als de e-mailmarketing schil niet in orde is dan heeft het eigenlijk geen zin. En als daaromheen de Social Media schil niet in de orde is dan gebeurt er weer heel weinig met leren kennen van jou als persoon achter het bedrijf en duurt het weer heel lang voor de Know Like Trust factor is opgebouwd.


Je kan wel briljant zijn in je webinar maar zonder deelnemers zit je in je eentje te shinen. Er gebeurt al een heel groot gedeelte voor dat je start met je webinar. De hele Know Like Trust fase gaat hier namelijk aan vooraf en hoe je deze fases doorloopt leer ik je in mijn training.Stel je eens voor dat je vanaf dag één genoeg deelnemers hebt in je webinar doordat je weet hoe het werkt en dat de mensen die zich opgeven er ook live bij zijn en dat degene die geluisterd hebben dat daar ook gelijk klanten uit komen.

Dus voor mij is het zo’n groter geheel. Het doet jou echt geen recht als je met 3 mensen in je webinar zit en iedereen vertrokken is op het moment dat jij je aanbod doet....

Ik wil je leren je daar gemakkelijk bij te voelen en vertrouwd, plezier te krijgen in het inspireren van je ideale klant. Je zal het met zoveel enthousiasme gaan doen dat ze niet kunnen wachten om met je samen te werken.


En dat hele online marketing stuk waar je nu buikpijn van krijgt, dat wordt een heel ander spel, een spel dat je snapt wat je doorziet dat het je kan dienen dat je het ook op de meest optimale manier gelijk implementeert zodat het een kwestie wordt van op de juiste momenten op de juiste knoppen drukken en dan komt je omzet eruit rollen.
"Laat je wereld rond de klant draaien en meer klanten


zullen rond jou draaien."

Dit is hoe ik je kan helpen:

Ik heb het meest complete Online Marketing Programma gemaakt dat je bij de hand neemt en van a tot z leert je marketing systeem te bouwen. Je vertrouwen groeit hiermee enorm dat je aankan op de inspanningen die je levert. 

Wat je online doet, WERKT. 

Dit programma is uniek in Nederland.
 
Er zijn mensen die leren je iets over e-mailmarketing, en anderen over Social Media dat is net als bij de ene het recept voor de bodem van je taart leren maken  en bij de tweede de vulling, en bij de derde de vulling. En met het missen de juiste ingrediënten en de juiste duur van het baksel zakt hij in elkaar als een plumpudding.

Want met alles houtje touwtje aan elkaar geknoopt wordt het niks....

En dit is wat je leert:

 • We maken jouw unieke online marketingplan voor 2024 in de live workshop
 • We bouwen samen je winstgevende webinar
 • Ik leer  je alles over sales
 • Maken we je marketing plan-up-to-date én haalbaar

Hoeveel wil je werken en hoeveel wil je genieten?
 Ik leer je hoe dit naast elkaar kan bestaan.

Dit is wat je leert:

1. Helder Doel: Jouw online marketing plan 2024

We maken je omzet plan voor 2024

3. Onweerstaanbaar aanbod

Welke impact heeft dit op je aanbod. We herstructuren je aanbod en bekijken mogelijkheden die bij jouw lifestyle passen, Mijn missie: je bedrijf moet jóu dienen.

5. Next level funnels

Optimalisatie van je funnels zodat verkoop vol automatisch verloopt.

7. Aansturen op cijfers

Conversies berekenen: als jij je cijfers kent kun je je cijfers managen. Dan is de sky the limit

9. One time offer

Verdien grotendeels je advertentiekosten terug

11. Next level Social Media

Consistent plaatsen van berichten en de laatste trends

13. Financiën voor 100 K + omzet

Je geeft veel uit, hoe krijg je hier vat op en de regie hierover. Mindset rondom veel geld verdienen pakken we hier ook in op.

2.Schaalbaarheid

Hoe we dit zo schaalbaar mogelijk kunnen inzetten én zo waardevol mogelijk voor je klant

4. Webinars

Van promotie tot onweerstaanbaar aanbod tot opvolging en detail

6. Lijstgroei

We gaan je e-maillijst verdubbelen met inzet van adverteren én Online Summits

8. Challenges

Webinars gedaan? Dan kun je ook aan de slag met challenges!

10.Leadgeneratie anno 2022

Wat werkt nu het allerbeste in 2022? Sinds de IOS update levert het adverteren je niet langer dezelfde resultaten.  Je leert in de masterclasses wat NU goed werkt zodat jij klaar bent voor de toekomst.! 

12. Customer journey

Eens een klant altijd een klant. Waar stapt je klant in en wat is het pad dat jullie samen bewandelen.

Deze ondernemers gingen je onder andere voor....

250% meer omzet dan in 2021!


Voordat ik begon bij Irene, wist ik dat ik wilde gaan opschalen met mijn bedrijf. De basis stond, nu vond ik het de tijd om door te pakken. In december had ik eerst een strategie dag gedaan bij Irene om mijn jaarplan voor 2022 vast te stellen. En daarna ben ik in januari gestart met het Online Doorbreken traject voor 9 maanden. Irene heeft me heel goed geholpen om mijn productaanbod nog beter neer te zetten. We hebben samen gekeken naar welke waarde ik nog kon toevoegen aan mijn online 1-op-1 LinkedIn Advies Traject. Verder hebben we 2 nieuwe producten bedacht, inclusief een VIP product!  Irene heeft me geholpen om te leren "mijn nieuwe prijzen te dragen". Mijn vertrouwen in mijn productaanbod is ontzettend gegroeid. En dat komt ook doordat mijn klanten nu nog betere resultaten behalen en daar doe je het toch voor! Ook dat heeft gezorgd voor een boost in mijn zelfvertrouwen en omzet. Ik heb nu nog 2 maanden te gaan tot het einde van 2022, maar mijn omzet gaat zeker ruim 250% meer worden dan in 2021! 
In het traject hebben we mijn bestaande webinar geoptimaliseerd, een 2de webinar erbij gemaakt en een nieuw E-book geschreven.
2022 is zeker niet mijn makkelijkste jaar ooit, op persoonlijk vlak is er veel gebeurd. Irene heeft me bij tijd en wijle er doorheen geholpen. Juist door te zeggen dat ik wat gas terug mocht nemen en door het sturen van een lieve kaart en berichten. Ze is een strenge, maar ook een lieve business coach.

Naast de business coaching door Irene, waren ook de support en de tips van de andere ondernemers tijdens de online coaching sessies heel waardevol!


Vera Tromp Marketing Communicatie adviseur voor bedrijven in de maakindustrie en de techniek


Mijn eerste challenge succesvol kunnen draaien en 33x mijn online training kunnen verkopen.  "


Het heerlijke van werken met Irene is dat ze zo super to the point en praktisch is. Ze geeft je bakken aan handige how-to's waar je direct mee aan de slag kunt om je online marketing naar een hoger level te brengen. Bijvoorbeeld hoe je van A-Z goede webinars en challenges kunt geven. Hiermee heb ik gelijk mijn eerste challenge succesvol kunnen draaien en 33x mijn online training kunnen verkopen.  Marja BoxhoornAutisme Coach


"Ik kan verkopen in een webinar"

Ik zag nergens tegen op eerlijk gezegd. Ik wist waar ik aan begon en daar had ik heel bewust voor gekozen.

Ik keek juist uit naar meer structuur, meer lijn krijgen in mijn  ondernemerschap en mijn skills om te verkopen.

En dat is ook gelukt.

Doordat ik meteen in de actie modus ben gegaan en veel dingen meteen heb toegepast heb ik er ontzettend veel uit kunnen halen.

Door de coaching in de fb-groep en iedere maand bleef ik gemotiveerd en door de resultaten tijdens de challenges en het webinar bleef ik in de flow.

"Ik kan verkopen in een webinar" dat was het grootste inzicht. Ik kan dat dus en dat gaf ongelooflijk veel vertrouwen.

Want webinars volkletsen dat was al geen probleem, maar er ook financieel iets uithalen.....nee dat wist ik daarvoor niet.

Daarvoor had ik overigens de trainingen wel echt nodig, wist niet dat er zoveel bij kwam kijken meen goed webinar in elkaar te zetten.


Mijn omzet is behoorlijk gestegen en ik mag werken met de leukste klanten!

Hier zit een blij en tevreden mens.

Op naar het volgende webinar voor de leukste klanten!


Vanavond dus! :-)Suzanne Schmitz HSP Coach


Met het geven van webinars verhoog ik mijn inkomsten flink mijn inkomsten

Tijdens de training van Online Marketing Succes leerde ik (na veel zelf ploeteren) alles om van mijn webinar een daverend succes te maken. Mijn resultaat van de afgelopen ronde is 15 verkopen van mijn online programma. Dat betekent voor mij dat ik eindelijk de code heb kunnen kraken en ik met het geven van webinars mijn inkomsten flink kan verhogen.


Brenda van Weegen Hormoon Trainer & lifestyle coach


Heel gaaf en inspirerend

Ik heb heel veel geleerd, vooral de feedback op mijn webinar was waardevol, die krijg je zo niet van klanten. Irene is duidelijk de expert op haar vakgebied en integer. Heel belangrijk: geen bla bla maar echte waarde en kennis. Door mijn webinars te geven, kreeg ik voldoende klanten voor mijn jaarprogramma


Jitske Dijkstra Shiatsu trainer


Direct 10.000 euro ingezet

Miranda Nouwen, Business mentor over dit traject:

Hoe je jouw dienst of product ECHT zo goed mogelijk over de bühne krijgt? Na mijn miljoenenbedrijf startte ik from scratch met mijn nieuwe bedrijf. En dat is precies wat Irene in beeld kwam. Zij heeft mij supergoed geholpen door stap voor stap naar die lancering toe te werken.
Zij legt het zo goed uit dat ik precies wist wanneer ik wat moest doen. En het bijzonder is dat die lancering er dan aankomt en dat ik meteen op het moment van lancering al 10.000 euro had verdiend. Dus uit de grond van mijn hart kan ik Irene van harte aanbevelen, want er is nog veel meer uitgekomen na de lancering.
Dus  wil jij je product online goed over de bühne brengen? Ga samenwerken met Irene.


Miranda Nouwen Business mentor

Irene Ogier 

Als online business coach help ik jou, ambitieuze coach of trainer je droomleven te creëren mét je droombedrijf.

Ik leer je hoe je meer tijd, vitaliteit, energie en vervulling krijgt in je leven en hoe jouw bedrijf je hierbij kan helpen. Ik leer je authentieke online marketing en salesmethodes en de handrem er af te halen, zodat je doorbreekt met je business. 


Ik ben één van de Senior Leaders bij de trainingen van Tony Robbins en wat ik daar leer vertaal ik graag naar mijn klanten, ook hierdoor krijgen bijzondere doorbraken.

Mijn missie is om coaches trainers en ander kenniswerkers te leren om voor minimaal 20 % minder hard te werken door slimmer te ondernemen zodat je  100 % uit je leven kunt halen wat er in zit. Ook leuke uitdagende dingen doen, die je er voor jou toe doen.

ik heb de afgelopen 10 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden. 
Naast mijn 'reguliere'  omzet lanceerde ik de afgelopen jaren 8 x voor 100.000 euro in een paar weken en de laatste lancering deed ik zelfs in één week.
Dat is geen toeval, en hoe dit werkt kan ik je leren.

Wat is jouw resultaat?

Deze training is echt een totaal concept. 


 • Je krijgt alle ins en outs over leadgeneratie en gaat dit in de praktijk toepassen zodat je aanzienlijk meer omzet krijgt.
 • Ik neem je aan de hand en leidt je volledig op tot een echte Marketing King of Queen.
 • Je wordt zichtbaar op Social Media en voelt je er goed bij hier gefocust aan de werken met een bewezen strategie waardoor je volgers enthousiaste klanten worden.
 • Je e-maillijst groeit en wordt groter en groter met echt kwalitatieve leads.
 • Je funnels leiden je leads  op de automatische piloot naar je aanbod. Je krijgt direct omzet uit je e-maillijst met je break- even funnel en dat is nog maar het begin
 • Je leert te lanceren en challenges te geven waarmee je programma in één keer nokvol zit.
 • Je geeft met gemak elke maand webinars waarmee je je trajecten vult en je jaaromzet realiseert.
 • Ik deel alles wat ik weet en wat mij succesvol heeft gemaakt.

De investering voor dit programma is terug te verdienen met maar 2 klanten per maand in deze periode. Als jij het werk doet, gaat dat lukken. Dus waar wacht je nog op?

De eerste keer dat ik een webinar gaf volgens de richtlijnen van Irene zette ik 17k om in 1 uur

Voordat ik begon met online Doorbreken vond ik dat ik al best goed bezig was. Alleen duurde het me allemaal te lang voordat ik echt grotere aantallen klanten kon bereiken en helpen. Ik wist al wel dat ik het kon, alleen het Hoe was het probleem. Daarnaast was ik gewoonweg te lui. Ik wilde wel, maar handelde er niet naar. Dat schoot natuurlijk niet op. En ik was ervan overtuigd dat ik geld liet liggen. Zo zonde.... dus de sprong gewaagd en coaching van Irene met open armen ontvangen.


Wat heeft het je tot nu toe gebracht?


Enorm veel plezier in alles wat ik doe. Het is geweldig om alle stappen die Irene aangeeft, toe te passen, en dan simpelweg te ervaren dat het werkt. Bizar goed zelfs. In mijn eerste kwartaal heb ik mijn ambitieuze doel behaald. De eerste keer dat ik een webinar gaf volgens de richtlijnen van Irene zette ik 17k om in 1 uur. Ik kon het niet geloven. Alleen als het niet bij 1x blijft, dan ontkom je er niet meer aan te accepteren dat dit is wat je kan en je gegund is. Echt superblij mee, ook voor mijn klanten. Want die maken een megatransformatie door momenteel. Het levert mij veel vrijheid op, deze manier van werken wat ten goede komt aan mijzelf, mijn gezin en mijn klanten. Een aanrader.


Linda Krohne / Spiritueel Coach

Geen twijfel meer?
Meld je dan direct aan.


10 keer lanceerde ik mijn trainingen voor meer dan een ton in 6 weken. 
 Daarnaast ging ik 2 keer op vakantie en 4 keer op zakenreis in 2019  én haalde ik de beste omzet & winst ooit. Toeval? Natuurlijk niet; Ik heb een plan dat gegarandeerd werkt.

Meld je hier aan

Kan jij je het nog veroorloven om deze training  te missen? 
Vind jij het lastig je dienst of traject nu echt goed te gaan verkopen?
Laat mij je dan helpen en je onthullen je dit met gemak af gaat.

Dit is hoe ik je kan helpen:

Je kiest voor dit programma als je :

 • Je omzetdoel ligt zo tussen de 30.000- 80.000 euro. je wilt groeien en werken aan je strategie, je bent toe om op te schalen en je wil ook gewoon meer winst. Je weet ook dat het ondernemerschap echt samenhangt met persoonlijke ontwikkeling en je mindset.
 • Een redelijke e-maillijst hebt van minimaal 250 lezers of bent bereid deze snel te laten groeien
 • Je hebt een weggever en een basis funnel staan
 • Je geeft al webinars of wil ze gaan geven maar kan je vinger er niet op leggen waarom je er niet echt goed uit kunt verkopen.
 • Je bent zichtbaar op Social Media, alleen kan dat nog een stuk beter 


Veel van mijn klanten hebben de hele training met 1 webinar al volledig terugverdiend!


De formule bestaat niet alleen uit webinars en niet alleen uit e-mailmarketing maar je van a tot z leert hoe je online (en offline) klanten maakt en dat ik daar een ton mee draaide keer op keer in een paar weken, kan je je voorstellen hoe je makkelijk 2 klanten maakt als je dit gaat toepassen?


Veel van mijn klanten hebben de hele training met 1 webinar al volledig terugverdiend! 


En als ik je nu vertel dat ik dat ik je mijn formule deel die niet alleen uit webinars bestaat en niet alleen uit e-mailmarketing bestaat maar je van a tot z leert hoe je online (en offline) klanten maakt en dat ik daar een ton mee draaide keer op keer in een paar weken, kan je je voorstellen hoe je makkelijk 2 klanten maakt als je dit gaat toepassen?

Hoe snel verdien je je investering terug?

Stel dat jouw aanbod 2500 euro kost, dan heb je dit met 2 klanten al terug verdiend, en wat is er daarna allemaal mogelijk?

Veel van mijn klanten hebben de hele training met 1 webinar al volledig terugverdiend! 


En als ik je nu vertel dat ik dat ik je mijn formule deel die niet alleen uit webinars bestaat en niet alleen uit e-mailmarketing bestaat maar je van a tot z leert hoe je online (en offline) klanten maakt en dat ik daar een ton mee draaide keer op keer in een paar weken, kan je je voorstellen hoe je makkelijk 2 klanten maakt als je dit gaat toepassen?

Leer snel, leer slim en implementeer vakkundig.

Ik wens iedereen Irene die zijn of haar coaching/consultancy aanbod meer schaalbaar wil gaan ontwikkelen en online wil gaan aanbieden. Want het ontwikkelen van een online business is geen appeltje-eitje. Er komt zóveel bij kijken, meer dan je denkt en de valkuilen zijn overal. Irene heeft dit proces zelf in the early days van haar eigen online business intensief doorleefd en omgezet naar een uiterst succesvolle praktijk om mensen te helpen om online te gaan ondernemen. Haar ervaring en kennis die ze met je deelt is onbetaalbaar. Je kunt dit niet zelf allemaal uitvinden; leer snel, leer slim en implementeer vakkundig. Daarnaast is Irene ook een seasoned Tony Robbins coach, deze vibes en coaching skills neemt ze ook mee in haar coaching en begeleiding om je initiatief om online door te breken te laten slagen. Irene is empathische, inspirerend, vakkundig op velerlei gebied en weet je altijd weer op het goede pad te zetten als je denkt te zijn verdwaald in het grote bos van online ondernemen. She is simply the best en ik zou het niet zonder haar kunnen.


Margerieth Visser / Commercieel succes-expert

Een aantal veel gestelde vragen beantwoord ik je hier:

Hoe lang duurt dit traject?

Hoe snel verdien ik de investering terug?

Werk ik 1 op 1 met jou Irene

Hoe snel kan ik mijn Online Marketing Systeem up en running hebben?

>