Wil je een online cursus maken en goed verkopen?

Herken je dit?

  • je hebt geen tijd om méér klanten te helpen
  • je inkomen is afhankelijk van de tijd die je erin steekt en het is zeker geen passief of continu inkomen
  • je draait geen omzet als je andere dingen doet, zoals investeren in jezelf via een training

De oplossing voor je probleem is simpel

Wat nu als je je kennis in een online cursus giet?

Zodat je online en volgens een systeem je klanten kunt helpen met het oplossen van hun probleem?

Dat hebben Merel en David en nog honderden van mijn klanten gedaan. Zij helpen nu meer dan 25, 60 ....

soms wel + 100 klanten tegelijkertijd.

Stel je eens voor wat het voor jouw business zou betekenen.


Niet meer uurtje - factuurtje 1 op 1 voor een klant werken.

Of misschien alleen als VIP, met een prachtig aanbod, voor een echt goed bedrag én een gegarandeerd geweldig resultaat voor je klant?

Want dat kan ook online. Of in een mix. Hybride. Net wat jij wilt.

Hely is een ervaren business coach binnen De Web Academie. Ze heeft een passie voor het begeleiden van ondernemers bij het ontwikkelen van hun bedrijf. Hely vindt het heerlijk om samen met hen te brainstormen over de ideeën die in hun hoofd spelen en om de mogelijkheden van online ondernemen te verkennen, zodat deze ideeën werkelijkheid worden. Ze gaat altijd een gesprek aan met oprechte interesse omdat dit de basis is van een mooi gesprek om iemand ook echt te kunnen helpen naar de volgende stap in hun onderneming. Ze krijgt dan ook altijd kippenvel tijdens deze sessie, vooral op de momenten dat ze met volle passie praten over hun business en ideeën.

Plan een gesprek met Hely in en zij zal +/- 45 - 60 minuten met jou sparren over jouw bedrijf. Zorg dat je deze kans niet voorbij laat gaan. Vol = vol. Vergeet het formulier niet zorgvuldig in te vullen! 


Wil jij echt alles uit je bedrijf halen dat er in zit? 

Dan ben je hier aan het goede adres.

Irene helpt sinds 15 jaar serieuze ondernemers groeien. Met het maken van online cursussen en deze goed te verkopen. 

Door middel van groepsprogramma's of 1-op-1 coaching brengt ze jou naar de top van jouw markt. En de techniek? Die neemt ze je uit handen en dat scheelt enorm veel gedoe.


Wil je serieus je bedrijf laten groeien en zou je hierbij mijn hulp willen?

Hoe zou het zijn als jij voor de zomer je online traject (klein of groot) hebt staan, en dat je met een aantal actiemails die je vooruit hebt gepland vanuit Portugal, de Vogezen of Texel omzet draait vanaf je strandstoel?

Hoe?

Door NU een gratis doorbraak sessie in te plannen.  In dit gesprek ontdek je waar je nu staat en waar je naar toe wilt met je business. Ik ga je laten zien wat er precies nodig is om jouw resultaten te bereiken zodat je snel, succesvol en professioneel aan de slag kunt volgens het nieuwe online ondernemen.

Plan alleen een afspraak in als je een serieuze en ambitieuze ondernemer bent en ook daadwerkelijk open staat voor hulp, anders heeft een gesprek met Hely niet zoveel zin."

Op deze manier kan ik je helpen in een fijne groep ambitieuze ondernemers of middels 1-op-1 business coaching

Een-op-een Coaching

Je hebt een stabiele omzet en voor nu ook voldoende klanten. Het gaat goed maar het mag eigenlijk nog wel beter.  Je bent er  klaar voor naar het volgende level te brengen? Want je blijft je maar hangen op het zelfde niveau aan inkomsten, hoe hard je ook werkt?


Bekijk hier hoe ik je kan helpen, of boek direct een adviesgesprek in.

Online Training Maken

Ontdek hoe je met 1 simpele techniek wel 100 mensen tegelijk helpt méér verdient en je vrijheid terug krijgt. Sinds 2014 coach ik ondernemers naar een succesvolle online training.

Bekijk hier hoe ik je kan helpen, of boek direct een adviesgesprek in.

Ondernemers met wie ik werk krijgen:

  • Minstens 35  % meer omzet en soms wel verdriedubbeling van de omzet
  • veel meer plezier in het ondernemen
  • Hebben meer tijd over ervaren meer vrijheid 

Resultaten van enkele cursisten

Ik wilde een kwalitatief goede online training te maken. De opleiding vind ik zo onwijs goed en compleet! Heel blij dat ik de online leeromgeving er bij gekocht heb. Wat werkt het goed!!! En wat ziet het er professioneel uit!  
Met als resultaat dat mijn online training binnen 2,5 maanden van start is gegaan, en dat ik 'm nu gaandeweg nog veel verder vul. Maar hij staat èn ik heb al 23 deelnemers.


MEREL GROENENVELD

Voedingcoach

Toen ik Irene benaderde had ik zelf geprobeerd een online training op te zetten. Na maandenlang in mijn eentje zwoegen aan mijn eigen training verkocht ik er precies nul :( Irene liet me een ander pad zien en hielp me om wél mijn eigen training van de grond te krijgen. Ik ben nu voorbij het kantelpunt van 1-op-1 werken naar groepstrainingen. Hierdoor kan ik méér mensen helpen, heb meer omzet, meer zekerheid over mijn verdienmodel en wekelijks meer tijd. Deze tijd en financiële ruimte besteed ik nu aan mijn gezin en specifiek mijn 2-jarig zoontje. Ik kan Irene van harte aanbevelen als je zelf ook klaar bent voor deze stap!

David van der Loo

 - Appspecialisten

Ik wilde een online training maken maar had totaal geen focus of richting. Toen ik jouw challenge volgde en de aanbieding kwam voor de online training maken, dacht ik gelijk "dit is wat ik nodig heb". Met de Online Succes Academie heb ik een concreet online product kunnen maken dat aansluit bij mijn diensten en klanten. Ik kan hier op vooruit en heel veel andere producten eromheen creëren. Het geeft me de basis van mijn bedrijf en ik kan veel meer mensen helpen tegelijkertijd. Jouw manier van coaching met de volle liefdevolle overgave maar ook strenge manier wanneer nodig kan ik erg waarderen
- Het stap voor stap het programma volgen en hier ook aan herinnert worden is echt van een meerwaarde. Door de livesessies kreeg ik ook de drang om steeds mijn voortgang te laten zien, dat hielp mij echt om accountable te blijven aan mijn plan!
Het persoonlijke contact en je persoonlijke coaching vond ik top, dat kan dus ook in een groep!  Je doet zoveel meer dan een programma draaien. Je geeft het gevoel echt mee te leven en mee te werken aan een next level van ieder zijn training. En dat is zo waardevol.  Ik kan het iedereen die een online training wil maken aanraden!

Lieke Vierhout

Permacultuur consultant

Irene Ogier 

Met ruim 15 jaar businesscoach ervaring op gebied van online trainingen maken, online marketing strategie  en sales en persoonlijke ontwikkeling help ik jou met jouw business doelen.
Het resultaat is dat je minimaal 20 % minder hard hoeft te werken in je bedrijf door slim online te ondernemen.
Daarnaast leer ik je authentieke online marketing en sales methodes en je tussentijdse interne obstakels te overbruggen.


Ik heb een raar talent, ik trek altijd geld aan, ik weet altijd hoe ik het kan maken en ik help mijn klanten hetzelfde te doen. Ik zie heel snel waar jouw volgende mogelijkheid zit om gelijk meer geld te verdienen. Ik kan je dit leren en ook hoe je dit allemaal moeitelozer kunt doen.


Ik leer je hoe je nooit meer van rekening naar rekening hoeft te gaan als je doet wat ik zeg. 


In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen online marketing en sales.


Ik heb de afgelopen 15  jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden.

Naast mijn 'reguliere'  omzet lanceerde ik de afgelopen jaren 8 x voor 100.000 euro in een paar weken en de laatste lancering deed ik zelfs in één week.
Dat is geen toeval, mijn businessplan is hier de basis voor geweest. Altijd.  

Ik vind niets leuker dan mijn kennis door te geven en jou ambitieuze ondernemer te helpen je bedrijf zo in te richten zodat het jou gaat dienen en je je droomleven kunt gaan leiden.


Niet later maar nu is mijn motto en daarom.... boek je vandaag het beste je online doorbraak gesprek! 

Inmiddels ben ik ook één van de senior leaders bij Team Tony Robbins en help ik internationaal ondernemers naar hun next level door doorbraken te creëren op vlak van business en mindset. De kennis die ik daar op doe vertaal ik naar de business coaching die ik geef aan mijn klanten.  

>