• Home
  • Blog
  • Waar kan jij wat super -ondernemers- power bij gebruiken?

Waar kan jij wat super -ondernemers- power bij gebruiken?

Wet van de aantrekkingskracht toepassen op je business

Waar kan jij wat super -ondernemers- power bij gebruiken?
Waar hou jij je nu nog véél te klein. Waar mag je groter denken?

Waar stel jij je mooie plannen uit en laat je leiden door uitstel gedrag, perfectionisme misschien?

Waar laat jij je voor karretjes van anderen spannen of luister je teveel naar je innerlijke criticus?

Geen oordeel! Been there en goed nieuws het is af te leren!

Het ondernemerschap is één groot persoonlijk ontwikkeltraject.

Vorig jaar maakte ik mijn plan voor een traject wat ik wilde opstarten waarvan ik wíst dat het niet makkelijk zou worden. En het was ook niet makkelijk, ik moest mijn weg vinden. Dus ik sprak met heel veel ondernemers en ik tweakte en schuurde aan het aanbod tot het paste als een handschoen. En toen vond ik EXACT de fijnste deelnemers voor mijn nieuwste traject Quantum Leap. YES!

De innerlijke criticus moest ik best vaak in de hoek terug bonjouren hoor, tijdens de zoektocht naar het tofste aanbod voor deze deelnemers. "Ze gaan toch niet helemaal naar Frankrijk rijden voor jou!" Voor sommigen is het Forepark in Den Haag al ver. Haha.

Terug naar jou. Best een rit hé dat ondernemerschap.

Er is één ding, één kwaliteit, één superpower die jou altijd kan helpen.

Dat is jouw Inner BADASS Zo noem ik dit alter-ego dat ik oproep als ik ff niet in mijn kracht sta. Want hé ik sta ook niet altijd als de meest zonnige verschijning op. Zeker niet nu het best een uitdaging is een huurwoning te vinden waar ik mag wonen met mijn twee Australian Labradoodletjes. Daar slaap ik momenteel toch wat slechter door. Zeker als ook blijkt dat het vakantiepark vol is, althans de huisjes waar ook honden in mogen. En het is zo 28 februari. (SLIK)

Dus die Inner Badass is EXTREEM belangrijk voor mij momenteel. (Ik heb inmiddels een aanhuurmakelaar in de arm genomen, by the way. Morgen ga ik wat bezichtigen)

Waar kan jij wat super power bij gebruiken?

Welke stoere plannen heb je opgeschreven en vind je nu toch best een tikkie spannend waardoor echte actie nog niet is genomen?

En als je een grotere versie van jezelf bij de kladden grijpt, Wat ga je doen.

Zou je meer video maken en plaatsen op LinkdeIn?

Een podcast starten en publiceren. Meer bloggen, nieuwsbrieven versturen ( en je niets aantrekken van de uitschrijvingen)

Een webinar geven, een online workshop, een online training?

Spreken op het podium?

Ik daag je uit je Inner Badass te claimen en om je daarmee te helpen hebben Jeanette Diepenbroek en ik een fantastische challenge ontwikkeld.

Doe mee, je ontvangt tijdelijk gratis:


1

4 korte - never gepubliceerde coachtool lessen: praktisch én spiritueel inclusief

Lorem ipsum dolor amet thundercats hot chicken ethical, neutra keffiyeh woke actually flannel. Ennui hot chicken echo park put a bird on it artisan pitchfork dreamcatcher wayfarers vexillologist poutine waistcoat la croix prism tacos. 

2

Zichtbaarheid claimen; we stoppen met het hannesen in de marge.

Zichtbaarheid claimen; we stoppen met het hannesen in de marge. We geven je heel veel inspiratie om maanden vooruit te kunnen en je geen uitstelgedrag meer hebt, omdat we ook kijken naar wat zorgt voor tussentijdse stagnatie. Denk aan planning, afleiding, focus verlies en het gebrek aan de juiste strategie... Maar ook aan blokkades en overtuigingen die je tegenhouden. Hier nemen we afscheid van voor eens en altijd

3

Money & Overvloed: wat is je blokkade op geld nu eigenlijk? 

We transformeren je energie om alle rijkdom te ontvangen met een krachtige oefening:
De wet van aantrekkingskracht leer je inzetten voor jouw business doelen
En ook:

Je herontdekt je unieke kracht die er voor zorgt dat de juíste klanten zich als een magneet op je aangetrokken voelen en niet kunnen wachten om met je te gaan werken

Jouw resultaat:

Praktische opdrachten om het geleerde écht te integreren

Stel ons al je vragen tijdens de live masterclasses

In vier dagen claim je je INNER BADASSNESS en ga je vol trots en actiematig je ambities achterna. Uitstelgedrag? Klein denken? Perfectionisme? Karretjes van anderen? NO more!

Je ontvangt onze masterclasses, opnames met opdrachten.

Ga je de uitdaging aan? Klik op de link of de button en meld je aan
Over mij

Internet Business Coach: versterkt ondernemers met het opzetten & optimaliseren van je online business zodat je meer vertrouwen, klanten, en omzet krijgt.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>