• Home
 • Blog
 • Ben jij ondernemer en wil je jouw omzet verdubbelen of verdrievoudigen in het komende half jaar?

Ben jij ondernemer en wil je jouw omzet verdubbelen of verdrievoudigen in het komende half jaar?

Optimaliseer en maak een meesterwerk van jouw lancering in plaats van telkens opnieuw het wiel uit te vinden.

Onlangs had ik een live dag met mijn Quantum Leapers, gevorderde online ondernemers die exponentieel willen groeien in business en op persoonlijk vlak en minimaal 100.000 euro omzetten.

Een van de onderwerpen was het herontdekken van jouw ‘zone of genius’ en het uitbesteden van taken die buiten deze zone vallen. Guy Hendricks beschrijft in zijn boek “The Big Leap” de ‘zone of genius’ als het gebied waarin jij jouw hoogste potentieel benut en werkt op een manier die jou het meeste plezier en voldoening geeft. Dit kun jij op dagelijkse basis toepassen:

 • Ontdek hoe jij jouw lanceringen kunt optimaliseren.
 • Leer hoe jij efficiënter werkt door taken uit te besteden.
 • Vergroot jouw omzet door te focussen op jouw ‘zone of genius’.

Mijn laatste lancering leverde € 163.867 op. Dit succes kwam voort uit een goed gedocumenteerd en geoptimaliseerd lanceringsproces.

Een van mijn Quantum Leapers was verbaasd over hoe efficiënt dit proces verliep en besefte dat er nog een hoger niveau te bereiken was door details te evalueren en te verbeteren.

Over de jaren heb ik nieuwe elementen ontdekt, wat het proces ingewikkelder maakte maar tóch fantastisch werkte, en daarom onmisbaar was! Een voorbeeld hiervan is het geven van een bonus strategieles aan live kijkers om mensen te motiveren live bij de challenge masterclasses aanwezig te zijn.

Om ervoor te zorgen dat de topics perfect aanslaan bij de deelnemers, vroeg ik om op hun favoriete onderdeel te stemmen in de WhatsApp-community waar ze toegang toe hebben gekregen.

(Sidenote: in de WhatsApp-community deel ik alleen inzichten, video’s, audio’s en polls, zonder over en weer communicatie, om focus te houden en de groei van deelnemers tijdens de challenge te bevorderen.)

Dit levert enerzijds inzichten op en zorgt anderzijds voor een volle zaal tijdens de masterclass. Daarnaast verzamel je telefoonnummers om de deelnemers op te volgen. Een nadeel: extra handmatige werk: de bonusstrategie moet uit de opname geknipt worden.

De opnames van de rest van de masterclass sturen we wel uit aan mensen die de live sessie hebben gemist en moedigen hen aan de volgende keer live aanwezig te zijn.

Dit zorgt voor een hoge opkomst en gecommitteerde deelnemers in de challenge. En de uitwerking? Die staat in het super document en wordt exact op het juiste moment uitgevoerd door mijn rechterhand. Dit is maar één detail uit het masterpiece document.

Wil jij meer ontdekken over de details van een succesvolle online business?

Doe dan mee aan het webinar op 9 juli om 19:30 uur: “Hoe je direct in je webinar verkoopt zonder pushy gedoe.” Ontdek hoe ook jij een webinar geeft waar je kijkers aan je lippen hangen en direct tijdens het webinar op de koopknop klikken.

Ik deel mijn bewezen methoden en succesverhalen. Let op, dit is een eenmalige live sessie.

Linda K. vroeg zich ook af hoe ze direct kon verkopen in haar masterclasses. Ze had nog nooit één enkel webinar gegeven en toen: boem! 17K omgezet met dat eerste webinar! Daarna gaf ze haar webinar nog een aantal keer en inmiddels leeft ze haar droomleven in Spanje. Natuurlijk doet ze nog andere dingen als webinars geven, maar dit heeft wel een groot verschil gemaakt.

Rita ontving direct € 2500 na haar allereerste webinar volgens mijn format. Terwijl ze eigenlijk niet meer geloofde dat het voor haar kon werken. Ze had dit al zoveel trainingen gedaan….

En Karin? Die verkocht haar high ticket coach traject en zette direct 35K om. Ja, je leest het goed!

Dus kansen zijn er te over.

Dit webinar onthult de 6 cruciale sleutelmomenten voor een winstgevende verkoopmachine. Of je nu een ervaren ondernemer bent of net begint, de 6 sleutels helpen je jouw webinars naar een geheel nieuw niveau te tillen. Ik deel mijn 6 key takeaways waardoor ik en mijn cursisten direct tijdens het webinar verkopen krijgen.

Wat je ontdekt:

 • De psychologie van een succesvol webinar: Begrijp hoe de menselijke geest reageert op webinars en leer hoe jij die kennis kunt gebruiken om de betrokkenheid en conversies te verhogen.
 • De kunst van de aantrekkelijke titel: Ontdek de geheimen achter het maken van titels die razend nieuwsgierigheid wekken en de juiste deelnemers aantrekken.
 • Automatische webinars: Leer hoe jij automatische webinars kunt opzetten die keer op keer waarde bieden en verkopen genereren terwijl je slaapt.
 • Van informatie naar transformatie: Ontwikkel de vaardigheden om jouw publiek niet alleen te informeren, maar ook te inspireren tot actie.
 • Onweerstaanbaar aanbod: Hoe componeer jij een aanbod waar je deelnemer razend hebberig van wordt.
 • Deelnemersaantallen verhogen: Gebruik kassakoopjes en upsells effectief (met praktische voorbeelden).

 

Wil jij dit ook? Dan is het nu tijd voor actie.

Meld je aan voor het webinar en ontdek hoe jij met minimale tijdsinvestering in 2024 het grootste resultaat in omzet kunt behalen.

Meld je hier direct aan >>

16 jaar Business Succes Coach: Ik leer je opschalen & meer geld verdienen in minder tijd. Help een ongelimiteerd aantal klanten op een waardevolle manier met mijn methode.

Volg mij ook via LinkedIn, You tube Instagram voor updates en waardevolle tips achter de schermen! 

Ook bekend van:

>