fbpx

Online succes: plan zo je maand

Welke nieuwe activiteiten heb jij gepland om 2021 sterk af te sluiten?

Welke *nieuwe* strategieën implementeer je om je bedrijfsdoelen tegen het einde van het jaar te bereiken?

Ik nodig je uit om jezelf uit te dagen in november.

Daag jezelf uit om je voor de maand november en heel 2022 een plan te maken en het vol vuur te volgen. Het maakt het makkelijker om een plan te hebben. Het geeft je vrijheid.

En ik nodig je uit strategieën te ontdekken die bij jou passen en die je dé leukste klanten oplevert met wie jij dolgraag wil werken

Wil jij andere resultaten de aankomende maand? Terug kijken en zeggen: "Ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan, ik heb mijn doelstellingen behaald".

Consistent zijn is moeilijk. Zeker als de ‘shiny objects’ in de rondte vliegen.

Maar het is iets waar je de volledige controle over hebt.
Niet iedereen kan zich eraan houden, maar het is te leren. Wanneer je één dag tegelijk pakt. Een maand per keer. Tot het geen ‘moeten’ meer is en maar een gewoonte.

Daag jezelf uit in november.

Wat wil je heel graag bereiken?

Wat wil je heel graag bereiken? Hoeveel producten wil je verkopen? Hoeveel diensten wil je verkopen deze  maand? Heb je één op op één traject of een groepstraject? Hoeveel klanten wil je deze maand gaan krijgen? Dat ga je opschrijven, want dat is je doel. Maar dan ga je ook kijken in je agenda.

 Wanneer wil ik deze klanten krijgen?
Begin van de maand? Of aan het eind van de maand? Wanneer ga ik welke dienst promoten en welke strategie ga ik er voor toepassen om die klanten te krijgen? Er zijn natuurlijk verschillende strategieën  om een groep vol te krijgen of je één op één trajecten te verkopen. Je kunt natuurlijk webinars geven, challenges organiseren. Je kan natuurlijk ook één op één gesprekken gaan houden.

En  hoe krijg je nu dan ook weer die mensen in je webinar of je challenge, ofwel in je strategie gesprek?
 
Wanneer ik een webinar organiseer, dan nodig ik mijn lezers twee keer uit via mijn nieuwsbrief. Op social media schrijf ik minimaal drie posts  die daarover gaan en ik ga minimaal drie Stories maken over het onderwerp. Ik ga minimaal één Facebook live doen waar ik mensen leidt door de call to action en door al van waarde te zijn en een sneak-peak te geven van een stukje content. Dat zijn een aantal zaken om je webinar goed gevuld te krijgen op natuurlijke basis. Daarnaast kun je natuurlijk ook adverteren.

Wat werkt voor jou?

Misschien krijg jij klanten door het voeren van aantal één op één gesprekken. Hoeveel gesprekken moet je dan voeren om het aantal  klanten te krijgen die je net hebt opgeschreven?

Misschien werk je veel met affiliates, dan werk je met mensen om je heen die anderen aan je doorverwijzen. Ga dan ook eens kijken kan ik inderdaad die mensen nog benaderen of bedanken? Kan ik ze nog extra motiveren om mensen aan mij door te sturen?

Om leads te krijgen voor je 1- op 1 gesprekken heb ik ook een aantal tips

Denk aan je meest bezochte pagina's op je website en op de meest bezochte blogberichten. Op een website heb je natuurlijk een pagina waar je leads zich kunnen aanmelden voor een gesprek. Denk ook eens aan een pop-out. Als je lezer de pagina verlaat, komt er een agenda naar boven. En daarop staat de uitnodiging voor het één op één gesprek, dat is zeker ook iets ook iets dat jij  zou kunnen toepassen.

Daarnaast kan je natuurlijk ook de één op één gesprek in je nieuwsbrief opnemen. Stel er dan bijvoorbeeld maar een aantal per maand beschikbaar. Daar kun je ook via de social mediakanalen de aandacht op vestigen.

Of denk aan een podcast. Dus als jij een podcast hebt, kun je natuurlijk ook mensen uitnodigen voor het één op één gesprek.

En op het moment van het schrijven van dit blog kun je ook in je Stories een link aanmaken. Dus misschien zou je daar ook een videootje  voor kunnen maken. Daarin kun je dus ook een oproep tot actie doen voor het één op één gesprek met een linkje naar je pagina waar ze zich kunnen opgeven.. En op die manier kun je dus ook je agenda vullen.
Dit waren slechts een aantal ideeën hoe jij deze maand aan klanten kunt komen. Ik ben heel benieuwd wat jij gaat toepassen. Laat je dat hieronder weten?

Online Marketing Planning 2022

Wanneer we nu naar 2022 kijken. Wat wil jij dan het aankomende jaar gaan omzetten, beleven, ervaren en doen?

Weet dat succesvolle ondernemers allemaal een coach hebben, een mentor of een trainer die je uitdaagt acties te ondernemen die ook buiten je comfortzone liggen.  Mogelijk ken je deze uitspraak ook van Tony Robbins. "The enemy of execution is complexity."

En daarom wou ik je ook vragen om je plannen ook niet te complex te maken maar echt de regie te pakken in 2022 . Ik wil  je uitnodigen voor mijn strategische online marketing dag op 9 december a.s. van 10-16.30 uur in Het Nieuwe Kantoor (HNK) in Den Haag.
 
Samen maken we jouw online marketingplan voor 2022 zodat je je resultaten echt gaat behalen. Deze dag vindt plaats in een hele kleine groep (6 tot 8) ambitieuze ondernemers.

Wat gaan we doen?

We maken jouw jaarplan en een omzetplanning per maand en optimaliseren jouw onweerstaanbare aanbod dat helemaal 2022 proof is. Met jouw glasheldere planning weet je precies welke strategieën passend zijn zodat je niet met hagel schiet maar recht op je doel afgaat. Ook kijken we of dit past bij jouw ideale jaar, bij wat je ook op persoonlijk vlak wil ervaren en bereiken.

Claudia schreef begin 2019 bijvoorbeeld op dat ze eind 2019 een watervilla wilde kopen. En raad eens: in november 2019 kocht ze haar droomhuis. Geen toeval: haar plan lag hieraan ten grondslag.

Dit is wat we exact gaan doen:

We stellen SMART doelen:
→ Wat wil je bereiken binnen nu en 12 maanden?
→ Wat kan je weerhouden om je doelen te bereiken?
→ Wat zijn de belangrijkste redenen waarom je dit wil bereiken
→ Wat is je belangrijkste omzet generator en hoe kunnen we hier jouw
droomaanbod voor maken dat woest aantrekkelijk wordt voor jouw ideale klant.
→ Wanneer wil je je doelen bereiken en welke strategieën
ga je gebruiken om deze doelen te bereiken?
→ Wanneer doe ik precies welke actie?
Je gaat naar huis met een compleet Business jaarplan voor 2022.
Zodat je én kunt meten én je resultaten zelf kunt managen.

Wanneer: 9 december a.s. 10-16.30 uur | Jouw investering is 197 euro|
Jouw resultaat: een glashelder plan waarmee je je doelen echt
gaat bereiken.

Laat 2022 niet aan het toeval over!

Naast mijn 'reguliere' omzet lanceerde ik de afgelopen jaren.


8 x voor 100.000 euro in een paar weken en de laatste lancering deed ik zelfs in één week.
Dat is geen toeval, mijn businessplan is hier de basis voor geweest. Altijd. Wil je leren hoe jij dit kunt toepassen op jouw business?

Meld je dan nu aan.

Vol is vol.
Ps 1: De eerste 4 mensen die zich aanmelden ontvangen een exemplaar van mijn compleet herziene boek : De Klantmagneet gesigneerd cadeau. 

Ps 2:  * mocht door coronamaatregelen live onmogelijk zijn dan wordt deze dag online gehouden en sturen we je een heerlijke lunch toe.

Comments

comments

Wil je deze tip delen? Dat waardeer ik zeer!

Irene Ogier

Internet Business Coach: versterkt ondernemers met het opzetten & optimaliseren van je online business zodat je meer vertrouwen, klanten, en omzet krijgt.

>