Ondernemen in vrijheid

Hoe vrij ben jij momenteel?
Vrij van je agenda, locatie onafhankelijk en ... financieel vrij?

Zoals je weet help ik ondernemers met het creëren van meer vrijheid in hun bedrijf. Ik start met ondernemers altijd als eerste met agenda vrijheid.
Door te kijken waar je techniek voor je kan laten werken, het automatiseren van "dumb" processen, die saai zijn en - time consuming- en het delen van je kennis om je klanten zo goed mogelijk te helpen, zonder dat je je eindeloos herhaalt.

Groepscoaching hoort daar ook bij. Daarmee kun je én je klanten goed bedienen op tijden die je zelf bepaalt. En vrijheid creëren in je business. Ook in groepscoaching kun je genoeg individuele aandacht geven aan klanten. En de groepsdynamiek kan magisch werken.

UPLIFTING zelfs.

1 op 1 coach ik bijna niet ook vanwege dat ik het gevoel van vrijheid dat ik wil hebben en houden. Het liefst loop ik na 3 uur door het bos met mijn labradoodles....

Daardoor heb ik heel veel agenda – vrijheid.

Als je vanuit een helicopterview naar je bedrijf kijkt hoe het nu gaat.

Hoeveel wil jij werken?
Wanneer wil je het wel en wanneer niet? Er zijn vast momenten waar je ECHT op je best bent. Wanneer zijn die momenten er?
Hoe zou jouw droom werk week er uit zien?

Laatst bedacht ik mijn verjaarsdagscampagne op zondag. Het dan uitwerken is ook vrijheid. Jezelf toestaan als je ‘um voelt’ iets te ontwikkelen en niet star wachten tot maandag omdat je dan ‘moet’ werken.

Meer hierover op 14 februari (klik)


 Locatie onafhankelijk werken is momenteel niet zo heel ingewikkeld meer. Met een goede laptop kun je altijd overal werken waar je wilt hoe je wilt. Internet is overal, zelfs.

De vraag is als je op een prachtige inspirerende locatie zit: wil je dan wel werken?

En zou het ook wel moeten?

Als ik op een business trip ben in het buitenland, wil ik geen dagelijks werk doen zoals mails beantwoorden etc.

Ik wil een open mind hebben voor de ideeën en los komen van mijn business. En als ik voel dat ik er op dat moment iets mee wil doen, doe ik het.

Dus ook als je locatie onafhankelijke vrijheid wil ervaren, is een goede vraag om te kijken naar wat er moet gebeuren als je er niet bent en WIE dit voor je kan doen.

Een VA, assistent, stagiair eventueel. Ik begon hier ooit voor een uurtje per week mee.

Financiële vrijheid is de derde sleutel naar absolute vrijheid. Maar goed, ik merk dat de mail al weer heel lang wordt.

In de masterclass "Complete vrijheid voor ondernemers" wil ik hier alles over met je delen.

En het gaat niet over wat Keith Cunningham zegt: "How to passively become a millionair in thirty days with no money from your kitchen table in your bathrobe“ Een daarom is een 4 urige werk week ook in mijn ogen een utopie.

Een vierurige coach week kan wel

Over mij

Internet Business Coach: versterkt ondernemers met het opzetten & optimaliseren van je online business zodat je meer vertrouwen, klanten, en omzet krijgt.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>