' Het Online Training Creatieplan '[5 juli] Snel en vakkundig jouw online training bouwen. Dat doe je zo. Je bent op vakantie en toch zie je dat er inkomsten binnen komen dankzij het internet. Ontdek hoe jij dit voor elkaar krijgt >

Dashboard van WordPress
In de bovenstaande video leg ik je uit hoe het dashboard van WordPress werkt.
Misschien is het gesneden koek voor je. Maar ik denk dat ik vast nog wel een paar nieuwe dingen voor je in petto heb.

Zie of je je weg kan vinden in je eigen website. Kennis is macht! Je weg weten scheelt tijd. Tijd is geld.
En… ik heb een geheugensteuntje voor je gemaakt. Download hier de

Dashboard. Hang het boven je bureau, dan ben je nooit de weg kwijt.

Opdracht voor in Facebook: wat heb je voor nieuws ontdekt?

De weg weten scheelt tijd.

Comments

comments

 • Hallo Irene,

  Ik heb naar je filmpje gekeken over het dashboard van WP. Gelukkig wist ik alles al, maar ik wilde je vertellen dat het een verademing is dat het zo zonder poes pas en haperingen overgebracht wordt. Je bent duidelijk verstaanbaar en gebruikt wienig moeilijke woorden. Petje af.

   • Een tijdje met wat andere dingen bezig geweest (mijn ”oude website” staat nog in FrontPage en moet toch af en toe bijgewerkt), maar nu weer heerlijk aan het WordPressen en dan is jouw video een verademing om naar te kijken en vooral van te leren. Dank!

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Gratis PDF, maak van je online training een daverend succes

  >