3 mythes over online trainingen

3 mythes online trainingen

#Mythe 1
Online trainingen moet ik voor een paar tientjes verkopen anders loopt het niet. Vaak denken mensen dat je een online training voor een habbekrats moet aanbieden omdat dit minder waard is dan een live training.Wat een bullshit vind ik dat.Een online training kan juist van grote meerwaarde zijn, omdat je klant het meerdere keren terug kan kijken. Hierdoor blijft het nog beter hangen dan…wanneer ze een keer een middagje een workshop bij je volgen.

Dan weten je klanten namelijk na 3 dagen nog maar  30 % van wat je ze vertelde.JA. Echt en heus. Wat is dan van meerwaarde denk je?Hoe je dit concreet aanpakt ontdek je binnenkort hier.


Over geld gesproken in relatie tot online trainingen….vanmorgen kreeg ik een mail van een High End coach.

Ik heb niets tegen high end verder. Alle waar is naar zijn geld.Het ging over een klant die van het verkopen van een online training van € 1000,- overging naar high end van € 42.000,-De eerste gedachte die mij te binnen schoot toen ik die titel zag… was… niet, dat zullen ze nooit betalen…en ook niet… wat zal ze hard moeten werken omdat waar te maken….maar… zou ze maar zo weinig mensen willen helpen met haar kennis wanneer ze het zo exclusief aanbiedt.Veel van mijn klanten willen en véél mensen helpen én ze heel goed helpen. En dat kan en het kan zelfs binnen hetzelfde programma doordat je flinke diversiteit aanbrengt in je onweerstaanbare aanbod.Hoe dat werkt vertel ik je op dag 1 al van “The Road to CASH & Freedom”

Doe je mee? Meld je dan hier even aan


# Mythe 2
Misschien denk jij dat je minstens tienduizenden euro’s aan advertenties kwijt moet zijn en een fancy website nodig hebt voordat je je een online cursus kunt maken en verkopen.- Die fabel wil ik hierbij ontrafelen… -Ik leer mijn cursisten de eerste inkomsten te krijgen aan het begin.De online training is dan bij lange na nog NIET AF.En doordat ze doen wat ze doen, er ook nog eens een nog véél betere effectievere online training van maken. Angela bijvoorbeeld, start daar vandaag mee! Ze begon onlangs en haar eerste betalende klanten starten dus vandaag.Hoe ook jij dit voor elkaar krijgt vertel ik je ook in  “The Road to CASH & Freedom” Doe je mee? Meld je dan hier even aan


#Mythe 3
Alleen B2B trainingen of marketing trainingen verkopen goed. Ook een mythe. Als we kijken naar Cocky van de voetentraining… die verkocht in het 1ste jaar voor meer dan 100.000 euro. En zij helpt dus mensen met…. probleemtenen…! En Claudia verdubbelde dat nog eens met haar training waarin ze mensen van hun relatieproblematiek hielp. Mensen die altijd de verkeerde partner kozen vanuit oogpunt van codependentie. Ook allemaal gewone particulieren met veel liefdespijn dus…Het is niet zo dat alleen maar B & B of marketing trainingen goed aanslaan. Vaak weten we gewoon nog veel te weinig van marketing af, of krijg je een vieze smaak in je mond van het woord verkopen alleen al. Ook daar gaan we dus mee aan de slag tijdens “The road”! En ook voor jou ligt deze kans te wachten.Ook als je het al eens gedaan hebt.Ook als je al eens een training maakte, maar niet afrondde, Zelfs als je vandaag nog geen idee hebt waar je het over wilt gaan houden…
Dit tackelen we allemaal samen van 13-17 maart a.s. want dan organiseer ik the Road to Cash & Freedom -challenge

Jouw super winstgevende & kwalitatief sterke online training maken we in 1 week, samen!

 

Over mij

Internet Business Coach: versterkt ondernemers met het opzetten & optimaliseren van je online business zodat je meer vertrouwen, klanten, en omzet krijgt.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>