VIP 1 op 1 traject 

Breek door met je online business 

met Online Marketing  Succes • Heb je een geweldige dienst of traject maar je écht goed verkopen is nog een ding?
 • Je wilt verdubbelen of verdriedubbelen dit jaar: van 70.000 naar 250.000 euro bijvoorbeeld en denkt... hoe?
 • Je wilt best webinars geven en hebt het al geprobeerd maar de resultaten waar je van hoort en de bijbehorende doorbraken dat zou je ook graag willen?
 • Tijd heb je altijd tekort en je weet dat het allemaal slimmer kan, maar hoe dan?

Via Social Media verkoop je niet je diensten


Veel ondernemers die ik spreek doen maar wat.

Ze posten een aantal keer een update op Social media en zijn dan verbaast dat er niets uit komt. "Ik heb toch mijn salespage op Facebook geplaatst?"

Zoiets werkt inderdaad niet....


En het spel van het online ondernemen heeft een aantal regels.

 

Zonde van je tijd en van je geld

Eigenlijk gooi je nu je tijd weg en ook je geld.

Jouw kostbare tijd krijg je niet meer terug met het uitproberen en het uitvinden hoe het wiel werkt. Want hoeveel uren draai je nu met de gewone declarabele uren en het uitproberen in de marge? In een tiende van de tijd waarin je nu aan het experimenteren bent, pak je het in één keer goed aan.
Door te modelleren wat werkt en door niet zelf wielen te gaan zitten uitvinden....

Van € 70.000 naar € 100.000 in een jaar of naar 150.000: onmogelijk?

Alles is mogelijk maar uitproberen kost gewoon tijd


Als coach, trainer of kennisondernemer ben je met jouw expertise een kei in je vak, om een succesvolle online ondernemer te worden die ook nog eens tijd over houdt om die dingen te doen waar jij als mens blij van wordt 

zijn er een aantal skills die je nog mag ontwikkelen: zichtbaar worden, je expertstatus claimen. verbinden met je ideale klant, vertrouwen winnen en daarna online klanten maken.

Met 'uitproberen' boek je geen steady omzet

Hoe zou het voor je zijn als je:

Stap voor stap aan de hand werd meegenomen?

Ik weet hoe het werkt. Eerst heb ik zelf het wiel proberen uit te vinden, dat bleek én te langzaam te gaan én te veel geld te kosten. Toen ben ik gaan investeren en van daaruit ben ik mijn eigen formule ontwikkeld.  Alle aspecten van Online Marketing komen samen in de training die ik voor je heb ontwikkelt en dat maakt het uniek en magisch en een onlosmakelijk geheel.


Ik deel met jou mijn gouden succesformule. Het enige wat ik maandelijks doe is mijn planning te pakken, de templates met uitleg erbij nemen en hoe alles toe te passen en aan de slag te gaan. Je kunt al deze templates en scripts kopiëren en aanpassen, je volgt me stap voor stap én leert dit toe te passen zodat het jouw tweede natuur wordt.

Ik leer je dit alles in kort en bondige online video's en geluidsopnames, werkbladen en opdrachten, templates met de informatie hoe ik dat maandelijks doe en leer je precies hoe alles te implementeren.

En hoe zou het zijn als je  gebruik kunt maken van alles wat voor mij bewezen werkt zodat je niet het wiel zelf hoeft uit te vinden? Ik deed 7 keer een lancering van een ton in een paar weken. Wat zou dit voor jouw bedrijf en je leven kunnen betekenen?

Om op niveau en met bewezen plannen en strategieën aan de slag te gaan,samen met andere ambitieuze ondernemers?

Om te leren welke acties je moet nemen, die op jouw bedrijf aansluiten om je bedrijf echt naar dat volgende niveau trekken?
Mijn gemiddelde omzet in een lanceringsperiode is een ton. 


Stel je voor dat jij dit zou leren. 


Welk perspectief zou dit je bieden?


Hoe fijn zou het zijn als je een berichtje ontvangt van je website dat je weer een product of dienst hebt verkocht terwijl je zelf een training aan het volgen bent? Op de automatische piloot verkopen, het klinkt mooi, echter er is wel het één en ander wat je hiervoor op zijn plaats moet hebben staan. Dan kan je dus echt de uren die je ’uurtje factuurtje’ besteedt verminderen.

Dit is wat je nog mag leren:


Natuurlijk ben jij een kei in je vak.

Wat ik van veel coaches en trainers hoor is dat toch een  dingetje zit op marketing en sales.Maar weet je, het geven van een webinar, daar heb je een recept voor nodig. het is geen lukrake presentatie  en ik ga je leren daar de meest winstgevende taart mee te bakken. Met de juiste ingrediënten! 


Je kan een briljant webinar hebben maar als de e-mailmarketing schil niet in orde is dan heeft het eigenlijk geen zin. En als daaromheen de Social Media Schil niet in de orde is dan gebeurt er weer heel weinig met leren kennen van jou als persoon achter het bedrijf en duurt het weer heel lang voor de know-like-trust factor is opgebouwd.

Je kan wel briljant zijn in je webinar maar zonder deelnemers zit je in je eentje te shinen. 

Want weet dat het grote gedeelte van het verkopen doe je wel in het webinar maar daarvoor gebeurt al een hele boel, door ze op te warmen en te laten verlangen en inspireren en ik ga je leren hoe dat werkt.


Wat nou als je vanaf dag één genoeg deelnemers hebt in je webinar doordat je weet hoe het werkt en dat de mensen die zich opgeven er ook live bij zijn en dat degene die geluisterd hebben dat daar ook gelijk klanten uit komen.

Dus voor mij is het zo’n groter geheel dan…. Het doet het geen recht.

Ik wil je leren je daar gemakkelijk bij te voelen en vertrouwd, plezier te krijgen in het inspireren van je ideale klant. Je zal het met zoveel enthousiasme gaan doen dat ze niet kunnen wachten om met je samen te werken.
En dat hele online marketing stuk waar je nu buikpijn van krijgt, dat wordt een heel ander spel, een spel dat je snapt wat je doorziet dat het je kan dienen dat je het ook op de meest optimale manier gelijk implementeert zodat het een kwestie wordt van op de juiste momenten op de juiste knoppen drukken en dan komt je omzet eruit rollen.

Dus als jij zorgt voor een optimaal product: dan leer ik je hoe je welke schillen je erom heen kan bouwen  zodat mensen niet kunnen wachten om op de knop te drukken om mee te doen."Laat je wereld rond de klant draaien en meer klanten


zullen rond jou draaien."

Dit is hoe ik je kan helpen:

Ik heb het meest complete Online Marketing Programma gemaakt dat je bij de hand neemt en van a tot z leert je marketing systeem te bouwen. Je vertrouwen groeit hiermee enorm dat je aankan op de inspanningen die je levert. Wat je online doet, WERKT. 

Dit programma is uniek in Nederland.
Er zijn mensen die leren je iets over e-mailmarketing, en anderen over Social Media dat is net als bij de ene het recept voor de bodem van je taart leren maken  en bij de tweede de vulling, en bij de derde de vulling. En met het missen de juiste ingrediënten en de juiste duur van het baksel zakt hij in elkaar als een plumpudding.

Want met alles houtje touwtje aan elkaar geknoopt wordt het niks....

En dit is wat je leert:

Online Marketing Strategie

Hoe bepaal ik mijn online marketing strategie? Hoe ga ik online marketing inzetten. Wat is mijn doel en welke platformen zet ik in:

Social Media Marketing,
e-mailmarketing, webinars, kruisbestuiving tussen de verschillende platformen,

Aansturen op cijfers

Wat is de situatie nu?

Hoeveel bezoek heb je op je website, hoeveel aanvragen voor de weggever, Ik leer je te kijken naar je huidige situatie en met deze cijfers maak je je verbeterplan.


Explosieve lijstgroei

5 beproefde methodes die je gratis of betaald aan een flinke e-maillijst helpen

Customer Journey

We werken aan een optimale customer journey. Hoe kun je
je klant nog beter helpen zijn of haar resultaten te bereiken.
We stippelen de klantenreis op
maat uit.

Schaalbaar productaanbod

Je leert hoe je je product schaalbaar kunt in zetten zodat je
aantallen kunnen groeien.

Conversies

Know your numbers. Aan de hand van een aantal business cases laat ik je zien hoe jij de regie krijgt over Social Media, challenges, e-mailmarketing en webinarcijfers. Kwantiteit versus kwaliteit.

Facebook advertenties

Hoe je de juiste content voor converterende Facebook advertenties ontwikkeld 

Explosieve lijstgroei

We verdubbelen je e-maillijst. Deze groei zorgt voor meer warmere deelnemers in je webinar en sowieso makkelijker verkoop van je diensten

Funnels bouwen

Wat is een funnel en wat worden jouw funnels.
We bouwen je funnels waarmee je je lezer opwarmt door middel van de kennismakingsserie 

Conversies

Know your numbers. Aan de hand van een aantal business cases laat ik je zien hoe jij de regie krijgt over Social Media, challenges, e-mailmarketing en webinarcijfers. Kwantiteit versus kwaliteit.

Je Break Even Funnel/ 1 time offer

We maken een eenmalig aanbod waarmee je direct omzet uit je lijst boekt, Dit is passief inkomen waarmee je direct je Facebook advertenties kunt betalen.

Nieuwsbrieven

Ik deel mijn gouden tips: je leert hoe je je nieuwsbrief strategisch inzet, hoe maak je het persoonlijk, welke call to actions werken goed en hoe pas je ze toe.

Sales funnel

De sales funnel leidt tot deelname aan je programma. Je ontvangt alle teksten uit de 5 e-mail funnels die bewezen resultaat opleveren: van verkoop van een klein product tot groot product, gewoon per e-mail

Challenges organiseren

Hoe organiseer je nu een challenge waarmee je programma in één keer nokvol zit? 

Onweerstaanbaar aanbod

Welke onderdelen neem je op in je aanbod zodat je aanbod onweerstaanbaar wordt maken jouw lanceringsaanbod, voeg de x-factor toe!

Prijsbepaling

Hoe bepaal je de prijs van je webinar e-marketing aanbod?
Wat zijn de bonussen?
Hoe lang is de actie geldig?

Beïnvloedings
principes

Je leert welke universele principes je kunt toepassen om je klant voor jou te laten kiezen

4 fases van inhoud van je webinar

Wat leer je wel en niet aan je deelnemers zo dat mensen bijna niet kunnen wachten om op de knop te drukken om mee te doen

E-mails voorafgaand webinar

Hoe zorg je ervoor dat je je deelnemers opwarmt voorafgaand aan het webinar?

Webinars plannen

Hoe wordt je top of mind bij je toekomstige deelnemers, hoelang van te voren nodig ze uit? 

Veel live deelnemers in je webinar

Hoe zorg je ervoor dat je veel live deelnemers krijgt ín je webinar

Deelnemers / leads opvolgen

Welke acties zet je in om de deelnemers op speelse maar gerichte wijze op te volgen zodat ze alsnog klant worden?

Werken met partners

Je bereik substantieel vergroten kan door te werken met partners, hoe pak je dit aan?

Voorbeeld webinar

Modelleer wat werkt! Je krijgt het template van mijn webinar, mijn werkboek én e-mails die mij meer dan een ton opleverde!

Dit programma is inclusief de Online Business Intensive

Naast de online lessen en coaching gaan we 2 dagen gaan we aan de slag met 

 
 • We bouwen je funnels
 • We bouwen je webinar
 • Leer ik  je alles over sales
 • Maken we je marketing plan-up-to-date én haalbaar

De ondernemers gingen je onder andere voor....


Ik zag heel erg op tegen het geven van webinars. Het leek me doodeng om zo voor een camera mijn verhaal te moeten doen. Had ook geen idee hoe je zoiets moest doen. Alleen al alles uitzoeken hield me tegen.

In de training vond ik alles wat ik nodig had bij elkaar. Geen langdurig zoekwerk, scheelt dus heel veel tijd én daarnaast is de begeleiding van Irene - de queen of webinars ;-) - natuurlijk ook een enorme meerwaarde.

Mijn resultaat is: dat ik nu vol zelfvertrouwen en met succes een webinar geef. Ik vind het zelfs superleuk om te doen. Dit had ik nooit verwacht. Waar ik voorheen workshops gaf aan maximaal 12 personen, gaf ik laatst een webinar aan bijna 100 deelnemers. Ik bereik nu vele mensen in Nederland en België en mijn bedrijf is in korte tijd hard gegroeid. Mijn conversie cijfer ging van 1  naar 18 % in mijn webinar!


Daniele van der Stap HSP coach & Tenen trainer


Met het geven van webinars verhoog ik mijn inkomsten flink mijn inkomsten

Tijdens de training van Online Marketing Succes leerde ik (na veel zelf ploeteren) alles om van mijn webinar een daverend succes te maken. Mijn resultaat van de afgelopen ronde is 15 verkopen van mijn online programma. Dat betekent voor mij dat ik eindelijk de code heb kunnen kraken en ik met het geven van webinars mijn inkomsten flink kan verhogen.


Brenda van Weegen Hormoon Trainer & lifestyle coach


Heel gaaf en inspirerend

Ik heb heel veel geleerd, vooral de feedback op mijn webinar was waardevol, die krijg je zo niet van klanten. Irene is duidelijk de expert op haar vakgebied en integer. Heel belangrijk: geen bla bla maar echte waarde en kennis. Door mijn webinars te geven, kreeg ik voldoende klanten voor mijn jaarprogramma


Jitske Dijkstra Shiatsu trainer

Irene Ogier 

Als online business coach leer ik ondernemers online trainingen te creëren en deze online goed te verkopen. Dat is mijn expertise en ik heb de afgelopen 10 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden. 

In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen online marketing en sales. 


7 keer lanceerde ik mijn trainingen voor meer dan een ton in 6 weken.
 Daarnaast ging ik 2 keer op vakantie en 4 keer op zakenreis in 2019 én haal ik de beste omzet & winst ooit. Toeval? Natuurlijk niet; Ik heb een plan dat gegarandeerd werkt.

Hoeveel wil je werken en hoeveel wil je genieten?
 Ik leer je hoe dit naast elkaar kan bestaan.

Wat is jouw resultaat?

Deze training is echt een totaal concept. 


 • Je krijgt alle ins en outs over leadgeneratie en gaat dit in de praktijk toepassen zodat je aanzienlijk meer omzet krijgt.
 • Ik neem je aan de hand en leidt je volledig op tot een echte Marketing King of Queen.
 • Je wordt zichtbaar op Social Media en voelt je er goed bij hier gefocust aan de werken met een bewezen strategie waardoor je volgers enthousiaste klanten worden.
 • Je e-maillijst groeit en wordt groter en groter met echt kwalitatieve leads.
 • Je funnels leiden je leads  op de automatische piloot naar je aanbod. je krijgt direct omzet uit je e-maillijst met je break even funnel en dat is nog maar het begin
 • Je leert te lanceren en challenges te geven waarmee je programma in één keer nokvol zit.
 • Je geeft met gemak elke maand webinars waarmee je je trajecten vult en je jaaromzet realiseert.
 • Ik deel alles wat ik weet en wat mij succesvol heeft gemaakt.


De investering voor dit programma is terug te verdienen met maar 2 klanten per maand in deze periode. Als jij het werk doet, gaat dat lukken. Dus waar wacht je nog op?

Fijn om samen met andere ondernemers verbeterpunten te ontwikkelen

Ik heb enorm genoten van het 'lotgenotencontact' onderneemsters die net als ik heel druk zijn met hun bedrijf. Samen sparren en ervaringen uitwisselen gaf mij veel inzichten in hoe ik het takenpakket goed kan gaan inrichten. De accommodatie is ook echt perfect. Inspiratie over e weer is heel verhelderend.

Hesther Schaart// Psycholoog

Roos Paashuis//  Beeldcoach op de basisschool

FAQ

Een aantal veelgestelde vragen beantwoord ik je hier:

Hoe lang duurt dit traject?

Hoe lang blijf ik toegang houden

Hoe snel verdien ik de investering terug?

Werk ik 1 op 1 met jou Irene

Hoe snel kan ik mijn Online Marketing Systeem up en running hebben?

Geen twijfel meer?
Meld je nu aan en betaal 5500 euro ex btw in 1 keer voor het 1 op 1 programma.
Wil je in 6 termijnen betalen, ook geen probleem. Je betaalt dan 925 ex btw per maand.


8 keer lanceerde ik mijn trainingen voor meer dan een ton in 6 weken. 
 Daarnaast ging ik 2 keer op vakantie en 4 keer op zakenreis in 2019  én haalde ik de beste omzet & winst ooit. Toeval? Natuurlijk niet; Ik heb een plan dat gegarandeerd werkt.

Meld je hier aan

Kan jij je het nog veroorloven om deze training  te missen? 
Vind jij het lastig je dienst of traject nu echt goed te gaan verkopen?
Laat mij je dan helpen en je onthullen je dit met gemak af gaat.

Dit is hoe ik je kan helpen:

Hoe snel verdien je je investering terug?

Stel dat jouw aanbod 2500 euro kost, dan heb je dit met 2 klanten al terug verdiend, en wat is er daarna allemaal mogelijk?

En als ik je nu vertel dat ik dat ik je mijn formule deel die niet alleen uit webinars bestaat en niet alleen uit e-mailmarketing bestaat maar je van a tot z leert hoe je online (en offline) klanten maakt en dat ik daar een ton mee draaide keer op keer in een paar weken, kan je je voorstellen hoe je makkelijk 2 klanten maakt als je dit gaat toepassen?