Waarom een online bedrijf?

Het internet, kun jij dat nog wegdenken? De nieuwste generaties kunnen zich geen wereld zonder social media en internetshoppen voorstellen, omdat ze dat, afgezien van die enkele storing, nog nooit hebben meegemaakt. Ik stam nog uit de pré-internettijd en vind het nog iedere keer bijzonder hoeveel impact deze technologie heeft op ons leven. Ons leven digitaliseert en dat zie je niet alleen terug in de leegstand van je plaatselijke winkelcentrum, maar ook in de snelheid waarop ontwikkelingen plaatsvinden en de kansen die deze bieden. Als ondernemer ontkom je niet aan het opzetten van een online bedrijf.

87% dagelijks online

Door de komst van het internet kun je veel meer regie hebben op je leven. Want zoals de oudere generaties nog het klassieke levenspad volgen van het onderwijstraject naar carrièrepad en vervolgens pensioen, maakt internet ons leven veel meer maakbaar. We leven in een tijd waarin een social media influencer kan meer invloed hebben dan een minister en je zonder diploma’s een geweldige carrière kunt hebben, omdat die kennis op internet gewoon te vinden is. Een wereld waarin 87% van de bevolking dagelijks online is en waarin we in 3 seconden hebben bepaald of we doorklikken op een website of toch een andere aanbieder gaan zoeken. 

Wereld aan je voeten

We ontkomen dus niet meer aan online profilering. En dan heb ik het over profilering van jezelf én je bedrijf. Want je kunt een enorme schare aan vaste klanten hebben zonder je bedrijf online te profileren, maar echt groei kun je pas doormaken als je jouw online bedrijf  opbouwt. Online ligt de wereld aan je voeten. Maar als ondernemer, zul je wel het maximale uit je online bedrijf moeten halen om te kunnen concurreren met al die anderen. 

Opbouwen online bedrijf

Maar hoe begin je met het opbouwen van een online bedrijf? Hoe breng jij jouw kennis online over de bühne? De Web Academie helpt ondernemers, coaches en trainers bij het bouwen van hun online business, zodat jij nog meer kunt verkopen, écht impact maakt op meer mensen en wordt erkend als de go-to-person in jouw markt. Plan direct een afspraak in mijn agenda om jouw groei te bespreken!

Comments

comments

Geschreven door Irene Ogier


Get In Touch
>