Gratis Toolbox “De  Content Explosie Methode”:

Vraag nu je gratis e-book aan

In de toolbox leer je de crossplatform methode waarmee je ontdekt hoe je van 1 item-15 items creëert in 1 uur.
In te zetten voor je Facebook live, blog, nieuwsbrief, webinars, Podcast, Social Media Posts, Stories en Reels.

Download hier de toolbox:
Scheelt je enorm tijd en je verhoogt je impact aanzienlijk!

Ontvang elke week tips om je online business te optimaliseren en als welkomstcadeau de toolbox

Irene Ogier Wind


Online Business coach

Als online business coach help ik jou, ambitieuze coach of trainer je droomleven te creëren dankzij je droombedrijf. Ik leer je hoe je meer tijd, vitaliteit, energie en vervulling krijgt in je leven en hoe jouw bedrijf je hierbij kan helpen. Ik leer je authentieke online marketing en salesmethodes en de handrem er af te halen, zodat je doorbreekt met je

Mijn missie is om coaches trainers en ander kenniswerkers te leren om voor minimaal 20 % minder hard te werken door slimmer te ondernemen zodat je  100 % uit je leven kunt halen wat er in zit. Ook leuke uitdagende dingen doen, die je er voor jou toe doen.

ik heb de afgelopen 10 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden. 
Naast mijn 'reguliere'  omzet lanceerde ik de afgelopen jaren 8 x voor 100.000 euro in een paar weken en de laatste lancering deed ik zelfs in één week.
Dat is geen toeval, mijn businessplan is hier de basis voor geweest. Altijd. Wil je leren hoe jij dit kunt toepassen op jouw business?

Ik vind niets leuker dan mijn kennis door te geven en ambitieuze ondernemers ook succesvol te maken.


Irene Ogier Wind

De Web Academie BV sinds 2008


Download hier de toolbox:
Scheelt je enorm tijd en je verhoogt je impact aanzienlijk!

Ontvang elke week tips om je online business te optimaliseren en als welkomstcadeau de toolbox

De Web Academie BV Fotografie Perlafotografie