Hét event voor het exploderen van je online business

19 oktober 2018

VERKEER
FUNNEL
VERKOOP

Er bestaat zoiets als een online wereld.

En je ziet mensen om je heen daar meer dan goed gebruik van maken en die groeien ineens enorm met hun bedrijf. 

En stiekem wil jij dat ook wel.

Maar hoe dan?

De termen vliegen je om de oren, je hebt hier en daar al eens een webinar gevolgd maar de vraag die je bezig blijft houden is: maar HOE dan? 

Herken je dit? 

 • Zoek je nieuwe manieren om online klanten te krijgen omdat je je realiseert dat dat netwerken ook echt 'net werken' is?
 • Hoor je mensen ook over verkeer en funnels praten en denk je: gelukkig werk ik lekker vanuit huis 😉 en heb ik niets met verkeerssituaties te maken?
 • question-circle
  Of weet je wel al een beetje wat funnels zijn en ben je benieuwd naar hoe je deze nu goed kunt inrichten en inzetten zodat je hier automatisch klanten uit krijgt?
 • Wil je graag veel meer mensen helpen en je business naar het volgende niveau trekken, maar denk je: ja hoe dan? En ben je vooral bang dat je het dan nog drukker gaat krijgen?
 • question-circle
  Is het tijd dat je je bedrijf meer voor je laat werken en dingen meer gaat automatiseren en standaardiseren, maar heb je geen idee waar te beginnen?
 • question-circle
  Ben je benieuwd of online trainingen ook passend zijn voor jouw ideale klant en jouw branche omdat de term ‘passief inkomen’ toch wel heel verleidelijk klinkt, maar je ziet de mogelijkheden voor jezelf op dit moment nog niet? 

Change your story, change your life!


Ja, die online wereld. En de kansen die deze biedt. En tegelijkertijd ook de verwarring en al het ‘technische gedoe’. Vertel jij je ook wel eens het verhaal: dat kan ik niet omdat… 

Jij als enige lijkt wel altijd chronisch tekort aan uren in de dag te hebben. Je kan je business niet serieus neerzetten, omdat dit voor jouw klant niet werkt, het in jouw branche niet gebruikelijk is… [vul zelf maar in]

Ook ik hield mezelf jaren voor dat ik écht in loondienst moest blijven werken om samen met mijn man, hij is kok bij verzorgingshuizen, genoeg inkomen te hebben om voor ons gezin te zorgen. Dus sleepte ik mij redelijk gefrustreerd en met veel tegenzin naar mijn werk.

Toen ik eigenwijs de handdoek in de ring gooide in 2010 veranderde mijn leven compleet voor mij en mijn gezin. We wonen nu in een prachtig huis dat ik nooit had kunnen kopen in loondienst…

Ik weet dat jij alles kan bereiken wat je wilt als je je potentie leert zien, de belemmerende verhalen die jezelf vertelt skipt en in de actiemodus komt om de oneindige kansen van online ondernemen te omarmen en volledig te benutten. Daarom organiseer ik dit event! Ik wil je daar helpen een flinke stap dichterbij te komen. 

En ik wil graag véél mensen helpen. Daarom organiseer ik op 19 oktober a.s. mijn allereerste live Event: Verkeer Funnel Verkoop. Great business operators get tired: great business owners get rich

Voor wie is in dit event?


Voor ambitieuze ondernemers met op zijn minst een website. Je wilt minder hard werken, maar je weet dat je eerst je mouwen op moet stropen om meer op de automatische piloot je bedrijf draaiende te houden. Je hebt misschien een online training en wil veel meer verkopen en het liefst in minder uren.

​Of je wil wellicht een online training maken en vraagt je af hoe dit er voor kan zorgen dat je je winst enorm kan opschalen.

Of je hebt interesse in hoe jij makkelijker meer klanten kan bereiken, meer omzet en meer vrijheid kan krijgen.

Je wilt inspiratie, je inkomsten opschalen, je wilt meer omzet en het liefst minder uren werken.

 O ja, en ook graag wat extra tijd om dingen te doen die je ook leuk vindt! 
 What good is inspiration if it's not backed up by action?


Voor wie is deze dag een must
om erbij te zijn?

 • Je hebt in elk geval een website.
 • Misschien ben je al bezig om meer online te werken maar is het moeiteloze nog ver te zoeken.
 • Ook als je al succes hebt, maar op zoek bent naar de nieuwste inzichten in hoe je je bedrijf onafhankelijker van jou kan laten draaien en eindelijk de stap naar dat magische passieve inkomen te zetten.

Op deze dag ga je leren en groeien:

 Je maakt je plan, schrijft je funnel uit en je komt in de actiemodus. 

Je krijgt een hyperfocus en weet welke route je gaat volgen om ook online je business te bouwen.

Wie ben ik:

Als online business coach leer ik ondernemers online trainingen te creëren en deze online goed te verkopen. Dat is mijn expertise en ik heb de afgelopen 10 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden. 

In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen, online marketing en sales. De lessen die ik leerde van Keith Cunningham, Tony Robbins, Pa Joof, Russel Brunson heb ik vertaald naar de Nederlandse markt en op jouw bedrijf toepasbaar gemaakt. 

Na mijn HBO opleiding heb ik bij elkaar wel bijna honderdduizend euro geïnvesteerd in mijn eigen ondernemersontwikkeling. Ik noem dit mijn leergeld en ik heb echt wat moeten overwinnen om zoveel in mijn eigen ontwikkeling te investeren. Maar het was het waard. Ik weet hoe ik in enkele weken ook honderdduizend euro kan omzetten met een prachtig programma en een strategie die ik mij eigen heb gemaakt. Hoe je dat doet wil ik je graag leren.

Ik heb volledige financiële vrijheid voor mij en mijn gezin kunnen creëren in de afgelopen 3 jaar.

En dat wil ik jou ook leren.

63
Dagen
00
Uren
14
Minuten
02
Secondes

​De dag gaat over:

Strategie, funnels bouwen, online Verkopen, de nieuwste trends rondom online trainingen, de route naar succes uitstippelen, netwerken, mindset en heel veel inspiratie. 

Online ondernemers hebben de toekomst


Je gaat naar huis met:

 • Inzicht, motivatie en inspiratie. Je weet dat ook jij online kan ondernemen met minder moeite.
 • Een uitgestippeld plan waarin de te nemen acties direct resultaat zullen leveren.
 • Je weet waar je kansen liggen en wat je kunt doen om je doelen te bereiken.
 • check
  Met het werkboek waarmee we aan de slag gaan, vind je direct je pad terug dat we hebben geschetst als je door de bomen het bos niet meer ziet.
 • check
  Bomvol inspiratie en je ziet de kansen die het internet je biedt.
 • check
  Aan de hand van vele voorbeelden kun jij modelleren in plaats van het wiel zelf uit te vinden.
 • check
  Je ontdekt welke acties je moet nemen die op jouw bedrijf aansluiten, om je bedrijf echt naar dat volgende niveau te trekken.

​Investering


De prijs voor deelname aan deze dag is voor de volgende 20 tickets  127 euro ex btw.

Daarna gaat de prijs omhoog naar uiteindelijk 197 euro. Wees er dus op tijd bij. Ik verwacht dat dit unieke event heel snel uitverkocht is en de plaatsen zijn beperkt. 

​Vip gast


Als je één van de eerste zes aanmeldingen bent, dan ben je mijn VIP gast en krijg je een mooie plek op de eerste rij en voorrang bij de lunch!  Zal jij dat zijn?

Dit is inclusief:

 • Onbeperkt koffie en thee.
 • Genoeg netwerk mogelijkheden als je toch ook van offline netwerken houdt.
 • Een heerlijke lunch, dieetwensen zijn geen probleem.
 • check
  Een werkboek waarin je je route naar online succes uitstippelt.
 • check
  Een borrel om met elkaar de dag feestelijk af te sluiten.

​Datum


Vrijdag 19 oktober van 9:30 – 17:00 uur. 

Aansluitend is er een borrel om nog even te netwerken met je nieuwe online business buddy’s.

Vanaf 8.45 uur ben je welkom voor koffie en wat zoets. En om 9:30 uur gaan we van start met deze fantastische, leerzame dag waar de luiken van je ogen zullen vallen. 

Ben je er klaar voor om jouw succes route uit te stippelen en te zien en leren hoe ook jij een succesvolle online ondernemer wordt?  

Reserveer dan direct jouw stoel, zodat jij verzekerd bent van je plek!

Locatie

Dit event wordt gehouden op een centrale plek in Nederland, nabij  Utrecht/Nieuwegein en Baarn.

​De waarde die ik ga delen op deze dag is onbetaalbaar

Ik ben de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen, online marketing en sales. Door mijn jarenlange ervaring met groepen begeleiden om online trainingen te ontwikkelen, heb ik een bom aan kennis die ik met je wil delen. 

Eigenlijk is de waarde die ik je ga leveren op deze dag onbetaalbaar.

Als je echt aan de slag gaat met wat je leert op deze dag, verdien je het 100 malen of meer terug.

Gegarandeerd.

Life will never be the same na deze dag!

Ps: Hoewel ik geschoold ben door Tony Robbins, houden we wel pauze. Ik wil namelijk dat je de gelegenheid krijgt om met elkaar te netwerken Ook zullen we een aangename temperatuur in de zaal houden, dus trek je leukste outfit aan!

>