Welkom! Even een stukje naar beneden scrollen, dan tref je de interviews en downloads aan.

Irene Ogier
Meer impact, meer klanten &  meer verdienen in minder tijd

Ted Daamen
 Jouw weergaloos aantrekkelijke videotraining in 7 stappen

Marjan Crabtree
E-book 5 onmisbare vragen voor je salespage

Jeanet Bathoorn
Een 6-delige video serie over het kiezen van jouw juiste online verdienmodel.

Elise van Hoorn
Gratis 3-delige audiotraining
Van "blinde vlek" naar "on top of your numbers" 

Heleen Verkerk
Zet Canva in voor je Social Media, Website & Marketing.

Daisy Goddijn
Hét BOEKrecept
Wil je een boek schrijven om dit in te zetten als marketingmiddel?

Aramik Garabidian
"100 Top Tips om Meer Uit LinkedIn te halen"

Irene Ogier 

Online marketing strateeg & Doorbraak online Business Coach


Ik help jou, ambitieuze coach en trainer of kennisondernemer je online business te bouwen of te optimaliseren,
zodat je nog meer kunt verkopen, 
écht impact maakt op meer mensen en wordt erkend als de go-to-person in jouw markt. En verkoopt….zelfs... als langs het strand loopt.

Kenniscadeau:


Ontdek in de gratis mini training 'Maak je eigen online programma'
 :

  • De geheimen van het maken van super winstgevende & kwalitatief sterke online training
  • Hoe je van 1 op 1 of live workshops/trainingen naar 1 op veel gaat en er makkelijk meer klanten in je agenda passen, met behoud van kwaliteit
  • Al mijn geheimen van het slim en schaalbaar online ondernemen (sinds 2011)

Expert interview

Marjan Crabtree

Online Business Mentor


Ik ben Marjan en als Online Business Mentor help ik dwarsdenkende kennisondernemers die allergisch zijn voor bla-bla marketing meer omzet te maken met ethische persuasion (ook wel neuromarketing genoemd). Met bijna 3 decennia aan technische toverij op mijn naam, aangevuld met gedegen (neuro)marketingervaring, ben ik een creatieve fikser en troubleshooter die tot de kern van de zaak doordringt, snel de vinger op de zere plek legt en met slimme eigenwijze oplossingen komt.

Kenniscadeau:

Dé 5 vragen die je moet beantwoorden op je Salespage anders haakt je klant af en verkoop je niets.
Als jij niet deelneemt aan de conversatie in het hoofd van je klant, weet je nooit waarom je klant wel of niet bij je koopt.

 

Expert interview

Aramik Garabidian
LinkedIn trainer, Social Selling Expert


LinkedIn & Social Selling Expert, de Bedenker van de A.C.T.I.E. methode en oprichter van de "Online Business Campus", Auteur van "100 Top LinkedIn Tips" met meer dan 100.000 downloads en Podcast host van de " Daily Business Boost" Live show met meer dan 50.000 downloads. Ik help High Performance Vrouwelijke Experts om hun Online Zichtbaarheid & Vindbaarheid een Boost te geven via LinkedIn.


Kenniscadeau:

HET #1 LinkedIn e-boek met meer dan 100 praktische tips om jouw Zichtbaarheid als Vrouwelijke ondernemer een BOOST te geven. Dit e-boek zorgt dat je STOPT met te verkopen en continue GEKOCHT wordt en hierdoor zul je jezelf positioneren als DE #1 Expert op jouw vakgebied op LinkedIn.


 

Expert interview

Elise van Hoorn
The Money Flow Manager

Elise helpt ondernemers naar meer rust en zekerheid als het gaat om de cijfers en financiën binnen het bedrijf. Ze laat zien hoe je jouw cijfers in kan zetten om jouw bedrijf strategisch slim te runnen, ook als cijfers niet echt jouw ding zijn. Elise woont met haar gezin in Bordeaux.

Kenniscadeau:


Wil jij erachter komen hoe je op een ontspannen manier jouw cijfers in kan zetten in jouw bedrijf? Volg dan de gratis 3-delige audiotraining: Van "blinde vlek" naar "on top of your numbers" en kom erachter dat dit makkelijker is dan je wellicht denkt.


.


 

Expert interview


Ted Daamen
Marketingvideo expert

Als marketingvideo expert focust Ted zich op kennisondernemers die hun expertise op camera willen delen of promoten maar vastlopen in de vertaalslag naar aansprekende video's die meer aandacht en respons opleveren.
In de afgelopen tien jaar heeft hij honderden ondernemers geholpen met video. De laatste jaren vooral met het ontwerpen en professioneel produceren van online videotrainingen
 "Er is niets leuker dan de glimlach en dankbaarheid van die ondernemers te zien nadat ze hun eerste verkopen al binnen enkele weken realiseren of hun onzekerheid voor de camera als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen".


Kenniscadeau:

Jouw weergaloos aantrekkelijke videotraining in 7 stappen


Het maken van online videotrainingen is meer dan het knopje van je camera op "record" duwen. In dit gratis e-book laat ik je de 7 stappen zien die leiden naar jouw onweerstaanbare videotraining die meer succes voor je deelnemers oplevert en die je maar 1x hoeft te maken en eindeloos kan verkopen.


 

Expert interview


Heleen Verkerk

Jouw Online Business Manager. Gepassioneerd Ondernemer, Succesvol in Webdesign & Realisatie, Online programma's, Online Magazine. Online Marketing en strategisch meedenken van A tot Z, Canva- en Adobe Indesign expert.


"Ik geloof dat ik het verschil kan maken zodat jij het verschil kan maken".

Kenniscadeau:

Canva Challenge


Gratis Canva Training. "Canva leren in 5 lessen'. Altijd al echte professionele graphics leren maken?  En dan ook nog eens met een gratis tool en heel eenvoudig? Dan is Canva echt jouw ding!! Het leuke is....jij hoeft niet uit te zoeken hoe dit moet, ik leg het je namelijk in 5 dagen en 5 stappen uit.  Zet Canva professioneel in voor je Social Media, Website & Marketing


 

Expert interview volgt na maandag 12 uur


Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn is één van Nederlands leidende business coaches. Zij coacht ondergewaardeerde experts naar florerend VrijheidsOndernemer® z
odat ze authentiek succesvol, welzijnd en welvarend worden via haar mastermind groepen.
Ze is auteur van 8 boeken over online marketing, social media, verdienmodellen en masterminds. Ze is in 2005 gestart als ondernemer. Vanaf 2015 begeleidt ze groepen ondernemers.

Kenniscadeau:

Er staat een 6-delige stap-voor-stap video serie voor jou klaar. We laten je niet zomaar zelf worstelen. Het boek en de videos samen zijn de snelste stap naar succes.

De volgende 6 video's ontvang je:

Positioneer jezelf als succesvolle ondernemer
De 9 bouwstenen van een succesvol bedrijf
Vind je ideale doelklant en werk naar succes
Ontwerp een onweerstaanbaar aanbod
Bereken jouw goede prijs en creëer een € 10.000 aanbod
Kies je 3 ideale online verdienmodellen
Het opvragen van de video's is kosteloos.


 

Expert interview


Daisy Goddijn
Daisy is schrijfcoach, auteur en uitgever bij Expertboek en begeleidt al jaren ondernemers bij het schrijven en uitgeven van een boek als marketingmiddel. 

Zelf heeft ze heeft 5 boeken geschreven. Ook is ze uitgever van de succesvolle 10 stappenserie, de Experttips boeken serie en talloze unieke boeken. Ze weet dus hoe je ervoor zorgt dat je een boek schrijft, waarmee je meer klanten krijgt.

Kenniscadeau:

Hét BOEKrecept

Wil je een boek schrijven om dit in te zetten als marketingmiddel? Download dan dit BOEKrecept. Je krijgt 7 geheime ingrediënten, plus uiteraard de benodigdheden en de bereidingswijze voor een succesvol expertboek. Het leuke is: je kunt met dit recept aan de slag zonder dat je achter je pc hoeft te kruipen. Je boek uitstellen is nu geen optie meer. Van Bierviltje tot Bestseller!

 

Expert interview

Nog één extraatje dan omdat ik de hele boel georganiseerd heb dacht ik hé.... tijdens de interviews

heb ik het vaak online trainingen en dus... bied ik je de mini training die ook graag aan! 

Irene Ogier 

Online marketing strateeg & no excuses online Business Coach


Ik help jou, ambitieuze coach en trainer of kennisondernemer je online business te bouwen of te optimaliseren, zodat je nog meer kunt verkopen,
écht impact maakt op meer mensen en wordt erkend als de go-to-person in jouw markt. En verkoopt….zelfs... als je slaapt

Kenniscadeau:

Gratis E-book  "Meer impact en meer verdienen in minder tijd."

Als coach of trainer, deel je je kennis mogelijk nog op de
traditionele manier: 1 op 1.  Dit doe je mogelijk live of online tijdens afspraken of trainingsdagen. De kennis die je zo overdraagt vervliegt snel, binnen 3 dagen is er nog maar 30 % van de kennis
beschikbaar in het brein als er niets mee gedaan wordt. En als
je dan na een maand weer een afspraak hebt dan kan je
weer van voor af aan beginnen

In dit e-book lees je hoe dit vanaf morgen anders kan zodat je én meer tijd over houdt én nog meer van waarde kunt zijn

Expert interview

>