Voor maximaal 3 ondernemers:

VIP traject bij het Jaarprogramma Bouw je nextlevel online droombedrijf

Ondersteuning in het VIP pakket heeft als resultaat:
 • Je kunt enorm snel je online training in de markt zetten met mijn gouden teamleden
 • Advies op maat zodat je ECHT een fantastisch goede online training maakt
 • Mijn brein, echt helemaal 1 op 1 bij jouw business en jouw niche

Mijn onverdeelde één op één aandacht bij jouw business

 • 1 kick off call met mij om een loep zuiver plan te schetsen voor snel resultaat
 • 12 tussentijdse 1 - op 1 calls met mij via zoom inclusief opnames

Complete A-Z Done For You Inrichting leeromgeving  
geen enkele technische skills nodig 

 • Complete inrichting leeromgeving met alle lessen, video’s en opdrachten. Jij maakt het ruwe materiaal wij plaatsen het in je leeromgeving en maken jouw complete training*
 • Koppeling alle systemen door mijn assistent

Done For You video bewerking voor maximaal resultaat
zonder dat je video skills nodig hebt

 • Video bewerking van jouw training video’s en plaatsing in het platform
 • Video's editen voor online training (presentatie video’s/ talking head)
 • Video's uploaden naar Vimeo en plaatsing in leeromgeving
 • 10 Promo filmpjes (max. 1 minuut) voor You Tube, Linkedin, Instagram of Facebook


De live trainingsdag Online SALES Skills twv € 2500. We schrijven samen jouw webinar / masterclass uit.

Als je dit interessant lijkt maak ik graag een afspraak met je om te kijken hoe ik jou het beste kan helpen.

De investering is 1 x 25000 of 12 x 2200

*(ex het platform abonnement à 100 euro per maand)


Daarnaast ontvang je toegang tot

Jaarprogramma Online Succes Academie:   
Bouw Je Online Droombedrijf en verkoop je Online Premium Aanbod 

•Alle lessen en informatie die je nodig hebt om een succesvolle Next level online droombedrijf te bouwen: online signatuurtrainingen en korte online trainingen, mini trainingen, laser focus trainingen, introductie trainingen, one time offers van A totZ. Van concept schrijven tot toegang geven aan je klanten terwijl jij op je strandstoel zit en NIETS doet 

•Alle lessen om (automatische) webinars te geven, challenges, verkopen via e-mailmarketing met thema acties en koppeling naar je social media kanalen eenvoudige en simpele authentieke marketing

•Elke maand een online coaching sessie/ Online Marketing Review sessie  in kleine groepen. Hierin is persoonlijke coaching en krijg je antwoord op alle vragen die je mij voorafgaand stelt zodat ik mij kan verdiepen in jouw specifieke vragen en je het beste antwoord geven op basis van jouw individuele cases.
 Met mijn persoonlijke individuele aandacht voor jouw webinar, funnel, e-mailmarketing, challenges, alles wordt onder de loep genomen. Je ontvangt mijn tips en concrete adviezen waarmee jij je marketingmateriaal optimaliseert voor directe verkoop

•Videolessen snel ontwikkel model, filmscripts, instructiematerialen stappenplan, salespage & salesmails schrijven tot het uitschrijven van je webinars, challenges, opvolgmails.

•Online Community voor motivatie met de wekelijkse accountability checkin. Inspiratie door mij en van je mede cursisten. Ook is daar dagelijks feedback te vragen op je training, je werkboeken en opdrachten. Je kunt er alle vragen stellen om snel weer door te kunnen
 
•Wekelijkse aanjuich mails om weer lekker dóór te kunnen

BONUS


Naast dat we je leren een fantastische winstgevende online training te maken en wat jouw beste verkoopmethode wordt krijg je deze bonussen:

1.Wij bouwen je leeromgeving
wij zorgen dat deze complete gebruikersvriendelijke leeromgeving online staat de draaien en zetten je oudere omgeving voor je om

2.Masterclass je eigen webwinkel twv 500

Leer verkopen zelfs als je langs het strand loopt, upsells doen en kassakoopjes tot een klein product verkopen op de automatische pilot. Je leert hoe je webwinkel werkt en ik geef je talloze ideeën en templates voor geweldig werkende marketing acties

3.Optioneel aangezien wij alles voor jou inrichten.
Live online dag inrichting leeromgeving twv 1000
Wij bouwen je leeromgeving wanneer je kiest voor het platform dat we je aanbevelen en op een live dag vullen we hem samen in met de content die je hebt voorbereid

4.Netflix bibiliotheek Online Marketing twv € 1297
Dit zijn 24 online workshops over Linkedin Adwords Facebook, Youtube Instagram etc

Dit zeggen anderen over de samenwerking

De eerste keer dat ik een webinar gaf volgens de richtlijnen van Irene zette ik 17k om in 1 uur. Ik kon het niet geloven. Alleen als het niet bij 1x blijft, dan ontkom je er niet meer aan te accepteren dat dit is wat je kan en je gegund is. Echt superblij mee, ook voor mijn klanten. Want die maken een megatransformatie door momenteel.

Linda Krohne

Leer snel, leer slim en implementeer vakkundig.
Ik wens iedereen Irene die zijn of haar coaching/consultancy aanbod meer schaalbaar wil gaan ontwikkelen en online wil gaan aanbieden.  Haar ervaring en kennis die ze met je deelt is onbetaalbaar.

Margerieth Visser

Direct 10.000 euro omgezet
Hoe je jouw dienst of product ECHT zo goed mogelijk over de bühne krijgt? Na mijn miljoenenbedrijf startte ik from scratch met mijn nieuwe bedrijf. En dat is precies wat Irene in beeld kwam. Zij heeft mij supergoed geholpen door stap voor stap naar die lancering toe te werken.
Zij legt het zo goed uit dat ik precies wist wanneer ik wat moest doen.

Miranda Nouwen

Ik wilde een kwalitatief goede online training te maken. De opleiding vind ik zo onwijs goed en compleet! Heel blij dat ik de online leeromgeving er bij gekocht heb. Wat werkt het goed!!! En wat ziet het er professioneel uit!  
Mijn resultaat is dat mijn online training binnen 2,5 maanden van start is gegaan, en dat ik 'm nu gaandeweg nog veel verder vul. Maar hij staat èn ik heb al 23 deelnemers.

Merel Groenenveld

Over Irene

Met ruim 16 jaar businesscoach ervaring op gebied van online trainingen maken, online marketing strategie en sales en persoonlijke ontwikkeling help ik jou met jouw business doelen.
Het resultaat is dat je minimaal 20 % minder hard hoeft te werken in je bedrijf door slim online te ondernemen.
Daarnaast leer ik je authentieke online marketing en sales methodes en je tussentijdse interne obstakels te overbruggen.
Ik heb een raar talent, ik trek altijd geld aan, ik weet altijd hoe ik het kan maken en ik help mijn klanten hetzelfde te doen. Ik zie heel snel waar jouw volgende mogelijkheid zit om gelijk meer geld te verdienen. Ik kan je dit leren en ook hoe je dit allemaal moeitelozer kunt doen.

Ik leer je hoe je nooit meer van rekening naar rekening hoeft te gaan als je doet wat ik zeg.

In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen online marketing en sales.

Ik heb de afgelopen 15 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden.

Naast mijn 'reguliere' omzet lanceerde ik de afgelopen jaren 10x voor 100.000 euro in een paar weken en de laatste lancering deed ik zelfs in één week.
Dat is geen toeval, mijn businessplan is hier de basis voor geweest. Altijd.

Ik vind niets leuker dan mijn kennis door te geven en jou ambitieuze ondernemer te helpen je bedrijf zo in te richten zodat het jou gaat dienen en je je droomleven kunt gaan leiden.

Niet later maar nu is mijn motto en daarom.... boek je vandaag het beste je online doorbraak gesprek!

>