Ontdek de magie van een onweerstaanbare verkooppagina die verkopen realiseert

Waarom je bezoekers nu nog geen 'ja' zeggen op je aanbod
en hoe je dat kunt veranderen!


Blijven de verkopen van je product of dienst vanaf je website onder de maat?

Of schrijven er te weinig mensen zich in voor je workshop, training of sessies?

Misschien zie je wel veel bezoek op je website of een bepaalde pagina maar resulteert dat nog veel te weinig in verkopen of aanmeldingen voor je trainingen. Je bent teleurgesteld in het resultaat. Je product is zo goed en waardevol.

Waarom kopen je bezoekers dit nu niet?

  Waarom je bezoekers nu nog geen 'ja'
zeggen op je aanbod

Hoe komt het nu dat mensen geen ‘ ja’ op je aanbod zeggen en hun cardreader uit de la trekken om direct je workshop of product te bestellen? Dat kan verschillende redenen hebben. Hoe meer bezoekers je naar je website kunt loodsen en hoe sterker je salespage, des te meer verkoop.

Kunnen je bezoekers met 1 klik op een linkje je website verlaten? Dan heb je al 1 gemiste kans. En zo zijn er meer gouden regels die je niet moet overtreden, anders kost het je verkoop. Weet jij hoe je nu je teksten moet schrijven zodat mensen wel gelijk op ‘betalen via Ideal’ drukken, hun rekeningnummer en pincode invoeren?

Hoe zou het zijn als je iedere maand - of zelfs iedere dag -bestellingen ontving voor dat geweldige product of dienst waar je zoveel aandacht en tijd in hebt gestoken?

Zie je de e-mails al voor je?
Onderwerp “ Nieuwe bestelling product X”

Onderwerp:“ Nieuwe aanmelding workshop.”

Het geheim zit hem in een perfect opgestelde salespage!

Het is logisch dat je als coach, trainer, ondernemer niet weet hoe je nu een salespage of verkooppagina zo optimaal mogelijk opbouwt? Dat je niet weet hoe je alle bezwaren weghaalt en alle voordelen zo brengt dat je toekomstige klant na enkele zinnen al denkt: “ Waar heb ik de cardreader nu toch gelaten, dit is precies wat ik nodig heb!”


Wat je nodig hebt is:

  •   Precies weten wat je wel en wat je niet op een goede verkooppagina schrijft

  • Heel goed voor ogen krijgen wat de bezwaren zijn van je ideale klant

  • Weten hoe je deze bezwaren kunt laten verdwijnen

  • Voldoende goede voorbeelden die als een cheat-sheet voor je werken, goed voorbeeld doet goed volgen :-)

En wat nog meer?

  • Weten welke betalingssystemen werken, die zorgen namelijk ook voor een beter conversie.

  • De overige regels van een converterende salespage leren toepassen

  • Leren hoe je een salespage opmaakt qua lay-out

  • Leren hoe je ijzersterke testimonials krijgt


Onmogelijk? Echt niet!
In deze online cursus
ga ik jou dit stap voor stap leren!

Je kunt uren zwoegen op je teksten, maar zou  het niet makkelijker zijn wanneer je van mij een gouden copywriting leidraad ontvangt waarin je eenvoudig je eigen salespage schrijft? Die als een tierelier werkt.
-maar dan wel met je eigen stem?-

Veronique Prins - Ondernemerscoach


Dummieproef! En scheelt mij ook een hoop tijd...

Ik zag ze ook steeds voorbij komen, die glimmende en prachtige salespagina’s. Waarvan je het product alleen al door de opmaak van de pagina wilde kopen. Maar ik ben een leek en totaal niet handig. Bij Irene de salespage toolkit gekocht en super blij mee. Niet alleen is het dummieproof (zelfs ik kan het!). Maar ook ik heb nu van die ‘glimmende pagina’s’ en in minder dan de helft van de tijd dan ik er vroeger mee kwijt was. Top!

Veronique Prins, Je zaak voor elkaar 

Mirjam Diepenbrock


Ik lanceerde mijn online cursus enkele weken terug en heb het cursusbedrag er al volledig uit, ik kon starten met een flinke groep cursisten!

Ik kan deze cursus van harte aanbevelen​."

Mirjam Diepenbrock Animal Soul Academy
Wat ga je leren?

Je leert een onweerstaanbare salespage schrijven, volgens een beproefde methode.

Je leert een onweerstaanbare salespage opzetten met de geweldige plugin. Geen lastige html-toestanden!Dummie-proef en je kunt er verder alle geweldige pagina's mee maken die je maar wilt gaan maken, opt-ins, squeez-pages, noem het maar op.

Je leert de do’s en don’ts van een salespage toe te passen, dit is essentieel om je salespage echt voor je te gaan laten werken.

Je leert welke betalingsystemen goed passen.

Je kunt in de toekomst zoveel salespages maken als je zelf wilt.

Carola:


"Ik wist niet wat ik ervan moest denken. Een internet coach. Wat is dat? Hoe werkt dat? Is dat persoonlijk? En hoe gaat het contact dan? Als je aan het smoren bent in je ondernemers-gedoe? Als eerste heeft Irene me geholpen de drempels tot wordpress te verlagen. En wel door er dus heel erg te ZIJN voor me. Digitaal, dus via mail en via facebook. Op de juiste momenten zelfs een belletje of skype. Ik zat in Brazilie, Irene in Ypenburg / Den Haag en dat werkte! En hoe! Ik ben nu mijn online-academie aan het bouwen onder Irene's deskundige leiding en ik werk met zoveel plezier aan het bouwen en vormgeven van de sites, dat ik alleen maar kan zeggen: doen! "

Carola Millenaar-Vlierwegge  

De Salespage Toolkit omvat:

Gouden copywriting leidraad

Een salespage of verkooppagina bestaat uit een specifieke opbouw. Hiermee overtuig je de lezer en zal deze voor jouw product of dienst kiezen.
Het salespage template leert je zelf de salespage te schrijven in je eigen 'tone of voice'. 

Software

Je ontvangt van mij de functionaliteit/plugin waarmee je je eigen salespage goed kunt opmaken Deze plugin kost € 57 per jaar en deze mag je het eerste jaar gratis gebruiken

Inspirerende voorbeelden

Ik laat je inspirerende voorbeelden zien, zodat je ideeën krijgt hoe je zelf de opbouw van je salespage kunt 'nabouwen'

Onderdelen 

Checklist salespage: wat doe je wel en wat is een dodelijke fout? Hoe krijg je de allerbeste testimonials?

Online betalen

Hoe moeten mensen nu betalen? Ik geef je inzicht hoe je dit zelf kunt regelen en je via IDeal snel en simpel betalingen binnen krijgt.

Start nu met de Online Cursus Salespage toolkit


Je investering is slechts € 497 ex btw Met 1 conversie heb je dit bedrag al terugverdiend. En met de toolkit leert je om continue conversies te generen!


Over Irene Ogier van De Web Academie

In mijn training hoe je een online cursus maakt, bood ik het onderdeel "Salespage Maken". De deelnemers waren zo enthousiast over de inhoud van dit onderdeel dat ik dacht: "Dat hebben  andere ondernemers ook nodig! Ik ga hier een aparte cursus voor maken voor alle andere ondernemers die ook graag hun product of dienst beter willen gaan verkopen."

Mijn naam is Irene Ogier-Wind, ik ben internet business coach en heb sinds 2008 mijn eigen onderneming. Ik vind niets leuker dan met ondernemers te werken, wij delen namelijk meestal dezelfde gedrevenheid en passie voor het ondernemen. Met mijn achtergrond als webbouwer en internetmarketeer help ik ondernemers verder met hun online business zodat ze meer vertrouwen, omzet en klanten krijgen. 

Eind 2011 lanceerde ik mijn eerste online training en in 2012 behaalde ik dankzij online trainingen een derde van mijn jaaromzet. Toch had ik het gevoel dat de Nederlandse ondernemers meer ondersteuning wensen dan een training volledig online te volgen. Ik stelde daarom in 2014 een nieuwe methode op en bied nu trainingen aan die online te volgen zijn maar waarbij live webinars en korte één op één sessies onderdeel zijn. Deze methode werkt als een trein en is voor de cursisten én voor mij enorm motiverend. Want resultaat daar draait het natuurlijk gewoon om!


Wat je krijgt

Na je aanmelding ontvang je direct je factuur en toegangspagina voor de online cursus Salespage Toolkit

Je kunt de gouden copywriting tips downloaden en de opmaakplugin en aan de slag met schrijven van je allerbeste verkooppagina ooit!
Je investering bedraagt € 497 ex btw.


FAQ

Antwoorden op de veelgestelde vragen

Kan ik direct aan de slag?

Hoe lang heb ik toegang?

Kan ik het alleen met WordPress gebruiken?

Wat kan ik nog meer met Thrive Content Builder

Start nu met de Online Cursus Salespage toolkit

Na betaling krijg je direct toegang tot de online cursus waar je het stramien voor je salespage kunt downloaden en je Thrive Content Builder plugin twv 57 euro per jaar.

Twijfel je nog?

Want dit is vast hartstikke technisch, dat opmaken.
Thrive Content Builder is ontzettend intuitief. Je ziet wat je doet en het is zelfs leuk om mee te werken! Ik verwacht wel dat je zelf je pagina's kunt beheren.

Voor wie werkt dit?
Je hebt een WordPress website en je kunt zelf je pagina's beheren. Het werkt met ieder WordPress thema en in de online cursus laat ik je zien hoe je aan de slag kunt om eenvoudig en snel een salespage kunt opmaken. Heb je geen WordPress website, ook dan kun je in elk geval uit de voeten met de gouden copywriting leidraad.

Kan ik dit niet 'googelen' dat scheelt mij weer een hoop geld?
Je gaat werken met een beproefd concept. Misschien kun je salespages 'nabouwen' , maar weet jij of die werken? Ik  heb mijn internetmarketing expertise verwerkt in de salepage Toolkit en het gaat je juist een hoop tijd en geld schelen door hiermee aan de slag te gaan.

 Als je niet begrijpt wat je doet, sla de plank compleet mis...

Voor welke producten of diensten werkt dit?
Of je nu een online product verkoopt of een e-book, een workshop gaat geven of fysiek product, salespages of verkooppagina's heb je hier hier absoluut bij nodig om ze echt te gaan verkopen.

Ga net als vele cursisten van de Web Academie ook enthousiast aan de slag met deze module de Salespage toolkit

 - Samen kom je verder -

Twijfel niet langer, doe mee en start direct nog met je omzetverhogende salespage!