Live: online pullmarketing & sales strategie voor coaches en trainers

Stop met leuren en start met magnetisch aantrekken

17 februari 10 uur

Dit ontdek je tijdens deze gratis online training

 • 1
  Of je nu een online business hebt of nog helemaal niet, deze bewezen strategie werkt voor ook jou
 • 2
  Hoe je makkelijk de JUISTE en leukste klanten aantrekt via Social Media: er is een formule!
 • 3
  Ik laat je zien wat ik dagelijks aan online marketing en sales doe, hoe ik minimaal 3 x per jaar Tony Robbins assisteer overal ter wereld en zo wereldreizen maak en de leukste mensen help en meerdere keren per jaar op vakantie ga
 • 4
  Ik leer je de psychologie van een succesvolle online ondernemer
 • 5
  Hoe je dagelijks nieuwe klanten krijgt zonder dat je daarvoor de hele dag achter de laptop hoeft te zitten


 • 6
  Hoe krijg je eindelijk omzet uit je e-maillijst en waarom dit de meeste ondernemers niet lukt en jou vanaf nu wel
 • 7
  De puppy-close: hoe je je training/programma vol krijgt zelfs als deze nog niet af is

Meld je hieronder eventjes aan:

Als online business coach leer ik ambitieuze en gedreven coaches, trainers en dienstverleners hoe je je programma's online goed online goed in de markt kan zetten én te verkopen. Dat is mijn expertise en ik heb de afgelopen 12 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden. 

In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen online marketing en sales.

Ik vind niets leuker dan mijn kennis door te geven en ambitieuze ondernemers ook succesvol te maken. Eerder hielp ik ondernemers te groeien van 0 naar wel 250.000 euro omzet per jaar.  Zelf doe ik lanceringen van een ton in een week. En ik ben daar ontzettend dankbaar voor. dat ik dit kan....wat jouw doel ook is: als je missie groot genoeg is, kan ik je alles leren!


Je eerste stap is om me te doen aan deze gratis online training.

Ben je er klaar voor jouw online programma, workshops  of coachingstrajecten massaal te gaan verkopen?

 Meld je dan hier snel aan:

*Belangrijk: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Reserveer dus snel jouw plaats.

>