Hoe je NU ONLINE KLANTEN maakt
zonder te leuren met je diensten

Ontdek wat er nodig is om de leukste klanten als een magneet naar je toe te trekken

 • PING! Stel je voor: je ontvangt dagelijks geïnteresseerde e-mailtjes van toekomstige klanten die heel graag met je willen samen werken.Ze willen alleen nog even met je checken of ze resultaat xyz behalen met jouw dienst. Of je ze ze even bellen?
 • ZOEM! Weer een vind-ik-leuk en een nieuwe reactie op je Social media bericht. Ook deze persoon vraagt: Jouw programma… zou dat wat voor mij zijn?

Wil je snel aan de slag met de leukste klanten? Dan is dit wellicht de belangrijkste pagina die je de komende tijd over dit onderwerp zal lezen…

Wil het maar niet lukken met het draaien van voldoende omzet om je droomleven te realiseren en je grote missie te leven?


Als coach of trainer heb je vaak deze problemen:

 • Je bent wel druk op Social Media maar het leidt niet tot voldoende klanten. Je weet dat je zichtbaar moet zijn maar bent misschien bang voor kritiek.
 • Je ziet wel de kracht van online workshops, maar je weet niet waarover je ze moet houden en je weet ook niet hoe
 • Als je dan eens een gesprek krijgt met een coole klant merk je dat je salesvaardigheden dusdanig belabberd zijn dat ze zeggen dat is interessant, maar niemand zegt dan  ‘Ja’
 •  Je hebt niet voldoende omzet om je droomleven te leiden
 • Je voelt wel een grote missie maar die wordt niet echt lekker geleefd en daar baal je van
 • Je ziet mensen online doorbreken en denkt, waarom lukt mij dat niet
 • Je vindt geld verdienen zelfs een beetje vies maar je wil wel meer omzet
 • Je hoort iedereen over salesfunnels en je hebt misschien ook wel drie mailtjes klaar staan. nadat ze je weggever hebben gedownload maar om nou te zeggen dat daar echt lekker klanten uitkomen?
 • Je zit jezelf behoorlijk in de weg ....

Het gaat dus ergens niet goed maar waar dan?

Het vervelende is alleen:

 • Dat het niet vanzelf beter of anders wordt.
 • Je doet af en toe wat iets online maar omdat je geen zonder strategie hebt raakt het kant nog wal.  Hierdoor zijn je acties als los zand waardoor je inspanningen weinig of zelfs een negatief effect hebben. In elk geval al op je business mindset...
 • Omdat je ideale klant je niet voldoende ziet en hoort, weet ze ook niet van je bestaan... laat staan dat ze vol automatisch klant van je wordt.
 • Hierdoor gaan ze mogelijk zelfs bij je concurrent aan de slag die minder problemen met heeft met het online zichtbaar zijn waardoor jouw leukste klanten minder goed geholpen zijn. Ik ga er namelijk wel van uit dat jij zelf overtuigd bent van je product of dienst.
 • En je zou ze zo graag door die salesfunnel krijgen met de juiste woorden en de juiste mensen. En als ze dan zeggen ik wil met je aan de slag, dat je dan niet paars uitslaat maar zegt, YES! We gaan samenwerken!

Voor jou hoeft dit niet zo te zijn. Er is een manier om ervoor te zorgen dat je kunt werken met de leukste klanten die je goed betalen zonder te leuren met je diensten.
En zonder dat het je enorm veel tijd kost.


Dat bereik je met het :

‘Snel Online de Allerleukste Klanten Krijgen Programma


Stel je eens voor:

 • Je ontvangt dagelijks geïnteresseerde e-mailtjes van mensen die dolgraag met je willen werken
 • Je hebt een online strategie die als een machine voor je werkt en waarbij succes bijna verzekerd is,  waarmee je allerleukste klanten aantrekt. Je moet alleen even leren hoe je die machine in moet richten en aan moet zetten en dat leer ik je in korte handige video's.
 • Je bouwt een serieuze business op die je goede omzet levert, en op de automatische piloot. En wat online marketing nou zo uniek maakt is dat het 24/7 bezig is zonder dat jij er 24/7 mee aan de slag hoeft te zijn.
 • Vol vertrouwen word je zichtbaar, doordat ik je uitdaag en ondersteun en je ziet steeds meer mogelijkheden voor het krijgen van klanten en het optimaliseren van je business.  Je gaat het zelfs leuk vinden: het leidt je immers naar het werken met je droomklanten.
 • Je weet exact welk kanaal je kunt gebruiken, waar je klant zich nu bevindt en ik ga je leren welke kleine ‘tweaks’  in teksten een mega impact kan hebben in de reactie bij  je volgers.
 • Hoe je met dezelfde hoeveelheid keer posten wel de interactie aangaat en hoe weinig moeite het maar kost om die mensen uiteindelijk een betalende klant te maken.
 • Omdat je je zelf uit de weg bent gegaan, durf je het vertrouwen uit te stralen te zijn wie jij echt bent en dat werkt als een magneet op mensen die met jou willen werken.
 • Ik ga je ook leren hoe je goede salesgesprekken gaat voeren maar omdat die eerste stappen al zo in orde zijn, is het appeltje eitje.
 • We doorbreken je belemmerende overtuigingen en de handrem gaat eraf waardoor echt de sky de limit is.
 • Online verkopen van je diensten wordt een makkie dat je met plezier gaat doen

Het is een methodiek waarin alle facetten van online ondernemen samenkomen tot een kloppende machine waar automatisch 24/7 geld uitrolt

Het is het meest complete online programma die er bestaat waarin je leert:

Hoe je de online gaat verkopen, aan de juiste klanten, het juiste aanbod, via de juiste kanalen met de juiste boodschap op de juiste manier met de juiste teksten en we halen jouw handrem eraf. Ik leer je niet alleen over online funnels maar ook alles over verkopen en de persoon die je moet worden om al die fijne klanten te gaan helpen. Waar wil je tekenen?

Op wilskracht lukt het niet....hoe dan wel

Je grootste vijand: dat ben je eigenlijk zelf.

Je zegt tegen jezelf: wie ben ik om met mijn giechel op Social media te gaan, ik ‘spam’ als ik veel mail. Ik ben pusherig als ik mijn aanbod doe.

En dat is precies wat we ook gaan aanpakken tijdens het programma. 


En hoe zou het zijn als je voelt dat je waarde levert keer op keer dat jij je mail stuurt van uit je salesfunnel. Dat mensen handenwrijvend denken, leuk! Ik heb weer een mail van….   Wat zal ze dit keer schrijven?

En hoe zou het zijn dat gevoel van verkoperig moeten zijn, verdwijnt. Dat je onthecht en vol vertrouwen je aanbod en het voelt als helpen?

Lighthouses don't go running all over an island to save people, they just stand there and shine

De oplossing

Met het 

Snel Online De Allerleukste Klanten Krijgen programma trek je de leukste klanten als een magneet én met gemak naar je toe

 1. 1
  Je weet precies wát je in je salesfunnel opneemt en ja ook waar de knoppen zitten en waar ze toe dienen
 2. 2
  Je schrijft de teksten voor Social en je Salesfunnel zodat je je precies de juiste ideale klant aantrekt als een magneet
 3. 3
  Je herziet je aanbod zodat je kunt opschalen en meer tijd overhoudt en nog betere resultaten boekt met je klanten
 4. 4
  Je leert verkoop gesprekken zo te voeren in je 1 op 1 sessies dat je klanten niet kunnen wachten met JA te zeggen
 5. 5
  Je kunt zelfs beginnen met het geven van online workshops of webinars om je agenda met gratis sessies vol te krijgen
 6. 6
  Het coolste is, jij bent niet langer de grootste handrem in je bedrijf dus al die pijlers die ik je hierboven leer, ga je ook nog eens in flow uitvoeren

Hierdoor leef jij je missie en is straks het grootste probleem dat je

heel veel klanten mag helpen! En als je dat ziet als probleem, ik weet daar ook een oplossing voor!

Groepsprogramma

Product Details

4 / 5

3 Online coachingsessiesDe Facebook community – samen sta je sterk, zeker nu!


Online de Allerleukste Klanten Krijgen ProgrammaVIP programma

Je wilt snel en 1 op 1 begeleiding?

5/ 5

Je krijgt alles uit het groepsprogramma en daarnaast:
6 x een half uur 1-op-1 coaching met Irene


1 turbo VIP middag


Ik volg je op de voet op Social Media zodat je berichten spot-on zijn


In de spotlights in mijn nieuwsbrief ( +10.000 lezers) en Social media om jouw webinars/online workshop aan te kondigen


s

Dit zeiden eerdere cursisten over onze samenwerking

Ik vind online werken geweldig... :-) 

Dankzij jouw programma ben ik in beweging gekomen. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven in wat de mogelijkheden zijn. In mijn omgeving (lees 40plus vrouwen met een fysieke onderneming én personeel) ben ik de nerd... maar dat is meer 'in het land der blinden is eenoog koning', koningin in mijn geval... Sinds mijn online ontmoetingen en learnings via jou, weet ik dat ik heel veel nog niet weet. En geniet ik van alle mogelijkheden. Voel alsof ik in een  wijnwinkel sta, waarbij ik mezelf moet begrenzen. Door jouw training te volgen leer ik stap voor stap wat nodig is om mijn (potentiële) klanten te bereiken en verder te reiken dan wat ik tot nu toe deed.

Het heeft me inzicht gegeven in funnels, in oefenen in geduld en volhouden. Ik zie jou ook wel als een voorbeeld. Hoe jij bepaalde dingen aanpakt spreekt mij zeer aan. Dat wil ik ook!

Ik vind de combinatie van leren in je eigen tempo en toch de persoonlijke aandacht in de fbgroep prettig. Door de samenwerkingsdagen op afstand krijg je toch een soort band met elkaar. Daar heb ik ook wel diep respect voor jou ondervonden, hoe je dan in de krochten duikt van mailblue, calendly, of welk programma dan ook... dat vind ik knap. Ik waardeer enorm jouw betrokkenheid, de  praktisch toepasbare van de training. De extra Masterclasses.Inge van der Borght
- Qlipp 

Personal Branding & Storytelling

Alles wat ik nodig heb

In de training vond ik alles wat ik nodig had bij elkaar. Geen langdurig zoekwerk, scheelt dus heel veel tijd én daarnaast is de begeleiding van Irene - de queen of webinars ;-) - natuurlijk ook een enorme meerwaarde.

Mijn resultaat is: dat ik nu vol zelfvertrouwen en met succes een webinar geef. Ik vind het zelfs superleuk om te doen. Dit had ik nooit verwacht. Waar ik voorheen workshops gaf aan maximaal 12 personen, gaf ik laatst een webinar aan bijna 100 deelnemers.


Mijn conversie cijfer ging van 1  naar 18 % in mijn webinar!

Danielle van der Stap
- HSP coach en tenen trainer

Met het geven van webinars verhoog ik mijn inkomsten flink"

Tijdens de training leerde ik (na veel zelf ploeteren) alles om van mijn webinar een daverend succes te maken. Mijn resultaat van de afgelopen ronde is 15 verkopen van mijn online programma. Dat betekent voor mij dat ik eindelijk de code heb kunnen kraken en ik met het geven van webinars mijn inkomsten flink kan verhogen."

Brenda van Weegen
- Hormoon trainer & life style coach

Wie ben ik

Er zijn best wel mensen die je met je funnel kunnen helpen of het definiëren van je aanbod. Er zijn mensen die je van alles kunnen leren over Social Media en er zijn er ook die geven salestrainingen, ze kunnen je het allemaal leren maar als je jezelf niet uit de weg gaat, schiet het nog niet op. Want deze strategiën helpen je geen steek verder als je er niet echt mee aan de slag gaat en laat samenkomen.

Ik deed eerder 8 lanceringen van meer dan 100.000 euro in een paar weken en ik leer je hoe je nooit meer van rekening naar rekening hoeft te gaan als je doet wat ik je leer.


Ik weet dat dit werkt omdat ik dit al 12 jaar doe en heb gedaan met honderden cursisten. 24/7, ook als ik er niet ben, er zijn al honderden klanten door dit systeem zijn gegaan


Irene Ogier Wind

Dit is wat je krijgt:

Stappenplannen en blauwdrukken

 • Je ontvangt, stappenplannen, en templates van berichten die je kunt posten op Social media
 • Je blauwdrukken van mails die je opneemt in je Salesfunnel zodat je een klein product online kunt verkopen tot een groter online dienst zoals een jaarprogramma
 • Je krijgt video’s van webinars en online workshops waaruit je met gemak je gratis sessies vult en je diensten verkoopt
 • Ik leer je je eigen sales script te maken, waarmee je met plezier, onthecht en vol vertrouwen gesprekken voert met leads die vol overtuiging ja zeggen aan het einde van het gesprek

Een greep uit de inhoud

Er is niet één programma in Nederland wat alle facetten van het bouwen van een online klantenkanon behandeld als dat van mij.

 • Je aanbod schaalbaar maken zodat je veel mensen tegelijkertijd kunt helpen en van extra waarde kan zijn voor je klant en ook je prijzen kunt verhogen
 • Organische online marketing, je hoeft dus geen grote bedragen te reserveren om te adverteren
 • Social Media: creëer content voor Instagram, Facebook en / of LinkedIn (net waar jou ideale klant zit en jij affiniteit mee hebt) voor je ideale klant die je agenda vult met afspraken waar je je aanbod aan kunt doen.
 • Ontdek hoe je je weggever onder de aandacht brengt waardoor mensen in je salesfunnel worden opgenomen die leidt naar verkoop
 • FB groepen als vijver voor je aanbod: je leert wat je kunt doen met je groep zodat het geen reclame-put wordt maar een warme groep met leads die niet kunnen wachten om met je samen te werken
 • Claim je zichtbaarheid: overkom je innerlijke saboteurs en train de zichtbaarheidsspier waardoor je dit met gemak en vertrouwen je expertstatus gaat claimen
 • E-mailmarketing: je weggever maken/optimaliseren
 • E-maillijst groei via organische marketing
 • Salesfunnel basis waardoor je deze maar één keer hoeft op te zetten
 • Blauwdruk van je funnel zodat je precies weet wat je hierin schrijft waardoor je klanten graag met je willen graan werken

En ook:

 • Geldmindset van een winnaar: we nemen afscheid van geldblokkades waardoor je vol vertrouwen de prijzen kunt vragen van je dienst die het echt waard is.
 • Van losse acties maken we een stevig plan, dit geeft je een directe richting en haalt alle twijfel weg. We  werken met jouw authentieke online marketing strategie
 • Maak je online marketing plan waardoor je precies weet wat je elke week kunt doen om de juiste klanten als een magneet aan te trekken

En niet te vergeten: 

 • Online klanten krijgen met strategiesessies
 • Je leert de regie te pakken over de uitkomst en het gesprek
 • Je vragenformulier dat je op je website plaatst: wat vraag je precies wel en niet en waarom: hiermee filter je voorafgaand en heb je alleen afspraken met de leukste prospects.
 • Hoe richt je je online agenda in zodat mensen direct hun afspraak met jou kunnen maken
 • Je salesgesprek: we maken je eigen salesscript zodat je precies weet hoe je je gesprekken zo goed mogelijk ingaat en de regie hebt over de uitkomst van het gesprek.
 • Bezwaren hanteren: ik leer je wat je kunt zeggen als bezwaren oppoppen in het gesprek zodat je je klant echt kunt helpen onvoorwaardelijk voor jou te kiezen.

En tot slot:

 • Groepscoaching 3 x via Zoom in kleine groepjes  waardoor er tijd is voor al jouw vragen en we kleine obstakels oplossen waardoor jij direct weer dóór kunt
 • Een Facebookgroep waar je alle vragen in kunt stellen. In deze groep vindt je like-minded ondernemers met wie je kunt sparren waardoor dat wat je deelt nóg 10 keer krachtiger wordt en effect heeft.

Investering

De investering voor dit programma € 1997 ex btw

Als je er nu vanuit gaat dat een gemiddeld traject bij jou bijvoorbeeld 500 euro kost, dan heb je dit programma met maar 4 nieuwe klanten al terug verdiend.

Terwijl je deze omzet met deze kennis maand na maand kunt blijven draaien.


Dat het kortom NU het moment is om deze overzichtelijke investering te doen, om de leukste klanten magnetisch aan te trekken en je omzet te verhogen.

Het Online de Allerleukste KLANTEN Krijgen Programma is ideaal voor ondernemers die het internet met alle mogelijkheden, willen omarmen, maar daar nauwelijks resultaat van zien.
Voor ambitieuze coaches en trainers die kansen zien, maar niet weten hoe.


Als je makkelijker meer klanten wilt, beter worden in het zichtbaar worden meer mensen op je maillijst wilt en ook nog eens makkelijker wilt verkopen.

In al deze gevallen is het Online Klanten Krijgen Programma voor jou


Kleine waarschuwing vooraf: als je denkt “even snel er door heen te vliegen en denkt dat het dan vanzelf wel goed komt”, dan kun je deze pagina beter afsluiten. Want je zal er zelf echt mee aan de slag moeten!

Ik werk alleen met gemotiveerde ondernemers die echt in actie komen.
Die het verdienen om waar ze goed in zijn of wat ze te bieden hebben beter aan de man te brengen.Een echte kick-start  bij het opzetten van je online business

Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan. Met name het goed kijken naar je ideale klant. Tegen welke belemmeringen loopt deze aan, welke gevoelens en ideeën heeft zij? Verder de praktische kennis met betrekking tot Social Media en zichtbaarheid mij goed geholpen. Ook waardevol is het feit dat je met een groepje gelijkgestemden van elkaar kunt leren. Het hele proces van het opzetten van een weggever, funnel en daarin leren van elkaar geeft ook weer nieuwe energie. Trouwens heb ik ook veel opgestoken van de money mind set.

Ik zocht echt iemand die met mij mee kijkt om adviezen te geven. Even inspiratie geeft zodat je weer door kunt knallen. Een plek waar je je vragen kwijt kunt.

Het grote voordeel is dan ook dat je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden, maar bij Irene ligt een mega grote basis aan ervaring. Het is zo fijn om hierop mee te liften en niet in dezelfde valkuilen te stappen, maar gewoon de stappen kan volgen die je een kick-start geven bij het opzetten van je online business. De lives helpen er ook heel erg bij om echt concreet die stappen te gaan zetten, dus doen, zonder dat je verzand in excuses als geen tijd. Leren van Irenes’ mega ervaring  was zo fijn en je blijft echt in de flow door deze cursus, heel fijn! Iedereen die op het punt staat om online klanten te zoeken, een salesfunnel wil opzetten en daarbij de digitale mogelijkheden wil inzetten (bijv. social media/webinars/e-books) is bij Irene op de goede plek!

Heerlijk om mee te liften op Irene-power!

Saskia Schreurs
Minitolk

Groepsprogramma

4 / 5

3 Online coachingsessiesDe Facebook community – samen sta je sterk, zeker nu!


Online de Allerleukste Klanten Krijgen ProgrammaVIP programma

Je wilt snel en 1 op 1 begeleiding?

5/ 5

Je krijgt alles uit het groepsprogramma en daarnaast:
6 x een half uur 1-op-1 coaching met Irene


1 turbo VIP middag


Ik volg je op de voet op Social Media zodat je berichten spot-on zijn


In de spotlights in mijn nieuwsbrief ( +10.000 lezers) en Social media om jouw webinars/online workshop aan te kondigen


s

Veelgestelde vragen

Werkt dit wel online?

Werkt dit wel voor mij

Hoeveel tijd kost het

Hoe lang duurt dit programma?


Als je er nu vanuit gaat dat een gemiddeld traject bij jou bijvoorbeeld 500 euro kost, dan heb je dit programma met maar 4 nieuwe klanten al terug verdiend.

Terwijl je deze omzet met deze kennis maand na maand kunt blijven draaien.

Copyright - De Web Academie BV