29 november 2019

Hét Online Business Event

- maak je (Online) Marketing Plan 2020 - 

Hotel Vianen 


Succes overkomt je niet, dat plan je 

Tijdens dit event ontdek je

 • ​Je plan van aanpak voor 2020: we inventariseren waar je nu staat en waar wil je heen wilt met je bedrijf
 • Je leert wat jouw financiële vrijheidscijfer is en weet hoe je dit kan gaan bereiken
 • Hoe j​e bedrijf de X -Factor krijgt en hoe je een raving fan cultuur creëert
 • ​Van ​follower naar raving fan strategie met de nieuwste Social Media trends
 • Online verkoop methoden die werken voor iedere markt en hoe jij dit kunt toepassen
 • We maken je optimalisatie en maximalisatie plan. ​zo hou je veel meer vrije tijd over​ en je kun je je prijzen verhogen
 • We maken jouw Online Marketing Jaarplan voor 2020: haalbaar én schaalbaar. Met de​ strateg​ie die ik je leer hou je echt genoeg tijd over voor een ontspannen lifestyle en heb je in een keer door hoe je voor consistente maandomzetten zorgt.  
 • Je ontvangt de vernieuwde invulbare gedrukte glossy strategische marketing kalender waarin je je jaar en maandplan voor 2020 in kaart brengt. Je kunt deze in je kantoor ophangen en elke maand erbij pakken zodat je niet allen op koers blijft maar ook je plannen en je omzetten gaat realiseren!

​2020 wordt jouw jaar!

"Wat spannend en confronterend" zei Ellen, de vormgeefster, mij toen ik haar mijn idee voor de vernieuwde invulbare strategische marketing kalender voorlegde. Dat zei Ellen, nota bene....! Dé succesplanner en vormgeefster van fantastische zakelijke agenda's en kalenders.

​Als je weet waar je heen wilt  en hier een gedegen planning voor maakt dan lukt het,  net zoals dat bij mijn klant Claudia lukt, zij zit precies op koers met haar omzet dankzij dit plan. Weet je hoeveel helderheid en rust dit je brengt! Dit moet elke ambitieuze coach trainer of therapeut aan haar muur hangen en weten hoe je elke maand ervoor zorgt dat je je omzet haalt. Omdat je precies weet wat je moet doen en wanneer."

Hét event voor het exploderen van je online business

​29 november 2019

​Herken je je hierin?

 • ​Je weet het wel, eigenlijk heb je geen strategie en doe je maar wat aan online marketing. Je post wat op Social Media en af en toe doe je er eens een nieuwsbrief uit. Dit is in feite een soort van flessenpost-marketing​ die je hap-snap omzet brengt... hoe kan dit anders en beter? 
 • ​Je hoort andere ondernemers praten over ‘passief inkomen’ ​ maar je ziet de mogelijkheden voor jezelf op dit moment nog niet? 
 • Nieuwe klanten vinden gaat nog niet zo makkelijk.... je bent geïnteresseerd in nieuwe manieren om online klanten te krijgen​ en dan het liefst op de automatische piloot
 • ​Je werkt je hard en zit je misschien heb je zelfs het idee dat je aan je plafond zit.  Het is de hoogste tijd dat je je bedrijf meer voor jou gaat werken en dat je precies dat kunt doen waar je je bedrijf nu echt voor bent begonnen?​

​Dan is dit​ hét event dat je niet mag missen!

​Dont ask how, ask who

​Vertel jij je ook wel eens het verhaal: dat kan ik niet omdat… ik niet weet hoe?

​Jij als enige lijkt wel altijd chronisch tekort aan uren in de dag te hebben. Je kan je business niet serieus neerzetten, omdat dit voor jouw klant niet werkt, het in jouw branche niet gebruikelijk is… [vul zelf maar in]

Ook ik hield mezelf jaren voor dat ik écht in loondienst moest blijven werken om samen met mijn man, hij is kok bij verzorgingshuizen, genoeg inkomen te hebben om voor ons gezin te zorgen. Dus sleepte ik mij redelijk gefrustreerd en met veel tegenzin naar mijn werk.

Toen ik eigenwijs de handdoek in de ring gooide in 2010 veranderde mijn leven compleet voor mij en mijn gezin. We wonen nu in een prachtig huis dat ik nooit had kunnen kopen in loondienst…

Ik weet dat jij alles kan bereiken wat je wilt als je je potentie leert zien, de belemmerende verhalen die jezelf vertelt skipt en in de actiemodus komt om de oneindige kansen van online ondernemen te omarmen en volledig te benutten. Daarom organiseer ik dit event! Ik wil je daar helpen een flinke stap dichterbij te komen. 

​29 november​: hét online Business Event van 2019​​Ordinary things done consistently and every day lead to extraordinairy results - Keith Cunningham

Voor wie is dit event?


Voor ambitieuze ondernemers met op zijn minst ​een goed aanbod of dienst.
Je wilt minder hard werken, maar je weet dat je eerst je mouwen op moet stropen om meer op de automatische piloot je bedrijf draaiende te houden. Je hebt misschien een online training en wil veel meer verkopen en het liefst in minder uren. Het allerliefste wil je ​vrij zijn van moeten en de baas zijn over je eigen tijd.

Je wilt inspiratie, je inkomsten opschalen, je wilt meer omzet en het liefst minder uren werken.

 O ja, en ook graag wat extra tijd om dingen te doen die je ook leuk vindt!
Van Push marketing naar Pull marketing door waarde op waarde te leveren


Voor wie is deze dag een must
om erbij te zijn?

 • Je hebt in elk geval een website.
 • Misschien ben je al bezig om meer online te werken maar is het moeiteloze nog ver te zoeken.
 • Ook als je al succes hebt, maar op zoek bent naar de nieuwste inzichten in hoe je je bedrijf onafhankelijker van jou kan laten draaien en eindelijk de stap naar dat magische passieve inkomen te zetten.

Op deze dag ga je leren en groeien:

Om inzichtelijk te maken welke marketing en sales activiteiten je dagelijks kunt doen heeft Mieke van de Betekenaar illustraties gemaakt voor in de Glossy Online Marketing Kalender die je kunt ophangen op je kantoor en maandelijks kunt raadplegen zodat je consistent implementeert wat zorgt voor jouw droomomzet. ​

 Je maakt je ​(Online) Marketing Plan met mij en ​komt in de actiemodus. 

Je krijgt een hyperfocus en weet welke route je gaat volgen om ook online je business te bouwen.

Wie ben ik:

Als online business coach leer ik ondernemers online trainingen te creëren en deze online goed te verkopen. Dat is mijn expertise en ik heb de afgelopen 10 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden. 

In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen, online marketing en sales. De lessen die ik leerde van Keith Cunningham, Tony Robbins, Pa Joof, Russel Brunson heb ik vertaald naar de Nederlandse markt en op jouw bedrijf toepasbaar gemaakt. 

Na mijn HBO opleiding heb ik bij elkaar wel bijna honderdduizend euro geïnvesteerd in mijn eigen ondernemersontwikkeling. Ik noem dit mijn leergeld en ik heb echt wat moeten overwinnen om zoveel in mijn eigen ontwikkeling te investeren. Maar het was het waard. Ik weet hoe ik in enkele weken ook honderdduizend euro kan omzetten met een prachtig programma en een strategie die ik mij eigen heb gemaakt. Hoe je dat doet wil ik je graag leren.

Ik heb volledige financiële vrijheid voor mij en mijn gezin kunnen creëren in de afgelopen ​5 jaar.

En dat wil ik jou ook leren.

​De dag gaat over:

Strategie, Social Media, webinars en sales, de nieuwste trends rond​ Online Marketing, de route naar succes uitstippelen, netwerken, mindset en heel veel inspiratie. 

Ticketprijs gaat naar 177 euro, de komende week zijn de tickets 127 euro ex btw

Kom je met zijn 2-en?  
​Maak dan gebruik van het duo ticket en bespaar ​50 euro.

quote-left

​Echt een super inspirerende dag: Dit is een onmisbaar event als je online wilt ondernemen, je krijgt heel veel concrete en toepasbare tips! 

quote-right

​Divera van der Elst

Dé coach voor coaches

quote-left

​​Goed verzorgde dag met veel informatie en waarde. Met de opgedane kennis ga ik mijn resultaten meten en mijn funnel optimaliseren​

quote-right

​Masja Slootweg

​Linkedin voor ondernemers.

quote-left

​​​Geweldige ervaring met veel inspiratie en energie. Heel inspirerend ook als je geen online training hebt​​!

quote-right

​Monique Lachniet

​Arts

​Wat betekent groei voor jou? Voor mij betekent het leren en consistent implementeren

​We maken​ ingewikkelde processen helder ​in een maand tot maand plan

​Hoe pas je je online marketing op een dagelijkse basis toe​ zonder daar nu enorm veel tijd aan kwijt te zijn?

​Het draait allemaal om consistent díé marketing activiteiten te doen die leiden naar een buitengewoon resultaat. ​

Op de automatische piloot melden zich wekelijks klanten aan die volledig klaar zijn om in te stappen in mijn programma’s. 

En dat wil ik meer ondernemers leren.

​Ik toon je mijn Online Marketingplan voor 2020 zodat je het kunt modelleren zodat je niet het wiel zelf uit hoeft te vinden en je de regie krijgt over je omzet.


Je gaat naar huis met:

 • Jouw uitgewerkte Online Marketing Plan voor 2020 waarin precies staat wat je gaat doen om je droomomzet te realiseren
 • Je kent je financiële vrijheidscijfer en weet hoe je dit kan gaan bereiken
 • Inzicht, motivatie en inspiratie. Je weet dat ook jij online kan ondernemen met minder moeite.
 • Enorm veel inzichten welke Online Marketing activiteiten volgens de laatste trends werken. Deze zorgen er volcontinu voor dat jouw ideale klant niet kan wachten om met jou aan de slag te gaan
 • ​Een uitgestippeld plan waarin de te nemen acties direct resultaat zullen leveren maand voor maand, dag voor dag.
 • Je weet waar je kansen liggen en wat je kunt doen om je doelen te bereiken.
 • check
  Met het werkboek waarmee we aan de slag gaan, vind je direct je pad terug dat we hebben geschetst als je door de bomen het bos niet meer ziet.
 • check
  Bomvol inspiratie en je ziet de kansen die het internet je biedt.
 • check
  Aan de hand van vele voorbeelden kun jij modelleren in plaats van het wiel zelf uit te vinden.
 • check
  Je ontdekt welke acties je moet nemen die op jouw bedrijf aansluiten, om je bedrijf echt naar dat volgende niveau te trekken.

​Investering


De prijs voor deelname aan deze dag is tijdelijk met vroegboekkorting ​97 euro ex btw.

Daarna gaat de prijs omhoog naar uiteindelijk 177 euro. Wees er dus op tijd bij. Ik verwacht dat dit unieke event heel snel uitverkocht is en de plaatsen zijn beperkt. 

Dit is inclusief:

 • Onbeperkt koffie en thee.
 • Genoeg netwerk mogelijkheden als je toch ook van offline netwerken houdt.
 • Een heerlijke lunch, dieetwensen zijn geen probleem.
 • check
  Een werkboek waarin je je route naar online succes uitstippelt.
 • check
  Een borrel om met elkaar de dag feestelijk af te sluiten.

​Datum


Vrijdag 29 november van 10:00 – 17:00 uur. 

Aansluitend is er een borrel om nog even te netwerken met je nieuwe online business buddy’s.

Vanaf 9 uur ben je welkom voor koffie en wat zoets. En om 10 uur gaan we van start met deze fantastische, leerzame dag waar de luiken van je ogen zullen vallen. 

Ben je er klaar voor om jouw Online Marketing plan te maken voor 2020 zodat 2020 jouw topjaar wordt?

Reserveer dan direct jouw stoel, zodat jij verzekerd bent van je plek!

Locatie

Dit event wordt gehouden in Hotel Vianen.  Het hotel is goed bereikbaar via snelwegen en het openbaar vervoer.
Het adres is: Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen

De waarde die ik ga delen op deze dag is onbetaalbaar

Ik ben de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen, online marketing en sales. Door mijn jarenlange ervaring met groepen begeleiden om online trainingen te ontwikkelen, heb ik een bom aan kennis die ik met je wil delen. 

Eigenlijk is de waarde die ik je ga leveren op deze dag onbetaalbaar.

Als je echt aan de slag gaat met wat je leert op deze dag, verdien je het 100 malen of meer terug.

Gegarandeerd.

Life will never be the same na deze dag!

Ps: Hoewel ik geschoold ben door Tony Robbins, houden we wel pauze. Ik wil namelijk dat je de gelegenheid krijgt om met elkaar te netwerken Ook zullen we een aangename temperatuur in de zaal houden, dus trek je leukste outfit aan!

quote-left

​Leuke en inspirerende dag​: ik heb nu helder wat mijn mogelijkheden zijn!

quote-right

​Titeke Postma

​Bewegings-wetenschapper

quote-left

Betrokkenheid en openheid, goede sfeer. Ik ontdekte dat anderen ook gewoon zijn begonnen. Zeker de moeite waard​!

quote-right

​Ingrid Zellenrath

​Therapeute

quote-left

​Als je nog niet veel weet van online marketing is dit event super, als je wel al veel over online marketing weet is dit event ook super! 

quote-right

​Roberto Gutierrez

​Coach

>