Mastermind Quantum Leap IBIZA

Webinar en challenges special.... ontmanel je blind spots, op naar jouw online masterpiece!

Quantum Leap IBIZA 

Voor gevorderde ondernemers die nu nog best een hoop GOUD laten liggen en samen willen groeien

Trakteer je zelf op de luxueuze 3-daagse MasterMind op hoog niveau op een van de meest magische, luxueuze plekken ter wereld... IBIZA,Spanje.

Dit wordt een deep dive met 'webinarqueen' Irene Ogier en de mede gevorderde ondernemers. We ontmantelen je blind spots en delen de béste technieken en nemen AL je content onder de loep. Webinar, challenge presentatie. Ook je advertentie beeld, teksten en alle nieuwsbrief teksten. The devil zit in de details! Het zal je verbazen hoeveel quantum leaps je hier mee kunt maken! 


 Je gaat met een nieuw aangescherpte visie rondom webinars en challenges en zoveel meer naar huis. 


Special GUEST


We hebben ook een special guest ...  we hebben een fotograaf ingehuurd voor een middag., je ontvangt ook een solo beeld van jezelf op deze fantastische locatie. Je kunt haar tevens nog inhuren om een privé shoot mee te houden. Aanrader! Hiermee kun je op alle kanalen echt die  belichaming tonen van hoe jij als vrije online ondernemer leeft.  Als je dit wilt, boek dan de verlenging van je mastermind. 


Maak een diepe connectie met speciale ondernemers. Laat alles los in een magische omgeving en kom tot briljante inzichten. 


LIVE WIL NEVER BE THE SAME AGAIN!


Ga je voor buitengewone resultaten en gun je zelf de beste business en life style

In een luxe Villa op Ibiza  wel te verstaan. Compleet verzorgd van je fruit, green of celery juice, gewoon een lekkere croissant tot het diner met een wijntje of Gimber erbij...

Je hoeft er alleen nog maar heen te vliegen!

Eigen kamer, sparren met top ondernemers en samen groeien! 


Wil je je kamer delen met iemand, dat kan, je krijgt dan een kortingsvoucher van 300 euro per persoon. Vul dan SAMEN in bij je bestelling. Je moet dus wel even afstemmen met een leuke buddy van te voren. 
Geen zin om in het zelfde huis te zitten wil je lekker een hotel in je uppie. Geen probleem. Bij de veelgestelde vragen heb ik een aantal hotels opgesomd waar je ook bij kunt boeken. Zij zitten in de buurt van de villa. Je kunt gewoon lekker bij ons lunchen en met ons dineren als je wil.

Life changing

We ontmantelen je blind spots en delen de béste technieken en nemen AL je content onder de loep. Webinar, challenge presentatie. Ook je advertentie beeld, teksten en alle nieuwsbrief teksten. The devil zit in de details! Het zal je verbazen hoeveel quantum leaps je hier mee kunt maken! 

Deep dive

Drie dagen deep dive rondom webinars en challenges. 

We tweaken, schuren, polijsten zodat je in 2024 omzetten draait waar je U tegen zegt.

Aparte groep met badass vergevorderde online ondernemers. Max 8 deelnemers in de CASA

Samen Quantum Leapen

We ontmantelen we je blind spot, voor ieder is dit anders. We doorbreken je normale businesss en resultaten en je ontdekt een nieuwe visie op jouw potentie als ondernemer en als persoon. 
Alleen voor gevorderde online ondernemers 

De groep wordt als volgt samengesteld:

Ik maak een selectie op basis van ambitie, commitment en type ondernemer.  Een veilige omgeving waarin je volledig open kaart kunt spelen zodat je maximaal groeit. 

We dragen elkaar naar een volgend level, onder mijn bezielde begeleiding. 

Je voegt zelf waarde toe én sluit af met nieuw MEGALOMAAN perspectief en learnings die je gelijk kan toepassen

Happy customers

Linda Krohne, spiritueeel coach 

De eerste keer dat ik een webinar gaf volgens de richtlijnen van Irene zette ik 17k om in 1 uur. Ik kon het niet geloven. Alleen als het niet bij 1x blijft, dan ontkom je er niet meer aan te accepteren dat dit is wat je kan en je gegund is. Echt superblij mee, ook voor mijn klanten. Want die maken een megatransformatie door momenteel. PS: mijn tweede webinar daar draaide ik direct 10.000 euro mee om

Miranda Nouwen

Directeur, Power up academy

Direct 10.000 euro omgezet
Hoe je jouw dienst of product ECHT zo goed mogelijk over de bühne krijgt? Na mijn miljoenenbedrijf startte ik from scratch met mijn nieuwe bedrijf. En dat is precies wat Irene in beeld kwam. Zij heeft mij supergoed geholpen door stap voor stap naar die lancering toe te werken.
Zij legt het zo goed uit dat ik precies wist wanneer ik wat moest doen.


Mijn eerste challenge succesvol kunnen draaien en 33x mijn online training kunnen verkopen. "

Het heerlijke van werken met Irene is dat ze zo super to the point en praktisch is. Ze geeft je bakken aan handige how-to's waar je direct mee aan de slag kunt om je online marketing naar een hoger level te brengen. Bijvoorbeeld hoe je van A-Z goede webinars en challenges kunt geven. Hiermee heb ik gelijk mijn eerste challenge succesvol kunnen draaien en 33x mijn online training kunnen verkopen.

Marja Boxsmeer 

Autismecoach

Meer dan een miljoen met  1 webinar

1 webinar... meer dan een miljoen omzet...

Ik heb er één die maar goed blíjft draaien.  Ik neem je mee in mijn analyse. Uiteindelijk heb je er dus maar één nodig en kun je eindeloos tweaken. 

Hoezo salesgesprekken? Die heb je eigenlijk niet meer nodig!

Ook een ton draaien met challenges? 

Ik deed het al een keer of 10, of 11...tonnen met challenges.  Ik ben de tel een beetje kwijt. Ik leer je in elk geval van A tot Z wat ik doe waardoor ook jij een ton draait met een challenge. In een weekje dus. 

We analyseren en groupe waar jouw goud ligt tot het kleinste detail zodat jou dit ook gaat lukken

FAQ

Waar baseer je de deelnemers op

Ik selecteer op ambitie, commitment, ervaring. Ook kijk ik of er een match is met de rest van de groep. We blijven in een kleine setting, max 7 deelnemers,  zodat er zoveel mogelijk 'in depth" aandacht is voor iedereen. 

Waar baseer je de deelnemers op

Ik selecteer op ambitie, commitment, ervaring. Ook kijk ik of er een match is met de rest van de groep. We blijven in een kleine setting, max 6 deelnemers,  zodat er zoveel mogelijk 'in depth" aandacht is voor iedereen. 

Hoe gevorderd is vergevorderd qua ondernemer?

Je hebt al een online business. Je hebt weggevers, funnels, goed bereik op Social Media, de hele shabang is op orde. Dit traject gaat puur en alleen over super converterende webinars, challenges, en online verkopen nadien.

Kan ik eerder naar de locatie komen?

Zeker,  je kunt de avond tevoren aankomen, dineren. Je kunt ook na afloop blijven tegen meerprijs als je er verder nog een workation achteraan wil plakken. We hebben de villa de hele week gehuurd. 

Wat zit er in de 3 daagse

ALLES! Inclusief, ontbijt, lunch, vieruurtje, wijntje, diner! 
En ook overnachting in een eigen kamer. Je hoeft er alleen nog maar heen te rijden, vliegen of treinen.

Kan ik dieetwensen doorgeven?

Absoluut. We kunnen rekening houden met je dieet.

Kan ik langer blijven?

YES, je kunt je workation verlengen tot het eind van de week tegen een meerprijs van 700. We hebben de villa voor de hele week geboekt. Dan kun je mooi ook een fotoshoot boeken om geweldige beelden van jou als vrije ondernemer mee te nemen!

>