Mastermind Online Business Mastery


Business  optimaliseren ​
​Masterminden
​Business Retreat


​Er zijn 3 sleutels tot Online Business Mastery


Volledig in de actie stand staan

Proximity = power

Momentum 

En dat zijn de 3 sleutels die ik opneem in mijn nieuwe programma Mastermind online Business Mastery

Je familie houdt van je,  je vrienden ondersteunen je maar begrijpen niets van het ondernemerschap.

Dan kan ondernemen eenzaam voelen.

Een mastermind groep kan je business vleugels geven.

Je wordt het gemiddelde van de mensen met wie je direct optrekt. Zet je verwachtingen dus hoog in en omring je met ondernemers die ook grote dromen hebben.​

En die niet blijven dromen maar ook écht in actie komen.


​Heb je een stabiele omzet en voor nu direct ook voldoende klanten?

Het gaat goed maar het mag eigenlijk nog wel beter. 

Je verdient je geld maar je dromen zijn groter. ​

​En je voelt dat je nog een wereld aan kansen laat liggen, met name online.

Kortom; ben jij er klaar voor om je bedrijf naar het volgende level te brengen?

Want je blijft je maar hangen op het zelfde niveau aan inkomsten, hoe hard je ook werkt?

Wil je je inkomsten opschalen en makkelijker meer omzet draaien?

Ben je tevreden over je inkomen maar vergt het wel van je dat je altijd maar met je bedrijf bezig bent, de klok rond? En staat je omzet dan weer niet in verhouding tot het aantal uren dat je werkt?

Wil je minder ‘to do’ lijstjes waar nooit een einde aan lijkt te komen en echt slimmer en gestructureerder werken, volgens een bewezen aanpak?

Wil je minder ín je bedrijf werken en is het tijd om ààn je bedrijf te werken zodat je je tijd
overhoudt voor de dingen die je óók leuk vindt om te doen?

​Lees dan vooral door.

Ik zie heel veel ondernemers op dit punt blijven​ hangen.

​Je hebt een omzet waar je niet over mag klagen, maar het kost wel veel tijd om die te realiseren. Je bent heel gelukkig met wat je doet maar ervaart niet echt de vrijheid die de reden is geweest om te gaan ondernemen. Je bent altijd druk met het werven van nieuwe klanten óf met het leveren van je diensten, daarom heen is er weinig tijd voor andere dingen.

En al die tijd was dat oké. Je doet immers wat je leuk vindt, bij het opbouwen van een bedrijf hoort nu eenmaal dat je de eerste periode investeert. Ja, ook vooral in tijd en energie. Maar dat punt ben je op dit moment eigenlijk wel voorbij. Het wordt tijd voor iets nieuws.

Voor meer. voor anders.

Maar hoe dan?

Denk je nu:

 • Hoe kan ik mijn omzet verhogen zonder veel harder te moeten werken? Ik heb echt geen extra tijd meer?
 • Hoe bereik ik mijn doelen op een schaalbare manier, hoe moet ik dat doen en waar moet ik beginnen?
 • question-circle
  ​Ik  ben op zoek naar een systeem, naar een strategie, ik wil de regie over mijn omzet krijgen. Maar hoe doe ik dat, wat past er bij mij, bij mijn bedrijf, bij mijn klant. Ik heb geen tijd om dat allemaal uit te zoeken.
 • ​​Online ligt er een wereld aan mogelijkheden, ik zie alleen niet hoe dat optimaal voor mij zou kunnen werken.
 • question-circle
  Hoe bouw ik een team, hoe maak ik mijn diensten nu echt schaalbaar?
 • ​Ik wil wél meer omzet maar niet nog meer ten koste van mijn privéleven,

Hoe pak ik bovenstaande punten nu aan?

​Wat is jouw volgende niveau?

Wat is voor jou het eigenlijk ‘het volgende niveau’? 

 • ​Twee ton omzetten met je bedrijf? (Of meer, ik deed inmiddels 7 lanceringen van een ton en weet van de hoed en de rand en kan je helpen met jouw online lanceringen op elk niveau 😉 )
 • ​Je omzet verdubbelen en minder hard werken?
 • ​Je man met pre-pensioen kunnen sturen of mogelijk maken dat hij parttime kan werken?

​Ik ga met je meekijken waar je op dit moment staat in je ondernemerschap en je  tonen wat je volgende stappen zijn om samen je groei te optimaliseren en dit voor elkaar te krijgen!

Hoe zou het voor je zijn als je:

Kunt sparren met een doorgewinterde online ondernemer over hoe dit aan te pakken zodat je kunt gaan modelleren in plaats van het wiel zelf uit te vinden?
Om op niveau en met bewezen plannen en strategieën aan de slag te gaan, in een groep met gelijkgestemde high-achievers?

Om te leren welke acties je moet nemen, die op jouw bedrijf aansluiten om je bedrijf echt naar dat volgende niveau trekken?

Dat is mogelijk als binnen de Mastermind Online Business Mastery

Sinds jaren werkte ik intensief met mijn VIP klanten die aan de Online Succes Academie deelnemen. Ik zie wat er met hen gebeurt. Ik zie hoe waardevol mijn kennis is. Ik zie wat ontstaat als we mijn bewezen kennis en ervaring over online ondernemen combineren met jouw droom om next level te gaan. Ik zie hoe waardevol het waardevol het masterminden is met deze groep, hoe groot de stappen zijn die gezet worden na het sparren op niveau.

Inmiddels is mijn VIP traject vol en ik wil meer ondernemers op hoog niveau verder helpen.

En ik weet ook dat je verwachtingen het gemiddelde zijn van de mensen met wie je direct optrekt. Zet je verwachtingen dus hoog in en omring je met ondernemers die ook grote dromen hebben. 

En die niet blijven dromen maar ook écht in de actiestand komen.

Wat masterminden mij bracht:
Zelf heb ik ruim een jaar met een mastermindgroep gewerkt met top ondernemers en ik merkte dat we allen enorm groeiden door intensief en high level met elkaar op te trekken. Een vraag? Binnen no time kreeg je zoveel fantastische adviezen waar je echt aan wat hebt en waardoor je direct in de actiemodus terug komt om door te stomen. Het heeft mij een topjaar vol verbintenis en groei gebracht. En nog spreken we elkaar, 2 jaar na dato nog graag.

Wat ​gaan we doen?

We hebben bij aanvang een halve dag een live persoonlijke tekentafelsessie om te inventariseren waar je nu staat en waar je naar toe wilt: we maken de schets van je ideale bedrijf.We bekijken je  ​ diensten en producten.Welke leveren nu daadwerkelijk omzet op en waar wordt je blij van? Wat kunnen we verbeteren als je er inderdaad nog aan hecht. Wat kunnen we veranderen zodat jouw tijd minder intensief wordt gebruikt én je maximaal resultaat hebt. Het liefst schaalbaar!

We maken een actieplan voor de komende maanden en bepreken welke acties er moeten worden doorgevoerd, hoe wanneer en door wie. Het is absoluut niet gezegd dat jij een extra bulk werk op je krijgt. We bekijken wat automatisch kan worden geregeld, waar je eventueel een assistent voor kan inhuren zodat jij je kunt focussen op de taken waar jij het liefst mee bezig bent.

​Ik help je graag 1 op 1 verder.We bekijken het marketing plan en bijbehorende actieplan, kijken of je nog op de juiste koers bent en welke volgende stappen je n u gaat zetten​. #accountabilitytime!

Na de tekentafelsessie zijn er de komende 6 maanden elke maand  een groepsmastermind sessie

Je krijgt toegang tot mijn bibliotheek aan live kennis en de online training die bij jouw next level onderneming past. Welke training(en) dat worden bespreken we tijdens het intake gesprek

​Wat levert het je op?

​Je hebt een glasheldere duidelijke omzetdoelstelling waar je ook nog in gelooft omdat je een dag tot dag stappenplan hebt om het waar te maken en waarin alle deelstappen zo eenvoudig in zijn uitgewerkt zodat ze heel goed op te volgen zijn en dus het resultaat gegarandeerd is.
Je hebt een perfect matchend aanbod geformuleerd dat schaalbaar is waardoor je meer klanten kunt helpen

​Je hebt een ​dag tot dag actieplan waarmee je alle kanten van online marketing benut waarmee je ook die doelstelling, hoe ver deze ook nog van jou verwijderd staat, te kunnen realiseren, zonder dat het je meer tijd kost.

​We hebben de keuze gemaakt welke strategie het beste past bij jou, bij je bedrijf, bij je doelgroep en bij je doelstelling en hoe je deze kan implementeren voor meer omzet en in minder tijd en meer vrije tijd​.

Je hebt exact door hoe je optimaal gebruik kunt maken van de kansen die het internet je biedt

​Eindelijk meer omzet in minder tijd meer vrije tijd en veel meer voldoening in je werk Great business operators get tired: great business owners get rich

Voor wie is ​deze mastermind een must?

Je hebt je bedrijf op orde en wilt meer, misschien eindelijk een ton omzetten of meer ... Of meer tijd overhouden door minder hard te werken. 

​Je wilt makkelijker jouw ideale klant ​bereiken, meer omzet en meer vrijheid krijgen.

Je wilt inspiratie, je inkomsten opschalen, je wilt meer omzet en het liefst minder uren werken.

Ook als je al succes hebt, maar op zoek bent naar de nieuwste inzichten in hoe je je bedrijf onafhankelijker van jou kan laten draaien en eindelijk de stap naar dat magische passieve inkomen te zetten.

 O ja, en ook graag wat extra tijd om dingen te doen die je ook leuk vindt! 

 What good is inspiration if it's not backed up by action?


Wie ben ik:

De afgelopen 4 jaar deed ik 7 lanceringen van meer dan 100.000 euro in 6 weken.

Ik heb meerdere cursisten geholpen een ton om te zetten met hun online programma, hoe trots ben ik ook op hén, dat zij mijn voorbeeld volgden!

Als online business coach leer ik ondernemers online trainingen te creëren en deze online goed te verkopen. Dat is mijn expertise en ik heb de afgelopen 10 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden. 

In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen, online marketing en sales. De lessen die ik leerde van Keith Cunningham, Tony Robbins, Pa Joof, Russel Brunson heb ik vertaald naar de Nederlandse markt en op jouw bedrijf toepasbaar gemaakt. Last but not least: Veronique Prins begeleidde mij jarenlang ​in mijn groei om het gat in de markt te vinden en mijn droomaanbod te creëren.

Ik heb volledige financiële vrijheid voor mij en mijn gezin kunnen creëren in de afgelopen 3 jaar.
Een fantastisch vrijstaand huis kunnen kopen voor ons gezin. En nu ​is het moment aangebroken dat mijn man parttime kan gaan werken. Alles dankzij het slim schaalbaar werken dat ik je wil leren!

Online ondernemers hebben de toekomst

​Hoe kan ik je helpen met een explosieve groei van jouw bedrijf:


Mastermind Online business mastery
8 maanden Programma


 • Alternate Arrow Circle Right
  Live persoonlijke tekentafel sessie (3 uur) met Irene om te inventariseren waar je nu staat en waar je naar toe wilt: we maken de schets van je ideale bedrijf. We maken samen je online marketing plan voor de komende 8 maanden en maken een haalbaar actieplan, dat je wekelijks kun implementeren.
 • Alternate Arrow Circle Right
  8 uur 1-0p-1  online coaching calls met Irene. Op te nemen als 8 keer 1 uur of 16 x een half uur door de 8 maanden heen. We bekijken het marketing plan en bijbehorende actieplan, kijken of je nog op de juiste koers bent en welke volgende stappen je nu gaat zetten​. #accountabilitytime!
 • Toegang tot mijn online bibliotheek aan online programma's:​ ​met minimaal 30 online video's en werkbladen, templates en hoe alles te implementeren. Gaandeweg komt er vast nog één en ander bij, want overdelivery is mijn middle name.  Converterende webinars geven, winstgevende e-mailmarketing, funnels en verkoopgesprekken die voor hoge conversie zorgen en ook nog eens je ideale klant in het hart raken.
 • Oh ja kleine toevoeging misschien denk je: in de basis ken ik dit wel.... Think again: de kennis die ik deel in deze online lessen zijn nooit eerder vrijgegeven en ... o ja ik lanceerde 7 keer ​mijn Online Succes Academie voor meer dan een ton, hoe je dit doet... dat leer ik je!
 • Alternate Arrow Circle Right
  ​10 maanden online Facebook​ community waarin ik (werk)dagelijks je vragen beantwoord zodat je direct door kunt na het stellen van je vraag.
 • Alternate Arrow Circle Right
  Maandelijkse online groepsmastermind sessie met max 8 deelnemers waarin we actuele vragen bespreken, case studies behandelen en met praktische oplossingen komen.
 • Alternate Arrow Circle Right
  3 daagse trainingintensive/retraite​​ all inclusief. Tijdens ​deze dagen werken we plannen uit, tunen we in op het grotere plaatje en inspireer ​ik je met mijn laatste business insights. 
 • Alternate Arrow Circle Right
  ​Elke 8 weken een online implementatie dag, hierdoor ​ontstijg je je - dat moet ik nog implementerenstand- blijf je in de actiestand én kom je echt dichter bij de resultatenkant. Dit zijn er 4 in totaal. Je kunt meedoen vanaf je eigen pc.
 • Alternate Arrow Circle Right
  1 live dag online marketing laatste trends en kansen ​
 • Alternate Arrow Circle Right
  1 live dag webinar conversie en online lanceringen naar 100.000
 • Alternate Arrow Circle Right
  Wekelijkse accountability mail zodat je gemotiveerd en geïnspireerd blijft
 • Alternate Arrow Circle Right
  Een fantastische groei in je bedrijf

​Je investering:

 €​12997 ex btw


In termijnen betalen kan ook, je betaalt dan 12 x ​1200 ex btw. (uiteindelijk ​1403 euro meer). ​

Er is maar één reden om hiermee te starten:
omdat je het heel graag wil en echt nodig hebt.


Je doel is groots en je bent bereid je armen uit de mouwen te steken!

Ik werk graag met jou als jij gecommitteerd bent aan jouw doel. 

Je kunt nu instappen op dit programma.
Ik nodig je graag uit voor gesprek om met je kennis te maken. Ik ben benieuwd naar je doelstellingen en drijfveren en we overleggen of het programma bij jou past.
Heb je hier interesse in stuur dan een bericht aan irene@dewebacademie.nl​.


>