Category Archives for "Geen categorie"

Je kunt niet managen wat je niet meet

online marketing plan maken

Voor de vijfde keer was ik bij Tony’s Unleash the Power Within Event, tussendoor schreef ik toch weer 49 pagina’s met aantekeningen...

En aangezien Tony Robbins de King Of Helpend Quotes is en je daar zoveel fantastische lessen uit kunt halen heb ik daar een aantal voor je verzameld:

You can‘t manage what YOU do not measure vertelde Tony.
Met andere woorden je kunt niet managen wat je niet meet.
En inderdaad go with the flow ondernemen leidt maar tot een ´vaag‘  resultaat.
Net zoals in de reclame van Royal club  “doe maar een autootje” je ineens in een stupide bolide rijdt.

Plannen belangrijk, meten van je resultaten enorm belangrijk.
Want dan kun je bijsturen

Kijk welke acties je in kan zetten om je resultaten te behalen: een webinar organiseren of zelfs twee of zes. Een challenge organiseren of een live online workshop. daar je één op één gesprekken uit halen of direct een aanbod doen en goed verkopen.Online Marketing Plan 2021 Maken


Life Is the dance between what you desire and fear the most

Het leven is een dans tussen wat je het liefste wilt bereiken en het spannendste vindt.
Hiervan is het doel niet je angst te overwinnen maar om er mee te dansen. En raad eens... Ik ben gek op dansen. Maar in deze tijd zie ik veel ondernemers verstijven in angst. En daar wil ik je bij helpen.

Want het is logisch maar zo niet helpend. Kijk naar waar je wel de regie over kan pakken. Praktisch alles kan online: dat bleek ook maar weer bij UPW. Want zelfs plankje breken kan met 12.000 man online. En de persoonlijk doorbraken werden groots gevierd.

Succesvolle ondernemers hebben allemaal een coach, een mentor of trainer die ze uitdaagt acties te ondernemen die buiten je comfortzone zijn.

The ennemy of execution IS complexity
Was ook zo’n mooie ware uitspraak; want hoe ingewikkelder je je plan maakt, des te minder je in actie zal komen of in actie blijft.

Om het nu allemaal niet te complex te maken maar wel de regie terug te pakken wil ik je uitnodigen voor mij strategische online marketing dag. Online via zoom maken we samen jouw online marketingplan voor 2021 zodat je je resultaten echt gaat behalen. Deze dag vindt online plaats via zoom in een hele kleine groep ( max 8) ambitieuze ondernemers.

We maken een omzetplanning per maand bedenken hoe we een onweerstaanbaar aanbod kunnen maken van jouw dienst dat helemaal 2021 proof is en hoé je dit gaat verkopen. Ook kijken we of dit past bij jouw ideale jaar, bij wat je ook op persoonlijk vlak wil ervaren en bereiken.

Claudia schreef bijvoorbeeld op dat ze eind 2019 een watervilla wilde bewonen. En raad eens: in november 2019 kocht ze haar droomhuis. Geen toeval: haar plan lag hieraan ten grondslag.

Denk je dit is voor mij:  Claim dan hier je plek.We stellen SMART doelen:
→ Wat wil je bereiken binnen nu en 12 maanden?
→ Wat kan je weerhouden om je doelen te bereiken?
→ Wat zijn de belangrijkste redenen waarom je dit wil bereiken
→ Wat is je belangrijkste omzet generator en hoe kunnen we hier jouw droomaanbod voor maken dat woest aantrekkelijk wordt voor jouw ideale klant.
→ Wanneer wil je je doelen bereiken en welke strategieën ga je gebruiken om deze doelen te bereiken?
→ Wanneer doe ik precies welke actie?

Jouw investering is 197 euro. Je gaat naar huis met je complete Business jaarplan voor 2021.

Zodat je én kunt meten én je resultaten zelf kunt managen.

Laat 2021 niet aan het toeval over!

Naast mijn 'reguliere'  omzet lanceerde ik de afgelopen jaren 8 x voor 100.000 euro in een paar weken en de laatste lancering deed ik zelfs in één week.

Dat is geen toeval, mijn businessplan is hier de basis voor geweest. Altijd. Wil je leren hoe jij dit kunt toepassen op jouw business? (Klik)

De laatste quote die ik even voor je wil aanhalen is deze

Never leave the room without some sort of action:

Ofwel sluit ook dit artikel niet af zonder een actie te nemen.

Wat zal dat zijn?
Claim een van de 8 digitale stoelen

Fijne dag!


>