De break-even funnel: de ​enige manier om tegen

zeer lage kosten je e-maillijst ​waanzinnig te laten groeien

en direct omzet te maken.

Dit is de manier hoe ik met slechts 1220 euro in 6 weken  119.000 euro omzette. In slechts één uur ga ik je laten zien hoe je met een heel klein product of dienst  20% meer nieuwsbrieflezers krijgt en 6 keer x omzet


Heb je al eens gehoord van break-even funnels? Trip Wires of One Time Offers? Denk je nu "Hallo Irene, waar héb je het over? " geen probleem,  dat ga ik direct uitleggen.


Je hebt het zo voor elkaar als je weet wát je moet doen en

hoé je het grote plaatje ziet en de juiste acties koppelt

Het is niets ingewikkelds maar wel iets wat je bedrijf enorme  groei kan brengen en daarom wil ik je leren dit toe te passen. 


En wat het zijn, deze break-even funnels, Trip Wires of One Time Offers?

Het werkt als volgt: je biedt iemand een gratis e-book of iets dergelijks aan, ze komen dan uit op de bedank pagina waar ze het kunnen downloaden en op dié pagina bied je dan je kleine product aan van bijvoorbeeld 27 euro. En van die verkopen betaal je dan de kosten van je Facebook advertenties. Met die advertenties breng je je e-book in de eerste instantie onder de aandacht bij de juiste mensen. 

Ik leg je uit hoe ik dit vorige maand toepaste:

Ik adverteerde voor 455 euro op mijn Social Media Plan op Facebook. Ik kreeg daarmee 553 nieuwe mensen op mijn e-maillijst en verkocht 20 keer mijn mini cursus Schaalbaar Ondernemen voor 25 euro. Drie van deze nieuwe lezers schreven zich ook nog in voor mijn live betaalde workshop van 35 euro waar er direct één deelnemer besloot om aan mijn traject van 2500 euro mee te gaan doen. 


Concreet gaf ik dus 455 euro uit en kreeg daar 533 nieuwe mensen voor op mijn e-maillijst. 

  • Ik zette 500 euro om met de verkoop van mijn mini-cursus 
  • Ik zette 105 euro om voor de workshop
  • en ik zette 2500 euro voor de training die ik verkocht. 

Dus ik gaf 455 euro uit en zette 3105 euro om. 


En dat is natuurlijk nog maar het begin.

Want die 533 nieuwe mensen op mijn lijst nodig ik straks uit nodig ik straks uit voor een vervolg waar ik mijn aanbod nogmaals zal doen voor mijn langere trajecten.


Technisch heel ingewikkeld? Neuh.

Lucratief? Enorm!

Ik én een aantal van mijn zeer succesvolle cursisten in de coaching en trainingsbranche passen dit op dagelijkse basis toe.


We verdienen onze advertentie-kosten terug: we adverteren op bijvoorbeeld Facebook voor een weggever en krijgen hierdoor een flink grotere e-maillijst en veel meer écht goedbetalende klanten. 

Want als deze klanten al één keer JA hebben gezegd tegen jouw aanbod, en met jouw werk aan de slag gaan, is de kans vele malen groter dat ze nogmaals ja zeggen, en dan tegen je hoger geprijsde aanbod. En dat gebeurt veelvuldig.


Hoe zou het voor jou zijn als jij dit toe zou passen?


Ik wil je graag in mijn betaalde Online Training precies uitleggen hoe ook jij dit proces in korte tijd begrijpt en toepast zodat je lijst groeit en ook direct je omzet.

​Dit ontdek je:

  • Wat kun je aanbieden, hoe werkt het, wat is het principe  en hoe kun je daar optimaal van profiteren en ook nog eens op de automatische piloot?
  • Case Study! Ik laat samen met één van mijn cursisten live zien hoe het voor haar werkt: Ze verdiende 600 euro aan Facebook advertenties terug: hiermee was haar advertentie campagne break-even. Belangrijker nog:
    daarna zette ze 16.000 euro om in een week.
  • Welke tekst je gebruikt op je bedank pagina zodat mensen direct beslissen op je aanbod in te gaan
  • ​Hoe je dit technisch regelt: ik laat mijn scherm aan je zien en we nemen het stap voor stap door
  • Je ontvangt de opname van de online training zodat je met mijn scherm ernaast je eigen geweldige aanbod kunt maken en ook kunt werken aan enorme groei van je lijst en verkoop van je diensten. 

Dit is hoe

Dit is de manier waarop ik met 1220 euro uitgaf aan Facebook advertentie en maar liefst  119.000 euro omzette in 6 weken.
#1st Rated

​Online Training Maak je Break Even Funnel


Ben je ook klaar voor een lucratieve manier om je e-maillijst enorm te vergroten en daarmee ook je omzet?

Meld je dan nu aan voor deze unieke  online training

​als je doet wat ik je leer zijn de mogelijkheden voor

het groeien van je bedrijf eindeloos! ​

Kan jij je het nog veroorloven om deze training  te missen? 
Stagneert de groei in je e-maillijst en krijg je je workshop maar moeilijk vol?​

Volg dan deze online training zodat je dit doorbreekt.

Wie ben ik?

Als online business coach leer ik ondernemers online trainingen te creëren en deze online goed te verkopen. Dat is mijn expertise en ik heb de afgelopen 10 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden. 

In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen online marketing en sales. 


​7 keer lanceerde ik mijn trainingen voor meer dan een ton in 6 weken.
 Daarnaast ging ik 2 keer op vakantie en ​4 keer op zakenreis in 201​9 én haa​l ik de beste omzet & winst ooit. Toeval? Natuurlijk niet; Ik heb een plan dat gegarandeerd werkt.

​​Werkt dit ook als je niet adverteert op Facebook of zoiets?

​Vertel je wat over de weggever die hierbij hoort?

​Ik kan er echt niet bijzijn, ik zit in Spanje, Mexico of Griekenland

Vergroot je aantal leads met deze methode en 

verkoop makkelijker én meer diensten. 

Meld je hier aan voor:

Online Training Maak je Break Even Funnel

Je ontvangt bij uitzondering ook de opname, dus ook als je er niet live bij kunt zijn,

kun je meedoen zodat je op je gemak aan de slag kunt!

>