​Blijft je omzet achter
of moet je heel hard voor werken
 voor een gemiddelde omzet?


Waardoor je omzet stagneert of deze zelfs daalt?


​Heb je een prachtig product of dienst maar lukt het je maar

niet om de omzet te bereiken ​die je als doelstelling had? 

 • check
  ​Ben je ​die ondernemer die al enkele jaren je bedrijf voert maar je omzet stagneert?
 • check
  Je voelt dat je een plafond hebt bereikt
 • check
  ​Is het lastig en tijdrovend om de juiste en de juiste hoeveelheid leads aan te trekken?
 • check
  ​Wil je meer grip krijgen op je maandelijkse inkomen en goed verdienen?

Eigenlijk is dat niet zo gek dat dit niet in een keer lukt want...

Eén van de redenen kan al zijn dat mensen ​niet tot een aankoop besluiten

omdat ze je nog niet kennen

Eerst moeten ze je ook nog ‘leuk vinden‘ en vertrouwen.  Dat is de ene kant van de zaak.  En dat kost tijd. En daar kan het al mis gaan. Want hoe vaak ben je nu in contact geweest met je ideale klant?

​Aantallen spelen ook een rol


Je moet er ook voor zorgen dat je genoeg leads hebt.

En hoeveel mensen kun je nu op een dag spreken?

Logisch dat je dus geen tientallen verkopen per dag hebt. Als je geen honderden mensen per dag spreekt.

En als je nu ook niet echt een type bent om de telefoon te pakken en​ koud te gaan bellen….

Hoe kom je dan überhaupt aan die tientallen of zelfs honderden leads?

Dus je schuift​ de acquisitie voor je uit en daardoor stagneert je omzet.


En er zijn zoveel kansen om omzet te maken ​ en al helemaal in de online wereld.Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

Maar je omzet kan ook dalen want de zakelijke wereld verandert. Aankopen worden meer en meer online gedaan

​Er moet dus iets veranderen als je omzet stagneert en je product/dienst niet of niet ​voldoende verkoopt. 

​De verkopen online nemen een hoogvlucht en het gat aan kennis om goed online te verkopen wordt steeds groter als je er niet nu mee aan de slag gaat. 


Je mist de boot als je te lang wacht met de kansen die het internet je biedt.

Je blíjft te hard aan de weg timmeren waardoor je je moe voelt en steeds vaker onderneem je zonder inspiratie.


En ook stagneert je groei. Je hebt te weinig uren in de dag, te weinig leads en je moet gewoon te hard moet werken.

Er moet dus iets veranderen. 


De snelste en makkelijkste oplossing voor jou met het meeste potentieel is om je producten online te gaan verkopen.


Met een gedegen strategie.

Want het kan ook anders...

​Hoe zou het zijn als je eens per maand, of eens per kwartaal in één keer een flink bedrag kan omzetten en je omzet een boost kan geven?

​En in één keer een flink aantal mensen mee gaan doen aan je ​programma,  je producten aanschaffen ​terwijl  je veel minder moeite hoeft te doen deze mensen te bereiken?


Wanneer je leert goed online te verkopen zal je zien dat je je omzet wel 10, 20 of 50 procent hoger kan worden dan wat het nu is.​ En ook nog eens met minder inspanning.


Als je deze methode goed in de vingers krijgt ben je verzekerd van een stijgend inkomen op de korte maar ook op de lange termijn.  Het is dus geen quick-fix maar een vaardigheid die je de komende jaren meer omzet brengt.

​Waarom kun je nu nog niet goed online verkopen​?​

Eigenlijk is het heel logisch. Het is immers een vaardigheid, echt een skill die je moet leren. Ook ik ben hier niet zo voor geboren.
Alhoewel ik nu online heel succesvol ben en een heel succesvol bedrijf heb opgebouwd: ook ik heb hierin moeten investeren en heb ik vele trainingen gevolgd in binnen en buitenland voordat ik dit onder de knie kreeg.

Het mooie hiervan is dus dat het dus wel allemaal te leren is.


​Wat je allemaal nodig hebt is dat je leert:

 • check
  ​met een frisse blik naar je productaanbod te kijken en te zien hoe je deze ​ ​kunt opschalen
 • check
  hoe je een goede sales tekst schrijft
 • check
  ​hoe je warme leads  online ​bereikt
 • check
  ​hoe je een band opbouwt met deze leads
 • check
  ​hoe je deze leads de aandacht geeft​
 • check
  ​hoe je online verkoopt vol vertrouwen en met heel veel plezier en vooral ook met succes!

​Hoe zou het zijn als je...

​leert goed online te verkopen? Als je je bedrijf opnieuw uitvindt en zeeën aan tijd over hebt net als ik? Ik coach nu maar 3 uur per 2 weken en daarnaast heb ik een meer dan prachtig inkomen. ​

Hoe zou het voor je zijn als je meer tijd over hebt voor je kinderen, je hobby's, om te reizen?

Het kan écht in deze tijd. Je hoeft alleen nog maar te leren hoe je dit aanpakt. Wat je nog wel gaat doen en wat niet. Dus welke keuzes je kunt maken om zo slim mogelijk zo veel mogelijk omzet te draaien én je klanten goed helpt.

Dat is de reden dat ik het ​(High Level) jaarprogramma Goed Online Verdienen heb ontwikkeld

Dit ga je krijgen:


Hoe je een webinar presentatie opbouwt zodat je deelnemers geboeid luisteren en getriggerd worden om aan je programma/training/coaching mee te doen
Waarom Erbn het kennen van de emotionele redenen om iets te kopen werkt bij het verkrijgen van de juiste ideale klant

Waarom het samen oefenen van de webinar techniek je helpt je techniekpaniek te overwinnen

Waarom het stellen van kwalificerende vragen jouw ideale klant helpen besluiten dat hij of zij echt bij jou moeten zijn en niet bij je concurrent


… procent van de ondernemers geven nog geen webinar

Wist je dat je wel 50 Procent conversie (aankopen) kan bereiken met het geven van een webinar? Wat zou dat voor jouw bedrijf kunnen betekenen?


Geheim: de helft van de mensen die zich aanmeldt voor een webinar vergeet het en komt niet opdagen op je webinar.
Je kunt een paar saaie herinneringen toesturen maar dat kan ook tot irritatie leiden. Ik leer je hoe je dit voorkomt en hoe je er voor zorgt dat er veel meer mensen live bij je presentatie aanwezig zijn.

Problemen
Ondernemers die net starten met het geven van webinars delen zoveel waarde dat de deelnemers ze hartelijk dank aan het einde van het webinar. “Ik kan zo weer verder, dank je wel!” Hoe kom je nu tot een formule die jou een goed gevoel geeft omdat je de mensen helpt maar waarmee je de deelnemers wel warm krijgt om mee te doen aan jouw training/workshop/programma?

Fout
Wat ik zie dat veel ondernemers fout doen is…. Hun allereerste keer direct een mega volle bak hebben. En doordat er niet (genoeg) geoefend is, flopt het webinar en verliezen ze ook het vertrouwen en het plezier om er nog eens een te geven.

Aanbod is niet aantrekkelijk er is geen reden om nu  te kopen

 • check
   Je magische online marketingplan​ dat je maandelijkse inkomen garandeert.
 • check
  We cre​​​​ëren en uniek en schaalbaar aanbod op basis van ​jouw kennis. ​Zo ben je straks niet meer afhankelijk van het aantal uren dat je werkt ​​en ook niet in de omzet die je kunt bereiken. ​En dit maakt de weg vrij naar een ongelimiteerd inkomen.
 • check
  Het unieke format voor goed converterende salespages/ verkooppagina's zodat je toekomstige klant getriggerd wordt door zijn/haar probleem of uitdaging en jouw oplossing en met je aan de slag wil gaan, sterker nog, voelt tot op zijn botten dat hij of zij bij jou moet zijn. Je product kan nog zo goed zijn, als men op internet niet kan lezen hoe waardevol het is, heeft het geen bestaansrecht. Ik deel met jou mijn unieke salespage formule die al 3 jaar op rij mede uitmaakt van mijn hoge programma verkoop.
 • check
  ​Converterende webinars. Ik deel met deze selecte groep mijn gouden webinar ​formule die mij tonnen aan omzet hebben opgeleverd. Ik leer je de opbouw, we bespreken jouw content hoe je de upsell kun inkleden.  Maar ook hoe je tijdens en ook na het webinar de hoogst mogelijke omzet kunt behalen. Zelfs als je introvert bent. Als je kiest voor High Level dan oefenen we, beoordeel ik je eerste webinar en geef je tips zodat je webinar zoveel mogelijk rendement oplevert.
 • check
  Expertise, je wordt een pro in het geven van webinars (en zo ga je  maandelijks je omzet enorm verhogen.) We gaan echt testen en oefenen en je komt de training uit als een pro. Want weten hoe je het doet is nog niet hetzelfde als de ervaring die je gaat opdoen waardoor je zeker in je schoenen staat. Ik leer je dit implementeren en uitvoeren.
 • check
  Mijn winstgevende e-mailmarketing formule. Je leert e-mailmarketing toe te passen op je salespage én op je converterende webinar en hoe je dit aan elkaar verbindt en optimaliseert. Met een sporadisch e-mailtje kom je er niet. Met een goed doordachte strategie kom je er gegarandeerd! Alle templates die voor mij werken ontvang je in deze training. E-mailmarketing is nog altijd de beste manier van marketing. Het gaat niet over het sturen van een sporadisch e-mailtje. Ik  heb duizenden euro's betaald om het te leren daar bovenop komt nog eens het  leergeld om dit alles door te voeren en die stappen deel ik met jou. Wees niet bang dat ik een  foute autoverkoper van je maak. Ik leer het je het zo toe te passen dat het jou past als een handschoen en jouw ideale klant aanspreekt.

​Een winnende online marketing formule van a tot z


​Dit is een uniek programma in Nederland. Niemand biedt dit aan.


Ik ben de wereld overgevlogen om alle elementen van Online Marketing die je tot succesvolle online ondernemer te maken te leren en uit te voeren. Deze trainingen hebben mij bij elkaar wel meer dan honderdduizend euro gekost, naast ook mijn tijd en inspanningen om het werkend te krijgen voor mijn markt. 


Alles wat ik geleerd heb wil ik aan jou overdragen. Ik wil jou die zoektocht besparen en ik had gewild dat dit bestond toen ik startte.

Alle winnende onderdelen van online marketing ontvang je hier bij elkaar, ik neem je ook nog bij de hand voor het uitvoeren.


De KRACHT van dit jaarprogramma is dat je niet alleen kennis aangereikt krijgt maar dat je het echt gaat implementeren. Met mijn ondersteuning.  Ik neem je aan de hand met het implementeren en uitvoeren. Het resultaat is dat er een winnende online marketing formule staat van a tot z met alle onderdelen die noodzakelijk zijn om alle kansen die het internet je biedt te omarmen en te benutten zonder dat je klotsende oksels krijgt van de techniek. Ik help je. We oefenen net zo lang tot je je er vertrouwd mee voelt.

 Praktische inhoud

 • check
  ​De eerste live dag draait om E-mailmarketing en is op 17 februari
 • check
  ​De tweede live dag heeft het thema Salespage en is op 10 juni
 • check
  ​De tweedaagse VIP dagen zijn op 9 en 10  september. We gaan je webinar vormgeven. In de avond dineren we samen met de medecursisten en kun je met elkaar sparren op niveau. Hierdoor kun je tot grote doorbraken komen en levens veranderende inzichten krijgen waardoor je het goed online verdienen heel snel kunt bereiken. Je maakt je webinar, we oefenen met de techniek zodat je hier bekend mee raakt en ontspannen je eerste webinar gaat geven.  *Alleen de overnachtingkosten zijn voor eigen rekening.
 • check
  ​En natuurlijk een online community, zodat je gemotiveerd en geïnspireerd blijft door ondernemers die net als jij willen groeien. Het ondernemerschap kan eenzaam zijn en het is lastig om ambitieuze ondernemers om je heen te verzamelen net zoals jij ben. ​Aangezien je het gemiddelde wordt van de ​ 5 mensen met wie je je omringt, is het belangrijk dat je je met de juiste mensen omringt. En we weten allebei dat er maar weinig mensen zijn die ambitieuze doelen stellen zoals het omzetten van meer dan een ton.
 • check
  Je krijgt (alleen in het High Level pakket) 1 op 1 coaching met mij zodat je  sneller vooruitgang kunt boeken om je resultaat te behalen. Dit is elke ​maand een half  uur gedurende 10 maanden ​en groepscoaching elke 2 weken een half uur. Even voor de duidelijkheid: ik bied verder geen  1 op 1 coaching meer aan.
 • check
  Er zitten o​nline lessen bij zodat je op ieder moment je lessen opnieuw kunt bekijken, je inhoud kunt aanscherpen zodat je iedere keer meer resultaat bereikt

​​Over mij​

 Als online business coach leer ik ondernemers online trainingen te creëren en deze online goed te verkopen. Dat is mijn expertise en ik heb de afgelopen 10 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden. 

In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen online marketing en sales. 

“If you can dream it, visualize, plan it in and do it!” 

Na mijn HBO  opleiding heb ik bij elkaar wel bijna honderdduizend euro geïnvesteerd in mijn eigen ondernemersontwikkeling. Ik noem dit mijn leergeld en ik heb echt wat moeten overwinnen om zoveel in mijn eigen ontwikkeling te investeren. Maar het was het waard. Ik weet hoe ik in enkele weken ook honderdduizend euro kan omzetten met een prachtig programma en een strategie die ik mij eigen gemaakt hebt. Dit kun je echt meerdere keren per jaar doen en hoe je dat doet wil ik je graag leren.
Ik heb een volledige financiële vrijheid voor mij en mijn gezin kunnen creëren in de  afgelopen 3 jaar.

Dit jaar heb zelfs een mooier huis kunnen kopen voor ons gezin dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. In loondienst was dit mij nooit gelukt! Allemaal omdat ik weet hoe je het internet voor je kunt laten werken.
En dat wil ik jou ook leren.

​Voor wie is d​it jaarprogramma?

 • check-circle-o
  ​Wanneer je een ambitieuze ondernemer bent
 • check-circle-o
  ​Je hebt zelfleiderschap en een winnaars mentaliteit.​ Het doel heiligt de middelen. Je laat je niet van je ​pad afbrengen. 
 • check-circle-o
  ​Je staat in de actie modus en je bent bereid grote stappen te zetten
 • check-circle-o
  ​Je durft uit je comfortzone te komen, natuurlijk help ik je daarbij. 
 • check-circle-o
  Je wilt 100.000 of meer omzetten

​Voor wie is dit niet?

 • times-circle-o
  ​Wanneer je een absolute starter bent
 • times-circle-o
  Als je nog geen aanbod hebt
 • times-circle-o
  ​​​Wanneer je weinig ambitie hebt​
 • times-circle-o
  ​Als je achterover leunend wacht op wat ik je aanreik en niet gaat implementeren.
 • times-circle-o
  ​Wanneer excuses verzinnen je dagelijkse natuur is en je het liefst verstopt in je comfortzone

Zo is het programma opgebouwd

​High level ​

​JAARPROGRAMMA

Max ​10 deelnemers

 • check-circle-o
  ​Optimalisatie en opschalen van je aanbod
 • check-circle-o
  ​Salespage training online
 • check-circle-o
  Converterende webinar training online
 • check-circle-o
  E-mailmarketing training online
 • check-circle-o
  1 op 1 online coaching met mij: 10 maanden, elke  ​maand een half uur.
 • check-circle-o
  ​Groeps coaching ​ elke twee weken een uur
 • check-circle-o
  Support van mijn virtuele team twv ​500 euro (max 10 uur) voor assistentie van inrichting van je systemen
 • check-circle-o
  Live trainingsdag e-mailmarketing. We maken je eerste e-mailserie/weggever of optimaliseren deze.
 • check-circle-o
  Live trainingsdag salespage. We reviewen, verbeteren en scherpen je salespage aan zodat deze resoneert met jouw ideale klant.
 • check-circle-o
  2 daagse training webinars. Niet alleen schrijven we je webinar ook oefenen we hands-on, en reviewen live je webinar voor een maximaal resultaat.
 • check-circle-o
  Online community Mastermindgroep
 • check-circle-o
  E-mail/Whatsapp toegang 5 dagen per week voor directe ondersteuning / motivatie. Loop je vast met je webinar, e-mails of salespage. Spreek je vraag in zodat ik je weer op de rit krijg.

Dit bedrag kun je snel terugverdienen. Met 1 klant per maand extra ​tijdens het traject heb je mij al terugverdient. Als dit helemaal staat, dan staat het ook als een huis en zie je ook in dat dit bedrag peanuts is.

Bonussen ​​dit krijg je er ook bij


​​Kick off  ​Bonus 2 uur 1 op 1 coaching

​Om ​een geweldig resultaat te boeken met het jaarprogramma krijg je bij aanvang 2 uur 1 op 1 coaching als bonus. We nemen je bedrijf en processen onder de loep en optimaliseren je aanbod. We bepalen waar we de focus opleggen en hoe je schaalbaar high level kunt gaan ondernemen.

​Toegang tot de ​Online Mastermind community

​Het ondernemerschap kan eenzaam zijn en het is lastig om ambitieuze ondernemers om je heen te verzamelen net zoals jij ben. ​Aangezien je het gemiddelde wordt van de ​ 5 mensen met wie je je omringt, is het belangrijk dat je je met de juiste mensen omringt. En we weten allebei dat er maar weinig mensen zijn die een ambitieuze doelstellen van het omzetten van meer dan een ton hebben

+

​Online coaching = 2 wekelijks toegang​

Tweewekelijks coach ik je op je online marketing vraagstukken. ​Eens per maand coach ik je ook 1 op 1. ​

+

​Extra Bonus ​

​Mijn boek "De klantmagneet" ​stuur ik gesigneerd naar je toe!

arrow-down

​Joyce Kooijman over de samenwerking met De Web Academie

profile-pic

Doordat ik stap voor stap werd meegenomen en die stok achter de deur voelde, heb ik binnen een half jaar tijd een nieuw bedrijf opgetuigd met de online training als core business.

De instructievideo's van Irene zijn zo duidelijk, dat ik niet meer hoefde te zoeken of puzzelen om iets in Wordpress voor elkaar te krijgen. Gewoon het filmpje kijken en naklikken wat Irene doet. Waar ik bij mijn eigen website nog wel eens tegen mijn scherm zit te vloeken, is dat bij mijn online leeromgeving totaal niet nodig geweest. Dit werkt heel relaxt en je kunt snel meters maken.

Het is een alles-in-1-oplossing voor dummy's. Ik kom uit de ICT en weet dat de kans op een desillusie groot is als je een online leeromgeving laat maken door de eerste de beste websitebouwer. Het is een vak op zich. Wat mij dus vooral over de streep trok, was dat de online leeromgeving bij het programma was inbegrepen. Mijn lichting was al weer de 4e editie. Alleen al daarmee bewijst Irene haar expertise op dit gebied.

Ik heb op alle denkbare vlakken wel wat nieuws geleerd. De training leert je hoe je leerlijnen uitzet, zodat je cursist daadwerkelijk dat beloofde eindresultaat kan halen. Ook is voor mij een wereld open gegaan op het gebied van betaalmogelijkheden. Ik had voorheen een duur abonnement om mensen met I-deal te kunnen laten betalen, dat doe ik dus voortaan anders. Een ander belangrijk voordeel was voor mij de interactie in de Facebookgroep. Met mijn mede-cursisten ontstond er een behulpzame en ambitieuze sfeer (samen gaan we elkaar naar die eindstreep helpen), waardoor je energie en motivatie blijft houden om in een korte periode zo'n belangrijk nieuw onderdeel van je bedrijf te ontwikkelen.

Ik ben al vanaf de eerste dag lyrisch over deze training en heb het al aan veel collega-ondernemers aangeraden. Ik zie helaas vaak bij anderen dat zij zelf gaan knutselen (inclusief de frustratie over de amateuristische uitstraling) of dat ze het bij hun vaste webbouwer beleggen voor duizenden euro's (inclusief de frustratie over de grote gebreken wanneer het opgeleverd wordt). Doe het jezelf niet aan en doe het gewoon in 1 keer goed. Met deze methode van Irene betaal je eenmalig en kun je de komende jaren keer op keer nieuwe trainingen in jouw online leeromgeving maken, Geen geknutsel meer, maar precies weten wat je doet, omdat het je zo makkelijk gemaakt wordt. Doen!

Joyce Kooijman
Need2write

Joyce Kooijman

​Veelgestelde vragen

​Hoeveel tijd ben ik kwijt aan dit jaarprogramma

​Wat gebeurt er na betaling?

​Hoe lang heb ik toegang tot ​dit jaarprogramma

​Heb je nog een andere vraag?

​Wat als ik op vakantie ​ga?

W​aarom zou ik voor jou kiezen in plaats van voor andere business coaches​?

​Kan ik ook 1 op 1 met jou werken?

​Femke Brand over de samenwerking met Irene Ogier 

profile-pic

Super! Er staat nu mijn eigen prachtige en professionele leeromgeving online, die ik in de toekomst makkelijk nog verder kan uitbouwen met meerdere online cursussen.

Irene is nuchter, praktisch en helpt je om goede keuzes te maken en de vaart erin te houden. De maandelijkse coaching was daardoor heel waardevol. Het zorgde niet alleen voor een stuk achter de deur, maar ook voor veel nieuwe ideeën en inspiratie. Na iedere afspraak had ik weer zin om lekker verder te gaan. Alle technische kennis die je nodig hebt, legt Irene duidelijk en overzichtelijk uit in de videolessen. Handig dat je deze altijd weer terug kunt kijken als je met een bepaald onderdeel bezig bent en even wilt weten hoe het ook alweer zat.

De combinatie van online leren, zelf leren hoe je een complete online training maakt en mét alle techniek erbij die je daarvoor nodig hebt. Zodat je in 6 maanden tijd je eigen Academie, met alles erop en eraan hebt klaarstaan.

Groot voordeel van de training is dat hij zo ontzettend compleet is. Echt alles wat komt kijken bij een online academie, van lancering en marketing tot en met het koppelen van een handig betaalsysteem, komt aan bod. Naast de persoonlijke coaching, waren ook de webinars een waardevolle toevoeging; hier kon je al je vragen kwijt en leerde je weer van de vragen en ideeën van andere ondernemers in de groep. Ik kan nu prachtige pagina's maken, waardoor de academie er nu heel mooi en professioneel uitziet.

Wil je serieus aan de slag met het maken van je eigen online training? Dan is de training van Irene echt een goede keus. Het is best een investering - ook qua tijd -, maar ik heb er geen moment spijt van gehad!

Femke Brand
>