5  & 6  maart via live stream

Tweedaagse training
Het Lanceerlab

-Plan, Lanceer en Floreer-

-voor coaches en trainers en kennisadviseurs - 


Succesvol lanceren, dat kun jij ook!

Klaar om 2 dagen voluit te leren van al mijn geheimen, ervaring en kennis rondom het succesvol lanceren van je diensten?

Links en rechts om je heen zie je anderen succesvol lanceren. 
“ Dus hoe moeilijk kan het nu zijn? “   Vraag je jezelf geregeld af. 

Het is jou echter nog niet gelukt om je programma’s te vullen met de aantallen klanten waar jij van droomt.

Je ziet al voor je hoe fijn dat dit zou zijn. Je hebt al eens het een en ander geprobeerd en tot je grote frustratie kwamen er veel te weinig deelnemers in je webinar, challenge of online workshops en op het moment dat je je aanbod deed, kon je bijna geen adem halen vanwege de spanning en wat er uit je mond kwam leek wel niet van jou te zijn.

Je hebt al wat trainingen gevolgd over grote lanceringen doen maar het lijkt voor jou toch niet te werken.


Is het echt zo ingewikkeld of zouden die grotere lanceringen dan tóch gebakken lucht zijn?
Je bent absoluut overtuigd van de kwaliteit van je training of programma. Daar ligt het niet aan.

Je wílt graag zoveel mogelijk klanten hiermee helpen.

Een verdubbeling of verdriedubbeling in je omzet om hen te helpen maar om ook jouw droomleven te kunnen leiden.
Wat reizen.... als het weer kan.  De studie van de kinderen direct afkloppen. Of sparen voor dat huisje in dat pittoreske dorpje in Frankrijk waar je van de zomer was.

Maar ... toegegeven.... momenteel blijft het keihard werken en natuurlijk lukt het je klanten te krijgen alleen zou je ook zo graag veel meer, je hebt namelijk een veel grotere droom dan dit.

Denk je nu ‘je hebt het over mij’?

Dan is dit JOUW training!

Herken je je hierin?

 • Op jouw manier ben je druk bezig. Je probeert echt van alles om je training te verkopen. Maar een echte strategie zit er niet in en dat blijkt ook wel uit de verkopen. Want je inbox stroomt niet over van klanten die op de knop drukken
 • Je bent druk en je aandacht vliegt alle kanten op. Een succesvol systeem…. Ja graag maar je hebt er eigenlijk geen tijd voor. En de tijd om je marketingactiviteiten in te plannen naar een consistente 6 cijferige business,  ja graag maar hoe dan?
 • Je wilt verdubbelen of verdriedubbelen dit jaar: van 70.000 naar 250.000 euro of meer bijvoorbeeld en denkt... hoe krijg je het voor elkaar?
 • Je wilt best webinars geven en hebt het al geprobeerd maar de resultaten waar je van hoort en de bijbehorende doorbraken die je ook wil blijven nog wat uit

Change your story change your life

Oké, genoeg daarover. Tijd voor actie! Het kan namelijk anders, dat weet ik als geen ander.

Voor wie is dit?

 • Je zet minimaal 50.000 euro om of hebt de echte groeimentaliteit hiervoor en je wilt minimaal verdubbelen.
 • Je een e-maillijst hebt van minimaal 500 man en je bent bereid om die te laten groeien
 • Je bent echt klaar met dat gerommel in de marge en wil nu echt gaan vlammen!  Je training uitverkopen! Grote groepen helpen.
 • Je bent er meer dan klaar voor nu echt de GO-TO coach of trainer te worden waar iedereen het over heeft.
 • Je wilt grote lanceringen doen, waarom niet één van 50 K of een ton in 2021?!

Tweedaagse training Het Lanceerlab

5 & 6 maart 2021

Herken je je hierin?

Is dit een ‘ja’ voor jou?

Dan is de tweedaagse lanceren…. Voor jou

Over mij

Ik help ambitieuze coaches en trainers en kennisondernemers hun droomleven te creëren dankzíj hun droombedrijf. Ik leer je hoe je meer tijd, energie en vervulling krijgt in je leven en hoe jouw bedrijf je hierbij kan helpen. Ik leer je authentieke online marketing en sales methodes en je tussentijdse hindernissen te tackelen.

Ik heb een raar talent, ik trek altijd geld aan, ik weet altijd hoe ik het kan maken en ik help mijn klanten hetzelfde te doen. Ik zie heel snel waar jouw volgende mogelijkheid zit om gelijk meer geld te verdienen. Ik kan je dit leren en ook hoe je dit allemaal meer moeiteloos kunt doen.

In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen online marketing en sales.


Ik heb met mijn bedrijf de afgelopen 12, 5 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden.
Naast mijn 'reguliere' omzet lanceerde ik de afgelopen jaren 8 x voor 100.000 euro in een paar weken en de laatste lancering deed ik zelfs in één week. En het toffe is, ik leer dit ook aan mijn klanten .

Als ik ergens blij van word is het om ambitieuze ondernemers echt naar hun next level te begeleiden. Je uit te dagen en je laten zien wat je potentie is. Hoe je groter kunt worden en al je talenten kunt benutten 


Ik ben een van de senior leaders verbonden van Tony Robbins, de grondlegger van de coachingbusiness en Peak Performance coach. Ik reis normaliter zo de wereld over en heb duizenden uren besteed aan coaching en training op dit vlak en met duizenden internationale deelnemers gewerkt. Spannend en enorm leuk!

 


Hét lanceerplan voor je business

Een paar uur een webinar, workshop of challenge bij mij volgen is één ding, stel je voor wat er gebeurt als je 2 volle dagen met mij samenwerkt aan hét lanceerplan voor je business. Dan ontstaat er echt een stevig plan dat leidt naar wat je het allerliefste wil bereiken.

Ik laat je de weg zien, de valkuilen zodat je daar niet in stapt, de shortcuts, en de mindset die erbij hoort succesvol te lanceren.

Samen gaat dit lukken.

We gaan 2 dagen met elkaar en met een groep ondernemers met exact dezelfde ambitie, met laserfocus aan je business werken.

Spreekt dit je aan, dan is dit de tweedaagse die je niet mag missen!

Potentie: What you don’t use, you wíll lose

Om al mijn kennis en vaardigheden bij elkaar te krijgen en mijn succes te realiseren heb ik enorme investeringen gedaan. Daardoor is de waarde die ik met je ga delen in deze training eigenlijk onbetaalbaar. Als je doet wat ik je leer kun je dit in no time terugverdienen en dat is nog maar het begin. Dit is een feit. 

De investering voor je ticket is 127 euro tijdens de vroegboekperiode!

De prijs voor het bijwonen van deze 2 dagen is € 127,- exclusief BTW. 

Ook ontvang je als je vóór 1 maart besteld een A1  lanceerposter cadeau, zodat je plan niet alleen staat, maar ook direct uitvoerbaar is.

Deze prijs gaat op 1 maart  2021 17.59 uur omhoog naar € 197,- exclusief BTW. Wat nog altijd een schijntje is voor wat je krijgt. 2 dagen, met deze waardevolle inhoud, voor dit bedrag is iets waar je niet eens over na zou hoeven denken. Boek daarom nu gelijk je ticket!

Praktische informatie:

Datum: Vrijdag 5 maart en zaterdag 6 maart van 10-16:30uur

Er is ruimte voor 100 deelnemers dus wacht niet te lang met bestellen. Vol is vol.

Locatie: Vanuit jouw home office. Ik livestream het event live vanuit Nootdorp. Geen gedoe met reizen, parkeren, van alles thuis regelen. We gaan samen online aan de slag


Ticketprijs gaat naar 197 euro, de komende week zijn de tickets 127 euro ex btw

Kom je met zijn 2-en?  
Maak dan gebruik van het duo ticket en bespaar 58 euro.

Echt een super inspirerende dag: Dit is een onmisbaar event als je online wilt ondernemen, je krijgt heel veel concrete en toepasbare tips! 

Divera van der Elst

Dé coach voor coaches

Goed verzorgde dag met veel informatie en waarde. Met de opgedane kennis ga ik mijn resultaten meten en mijn funnel optimaliseren

Masja Slootweg

Linkedin voor ondernemers.

Geweldige ervaring met veel inspiratie en energie. Heel inspirerend ook als je geen online training hebt!

Monique Lachniet

Arts

Je gaat naar huis met:

 • Een actie plan voor jouw lancering. Wat je omzet doel is: we maken een concreet plan hoe je dit kunt behalen.
 • Ik laat je zien hoe je een lancering kunt doen van 100.000 euro zelfs met een kleine lijst. Ook hiervoor maken we een concreet actie plan.
 • Wil je lanceren door middel van een challenge? Ik vertel je de geheimen van een succesvolle challenge. Ik deed er inmiddels wel 15 en het is één van de lucratiefste manieren om een piekomzet mee te draaien. Er kan ook enorm veel misgaan. Leer van mijn best practices
 • Een serie webinars doen om je groepen te vullen? Wat stuur je wanneer, waar adverteer je, hoe krijg je het gevuld?
 • Je staat bol van de inspiratie en ideeën aan het einde van dag twee. En je hebt het vertrouwen dat ook jij dit kunt
 • Je bent verbonden aan je doel en staat volledig in de startblokken om te vlammen
 • Hindernissen die je eerder zag zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Je kunt er zelfs om lachen aan het einde van dag twee. Die bergen die je eerder zag zijn heuvels die je ook nog eens uitdagen.
 • Je krijgt de mindset van een succesvolle online ondernemer.  Je pakt vol vertrouwen de regie over de uitkomst waar je naar verlangt en je krijgt de business waar je zo van droomt
 • Je bent enorm gemotiveerd en vol vertrouwen.

Investering


De prijs voor deelname aan deze dag is tijdelijk met vroegboekkorting 127 euro ex btw.

Daarna gaat de prijs omhoog naar uiteindelijk 197 euro. Wees er dus op tijd bij. Ik verwacht dat dit unieke tweedaagse heel snel uitverkocht is en de plaatsen zijn beperkt.

Vrijdag 5 en 6 maart van 10:00 – 16:30 uur.

Om 10 uur gaan we van start met deze fantastische, leerzame dagen waar de luiken van je ogen zullen vallen. 

Voel je een yes?
Reserveer dan direct jouw stoel, zodat jij verzekerd bent van je plek!

De waarde die ik ga delen op deze dagen is onbetaalbaar

Ik ben de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen, online marketing en sales. Door mijn jarenlange ervaring met groepen begeleiden om online trainingen te ontwikkelen, heb ik een bom aan kennis die ik met je wil delen. 

Eigenlijk is de waarde die ik je ga leveren op deze dag onbetaalbaar.

Als je echt aan de slag gaat met wat je leert op deze dagen, verdien je het 100 malen of meer terug.

Gegarandeerd.

Life will never be the same na deze dag!

Ps: Hoewel ik geschoold ben door Tony Robbins, houden we wel pauze. Ik wil namelijk dat je de gelegenheid krijgt om met elkaar te netwerken. Ook zullen we een aangename temperatuur in de zaal houden, dus trek je leukste outfit aan!

Leuke en inspirerende dag: ik heb nu helder wat mijn mogelijkheden zijn!

Titeke Postma

Bewegings-wetenschapper

Betrokkenheid en openheid, goede sfeer. Ik ontdekte dat anderen ook gewoon zijn begonnen. Zeker de moeite waard!

Ingrid Zellenrath

Therapeute

Als je nog niet veel weet van online marketing is dit event super, als je wel al veel over online marketing weet is dit event ook super! 

Roberto Gutierrez

Coach

Ik moet nog starten met mijn bedrijf is dit voor mij?

Sorry dan is het niét voor jou. Dit is echt voor ondernemers die minimaal een jaar goed bezig zijn met hun onderneming en al van de hoed en de rand weten. Volg dan gewoon binnenkort een webinar over hoe je online de allerleukste klanten krijgt. Dat is dan een beter begin. Ik ben daar gewoon eerlijk in.

Ik heb al flink wat jaren een bedrijf

Dan ben je van harte welkom. Je zal ontdekken wat de kracht van online kan zijn ook voor jouw bedrijf.

Hoe werkt dit event online

We werken via zoom, je ontvangt de link na aanmelding.  We doen een incheck op donderdag 18 februari 17-18 uur g om even te kijken of alles goed bij je werkt (camera en geluid) en dan kunnen we vrijdag full force aan de slag

Ik heb al eerder een event webinar workshop of training bij je gevolgd

Top! Dan kennen we elkaar al een beetje! We gaan nu zelfs twee volle dagen samen aan de slag. Concreet, praktisch en met resultaat.

 
>