Big dreams massive action programma

Echt serieus aan je business bouwen het komende kwartaal


Mis je actiemodus of schiet je er constant weer uit?

Wil je in 2021 eindelijk echt grote stappen zetten in je business?


Vaak consumeren we te veel content en produceren we zelf te weinig.

Als ambitieuze coach trainer of kennisondernemer best een hoop te doen: 
Je wilt impact maken en  zoveel mogelijk mensen helpen, echter consistentie is vaak nergens te vinden in je acties. 
Dit vertaalt zich naar je business, naar je omzet en naar het aantal klanten. Daar heb je dus chronisch tekort aan.

Het is eigenlijk het eeuwenoude Kip en het Ei verhaal

"Het-doe-maar-wat-beleid"  zet geen zoden aan de dijk...


⁠Soms komt uitstelgedrag om de hoek kijken. ⁠

Of je blust brandjes en komt er maar weinig van je groei terecht.⁠
Het echte DOORPAKKEN, dat is wat er ontbreekt.


En als we het nu eens samen aanpakken? Dacht ik toen. 
Samen vlammen


Ik werk vaak langere tijd met klanten. Soms verlaten ze me weer en komen dan tijdelijk weer even terug om alles weer even lekker op de rit te krijgen en vandaar uit weer verder te vlammen. Heerlijk vind ik dat, als ze dan weer de vleugels uitslaan. En net zo heerlijk vind ik het om ze weer een tijdje te motiveren, te inspireren en ze dan weer zelf de teugels in handen te geven en er voor gaan. 


Heldere doelen stellen, je ultieme uitkomst


Om een nieuwe gewoonte aan te leren heb je 90 dagen nodig, en om die reden dacht ik: ik maak een traject waarin je leert heldere doelen te stellen, je ultieme uitkomst te bepalen, dit in kleine acties uit te werken, het in te plannen en in consistente actie te komen. 


12,5 jaar terug startte ik mijn bedrijf. Van niets, met mijn eigen privé laptop, als bijverdienste om de hypotheek te kunnen bekostigen en het elke maand net iets beter te hebben.   Als snel merkte ik dat ik iets bijzonders kon: als ik workshops gaf, zaten ze altijd vol. Mijn webinars ook: bomvol. 

 

Ik kon iets bijzonders met het plannen en dat wil ik jou ook leren.


Dat is wat Big Dreams, Massive Action inhoudt.


Met de Big dreams massive action businessplan gaan we samen aan de slag jouw grote doelen uit te werken. Zat je op alle vlakken groeit, privé en zakelijk.


90 dagen magisch plannen en doelen behalen

Met deze 90 dagen krijg je echt een gedragsverandering.

Je maakt van succes een gewoonte en het woord uitstel schrappen we compleet uit je vocabulaire. We starten op 4 januari  en eindigen op 9 april. Zo hebben we 90 dagen om echt een gedragsverandering teweeg te brengen. 


Tijdens deze 90 dagen kom ik dagelijks bij je inchecken en motiveer je je plannen uit te voeren.

Wat denk je dat er verandert als ik dagelijks even bij je langskom en je  “aanzet?


Masterclasses 


Daarnaast krijg elke maand een masterclasses over Online Marketing, Social Media, Webinars, E-maillijst groeien, Lanceringen, de psychologie van een succesvolle ondernemer,  Leiderschap.

Noem maar op.  Natuurlijk krijg je ook de opnames  ter beschikking zodat je niets hoeft te missen. 


Vraag en antwoord sessies


En 3 Q & A's om je vragen te beantwoorden over het ondernemerschap. Jij vraagt, ik draai. Heel leerzaam ook om weer van andere ondernemers te leren.


The quality of a person’s life is most often a direct reflection of the expectations of their peer group.”


Facebook community


Exclusief bij dit programma zit een Facebook groep, tussentijds kun je elkaar daar leren kennen, met elkaar sparren, vragen kunt stellen, ideeën voorleggen zodat alles nog een beetje beter wordt dan je zelf had bedacht. 


Focusmomenten om de allerleukste klanten mee te krijgen


En dagelijks focusmomenten om de allerleukste klanten mee te krijgen. Deze gewoonte levert je goud op. Want hoe vaak denk jij nu...  O ik moet nog even..... nu we beginnen daar de dag mee! Je krijgt hiermee dagelijks routine met het plaatsen van Social Media berichten met een oproep tot actie. Een nieuwsbrief met oproep tot actie. De beste planning voor je webinar. Het krijgen en opvolgen van 1-op-1 gesprekken. 


Dit is voor jou als

Je klaar bent met je eigen “ik-doe-maar-wat-beleid“. Je weet dat consistent in actie komen om de leukste klanten te krijgen een ding is, en je in én zo weer uit die actiemodus schiet. 

Dat je weet dat je meer in je mars hebt maar dat implementeren, is wat er aan schort en dat ondernemen in je eentje is ook niet elke dag een feest.  Dus een dagelijkse portie actie in de taxi dat kan je wel gebruiken.


Want ik zie zoveel ondernemers met mooie plannen rondlopen

en de handdoek na een paar weken in de ring gooien omdat ze niet vol houden.


Ben jij die ambitieuze ondernemer?
Ik werk graag met mensen die in mogelijkheden kunnen denken en kansen zien.

Ik hou van actie en er voor gaan en echt in de DOE modus komen. Dan weet je dat vast.

Want ik reken op je komst! Voel je dat dit voor jou is, meld je dan nu aan.

Het is ook voor jou als je gewoon heel graag wat meer uit je leven wilt halen dan wat nu het geval is.

Echt doen wat er toe doet en daar tijd voor maken. 

De wekelijkse evaluatie houd je scherp en hierdoor zal je elke week meer je leiderschap terug pakken. Groeien in het stuk van uit je comfortzone komen, je zichtbaarheid pakken. Je wordt een ster in plannen en zal ontdekken dat je daar juist je flow in gaat vinden én je vrijheid.


Je ziet je bedrijf echt als onderneming waar je mee wilt groeien.Ik ben nu eenmaal ambitieus en ik zie veel kansen. Wat ik je ga leren kan ongelofelijk veel bijdragen aan je bedrijf. Het maakt ALLES mogelijk. Daarom ben ik daar ook zo enthousiast over.


Het komende kwartaal, de komende 90 dagen hebben een mega impact op jouw business. Ik deel de tools en de inzichten. Jij hoeft het alleen maar uit te voeren.


De investering


Ik weet waar ik van waarde kan zijn en dat je echt gaat doorpakken met dit traject. Voor de prijs hoef je het dan ook niet te laten.

Dit traject bied ik je aan voor 997 ex btw of in 3 termijnen van 337

Met één enkele klant het komende kwartaal heb je mij al terugverdiend. En dat zullen er veel veel meer worden. Want jij doet volcontinu waar je goed in bent en waar je óók goed in bent geworden.De businessplanner die bij dit traject hoort is uniek en wordt alleen bij de training verstrekt.


Waarom zou het niets voor je zijn?

 • Het is niet voor jou als je een startende ondernemer bent. Je moet eerst opdoen en al voldoende om handen hebt bij de start van je onderneming, is dit in veel gevallen geen goed idee.  Je moet wel weten wat je gaat doen en het fundament hier voor leer ik je in Online De Allerleukste Klanten Krijgen. Heb je hier vragen over? Mail even naar support@dewebacademie.nl
 • Werk ik 1 op 1 met jou Irene? Big dreams massive action Business plan is echt een groepsprogramma en geen individueel traject. Je kunt me alles vragen in de Q en A maar ik kijk niet mee naar je webinar, je ideale klant, je funnel.  Als je hier behoefte aan hebt mail even naar support@dewebacademie.nl
 • Ik ben al heel succesvol, is het dan ook nog voor mij? Wil je verder groeien? Naar een volgend niveau, consistente acties zijn dan key.

En waarom zou je het niet mogen missen?

 • Wanneer je precies wilt weten hoe je in 2021 echt geld te kunnen gaan verdienen met je talenten.
 • Als je toe bent aan heldere stappen en niet weer halverwege de handdoek in de ring wil gooien in plaats van goed geld verdienen met je kennis.
 • Als je bereid bent in je zelf te investeren en in je bedrijf. Of je dat nu doet met geld of met tijd of een combinatie hiervan. Succes komt je niet aanwaaien.
 • Je voelt dat je er klaar voor bent! Je kunt nog wel 60 boeken lezen over ‘getting things done’  en ontdekken dat je nog geen grote stappen zet. Je bent klaar voor het echte werk. Kom maar op Irene!

Jouw resultaat:

 • Focus op wat je dagelijks te doen hebt en motivatie het elke dag aan te pakken
 • Je bent in de actiemodus en vindt het stiekem nog leuk ook, hierdoor komen dingen áf en dat geeft zoveel voldoening
 • Je kiest eindelijk voor wat er echt belangrijk is en verzand niet in losse flodderacties. Er komt echt een lijn in je zichtbaarheid en groei buiten je comfortzone
 • Je toont zelfleiderschap, bent betrouwbaar aan jezelf, voor je gezin en je klanten. Dit verhoogt het vertrouwen dat je toekomstige klanten in je hebben enorm.
 • Je hebt het voor elkaar. En heb je het even niet, dan weet je precies wat je kunt doen om jezelf weer áán te zetten.
 • Door jouw continue actiestand stijgt je maandelijkse omzet met sprongen!


En nu ben jij aan zet.

Ben je klaar voor focus, actie, kennis, inspiratie, een goed inkomen te verdienen met jouw kennis?

Meld je dan direct aan

Waar wacht je op?


Complexity is the enemy of execution

©Tony Robbins


Over mij

Ik help ambitieuze coaches en trainers hun droomleven te creëren dankzij hun droombedrijf. Ik leer je hoe je meer tijd, vitaliteit, energie en vervulling krijgt in je leven en hoe jouw bedrijf 

je hierbij kan helpen. Ik leer je authentieke online marketing en sales methodes en je droomleven te creëren.

Naast mijn 'reguliere'  omzet lanceerde ik de afgelopen jaren 8 x voor 100.000 euro in een paar weken en de laatste lancering deed ik zelfs in één week.
Dat is geen toeval, mijn businessplan is hier de basis voor geweest. Altijd. Wil je leren hoe jij dit kunt toepassen op jouw business?
Dat is mijn expertise en ik heb de afgelopen 10 jaar al duizenden cursisten mogen begeleiden. In mijn zoektocht naar de beste manier om het internet te kunnen benutten om mijn bedrijf op te bouwen, ben ik de wereld over gereisd om les te krijgen van de allerbesten op het gebied van ondernemen online marketing en sales financiën en business coaching.


De aanpak van Tony Robbins verwerk ik in mijn coachingsessies. Ik wil mijn cursisten zo goed mogelijk begeleiden en leer je hoe je je zelfleiderschap kunt pakken om door te breken.